Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. 

הרכב של אמא שלי מתקרב ל70 אלף ק"מ ולטסט השנתי. 

זה השלב להעביר את הרכב טיפול, וההתלבטות הגדולה היא האם לבחור במורשה קיה או שלחפש מוסך אחר שיביא את אותה תמורה במחיר מוזל יותר? 

בנוסף, בין אם זה מורשה או לא, אשמח לשמוע מכם המלצות למוסכים באיזור הקריות (אפשר להרחיק גם לחיפה, אבל העדיפות היא לקריות). 

בקשה נוספת היא, האם יש למישהו במקרה איזה קובץ או כל דבר שיגיד לי מה צריך לבצע בטיפול 70? האם זה נחשב לטיפול גדול או שהגדול נחשב ב80? 

תודה מראש לכולם! 

פורסם
לפני 37 דקות, maor23 כתב:

האם יש למישהו במקרה איזה קובץ או כל דבר שיגיד לי מה צריך לבצע בטיפול 70? האם זה נחשב לטיפול גדול או שהגדול נחשב ב80? 

אפשר יהיה לארגן קובץ אם תרשום איזה אוטו זה. דגם, שנה, נפח מנוע.

פורסם (נערך)

אוי, ממש ברח לי מהראש לא יודע איך לא רשמתי. 

קיה ריו 2015 מנוע 1400

אני כבר לא יכול לערוך את הפוסט, אשמח אם מישהו יוכל לערוך לי ולהוסיף את פרטי הרכב

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

עריכה:

שמתי לב שמה שכתבתי לך מצויין על כל היבשות מלבד אירופה, ויש שטח שמדבר על אירופה.

הבעיה שהטיפולים הכתובים שם הם או 60K או 90K. אין שם שום דבר על אמצע.

על מה עדיף ללכת במקרה שלנו?

עריכה נוספת:

ראיתי שבלשונית של 90K, רשום או 90 או 6 שנים. בינואר יהיה 6 שנים לרכב על הכביש, זאת אומרת שזה הטיפול המומלץ?

פורסם

תסתכל על המפרט שמתייחס ל Expect Europe.

זה מה שרלוונטי אלינו. 

בעמוד 7-15. טיפול שאתה צריך לעשות הוא טיפול 72 חודשים/90.000 ק"מ. 

פורסם

למה דווקא חוץ מאירופה? הרי אנחנו נחשבים אירופה, לא?(לפחות בכדורגל😄 )

אשמח שתסביר לי מדוע, ובלי קשר בנוסף לזה אשמח אם תגיד לי מה אתה חושב שכדאי, האם מורשה יבואן או שלא קריטי אלא למצוא מקום כלשהו עם ספרון הטיפולים וזהו?

פורסם

אנחנו לא אירופה, האקלים פה לא אירופאי וטיפולים כל 30 אלף ק"מ כפי שממליץ המפרט האירופאי לא מתאימים לאקלים ולאופי השימוש הממוצע בארץ. 

עובדים לפי המפרט "מחוץ לאירפה" עם טיפולים כל 15.000 ק"מ, שזה גם מה שעשית עד עכשיו. 

לגבי מורשה יבואן או לא, לא נכנס לזה. תחליט מה שנראה לך לנכון.

פורסם

בפנייה שמאלה ברמזור לב המפרץ ולאחר מכן, פנייה ימינה במעגל ראשון ואז שמאלה האחד המעגלים ראשון או שני, יש את מוסך סאלח מוטורס-מוסך מומחה יונדאי קיה אך לא מורשה היבואן.

בהצלחה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חברים סליחה על ההקפצה, אני צריך עזרה.

חשבתי אולי להזמין מהאינטרנט כמה חלפים לטיפול, אבל באתרים נורא קשה למצוא משהו מתאים לקיה (rockauto או justmotor).

בrockauto הרכב הזה בכלל לא מופיע, ואצל אבי הרכב מופיע אבל אין דברים בסיסיים כגון שמן מנוע, מצתים וכו'.

יש למישהו מושג איך אפשר לטפל בזה ולמצוא משהו מקורי שיתאים?

פורסם
לפני שעתיים, maor23 כתב:

חברים סליחה על ההקפצה, אני צריך עזרה.

חשבתי אולי להזמין מהאינטרנט כמה חלפים לטיפול, אבל באתרים נורא קשה למצוא משהו מתאים לקיה (rockauto או justmotor).

בrockauto הרכב הזה בכלל לא מופיע, ואצל אבי הרכב מופיע אבל אין דברים בסיסיים כגון שמן מנוע, מצתים וכו'.

יש למישהו מושג איך אפשר לטפל בזה ולמצוא משהו מקורי שיתאים?

שמן מנוע לא צריך משהו מיוחד, תקנה בכל חנות חלפים שמן 5W-30 שעונה על אחד התקנים האלו: API SM / ILSAC GF-4 or above, ACEA A5 or above. 

פילטר שמן מקורי גם לא בעיה למצוא בכל חנות. מצתים מקוריים כמו שנכתב - בינדאי שופ. 

• תוכן חדש...