Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף אביר לא שורד 25 שנות שירות. אני החזקתי רנו במשך 25 שנים (מתחילת 94' שאז קניתי את הרנו 5 ועד סוף 2018 כשמכרתי את הפלואנס) ושרדתי. אם הייתי אביר כבר היו מכתירים אותי למלך.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, Roycohen1979 כתב:

נושא מחלקת התובלה היא סיפור מעניין ששווה לחקור אותו ולפרסם עליו בפרסום נפרד.

לך על זה😁. תביא תמונות מהאבא, תקח את מה שרשמת פה, תוסיף ותפרט עוד קצת ותפרסם בנפרד. זה לדעתי יעניין לא מעט אנשים.

לפני 38 דקות, מיץ פטל כתב:

^אביר תעשיית הרכב הצרפתית - כל הכבוד!

גם המיליון שלי נעשה ברובו (להוציא 80.000 ק"מ בפיאט) על תוצרת "תעשיית הרכב הצרפתית".

פורסם (נערך)

די בטוח שעברתי כבר שני מליון ק״מ אבל זה לא חוכמה כי ראשית, אני ותיק, עכשיו חגגתי 40 לרשיון ושנית, גרתי עשור וחצי בארה״ב.

המרחבים באמריקה תמיד מזמינים נהיגה, ובכלל העדפתי תמיד לנהוג על פני טיסות כל השנים שם ןלכן צברתי קילומטרג׳.

נהגתי על אין ספור רכבים (ואופנועים) אבל הבולטים,והמהנים וכנראה העמידים ביותר שהיו לי

טויוטה סליקה 1979 ידנית

טויוטה סופרה 1982 ידני

ב.מ.וו 325i אוטו׳ 1997

כל אחד מהם הגיע אצלי ל 250K ועוד נקנו משומשות :)

עריכה אחרונה על ידי Dudi2
  • מעניין 1

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם

לפי החישובים שלי אני באזור ה-600K ק"מ ב-20 שנים של מכוניות בבעלותי, ובטח עוד כמה אלפים על מכוניות של המשפחה, מכוניות השכרה וכו', קצב של 30K ק"מ לשנה בממוצע. בשנים האחרונות יותר, אז אני מניח שאסגור את המיליון לקראת גיל 50.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בתאריך 10.3.2021 בשעה 20:37, Roycohen1979 כתב:

חידוב זריז של הקילומטראזים על הרכבים שהיו לי מביא אותי ל600-650 אלף קילומטר, היתה לי תקופה שחייתי על הכביש ברכב חברה אבל גם הוא לא מקרב אותי למליון.

אבא שלי לעומת זאת נהג רכב כבד בפנסיה במחלקת תובלה של אגד עשה ממוצע של 400-500 קילומטר ביום על אוטובוס לילנד שהוסב למשאית על אותו כלי למשך יותר מ30 שנה, הוא עבר בחישוב כללי שלו הרבה מעל ל- 3 מליון קילומטר על אותו הרכב (בלי מזגן אגב) ואם כבר מדברים אז הלילנד שלו מודל 1958 למרות שסחב משקל גדול בהרבה מעבר למה שתוכנן והשינוי היחידי שעשו לו היה הוספת עלים לקפיצי העלים כדי שיתמודד עם המשקל עבר את כל המרחק הזה עם כניסות בודדות למוסך, ספציפית הוא עבר מעל ל2 מליון קילומטרים על אותו המנוע שהלך בגלל צינור מים שהתפוצץ אי שם באוגוסט 1989 (הייתי איתו בקבינה) ולפני שהספיק לשים לב הלך ראש מנוע.

פרט מידע מעניין הוא שלאוטובוסים ההם היה גיר ידני אך ללא קלאץ כאשר החלפת ההילוכים היתה נעשית רק עם עזיבת הרגל מדוושת הגז, לא היה להם שעון דלק והם היו מתדלקים על פי הערכה בלבד, לרכב לא היה חימום או מזגן אבל הקבינה שלהם היתה ענקית שהחלה בחזית הרכב והקיר המפריד בינה לבין תא המטען היתה למעשה מאחורי בתי הגלגלים של הסרן הקדמי וניא וכללה מיטה מדוגמת, מקרר, קולר מים קרים עם ברז (נדיר בתקופה ההיא) ארונות קיר שהורכבו על ידי הנהגים עצמם ועוד כמה גאדג׳טים, במשך שנים ארוכות הם היו נוסעים עם חלפים על קו מוסך אזור -שארם א שיח נסיעה רצופה עם עצירת תדלוק באילת ו2 נהגים ברכב כאשר אחד נוהג ואחד ישן, הרכב היה למעשה בתנועה כמעט רציפה במשך מעל 20 שעות נהיגה, פירוק סחורה וחזרה משארם לאילת ולמוסך אזור.

בתחילת שנות ה90 אותם ליילנדים מזהמים הוחלפו במרצדסים 0303 שעברו את אותה ההסבה והם כבר היו אוטומטיים ועם מזגן אך עדיין בעלי קבינה ענקית שכללה מיטה ושאר פינוקים שגרמו לנהגי משאיות לקנאה.

אבא שלי שיחייה עדיין הנהג המקצועי והטוב ביותר שהכרתי אי פעם ובמשך כל אותם מעל 3 מיליון קילומטרים באגד וגם לאחר שיצא לפנסיה והמשיך כנהג אוטובוס שכיר בחברות פרטיות לא דפק/ שרט/ שפשף או עשה תאונה חלילה מעולם.

באוגוסט האחרון בגיל 78 הוא ויתר מרצון על רשיון האוטובוס והרכב הציבורי שלו כיוון שנמאס לו כל שנתיים להוציא אישורים רפואיים ובדיקות ראיה כתנאי לחידוש הרישיון הציבורי וכעת הוא מחזיק ברישיונות רק לאופנוע, מלגזה, טרקטור, ומשאית מעל 15 טון עם נגרר נתמך (סמיטריילר).

מדהים.

אבא שלך שיהיה בריא צריך סיפור גדול משל עצמו.

וואו.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, pasparto כתב:

מדהים.

אבא שלך שיהיה בריא צריך סיפור גדול משל עצמו.

וואו.

ציטוט

מצטרף. 

אולי האתר יעשה עליו כתבת מגזין? 

עריכה אחרונה על ידי federbar

• תוכן חדש...