Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין קיה פורטה, מאזדה 3 הונדה סיוויק. כולם משנת 2012

Lea5
שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מתלבטת בין שלושת הרכבים הנ''ל. מחפשת משנת 2012 בעקבות המחיר.

נוסעת נסיעות יומיומיות ארוכות ולכן חשובה לי צריכת הדלק.

אשמח לשמוע דעתכם מבחינת:

צריכת דלק

אמינות האם ישנם טיפולים לא שגרתיים.

עלויות טיפולים

נוחות נהיגה

- צריכת דלק

- אבזור

אשמח לשמוע כל דעה להתייחסות שיש לכם, יעזור לי מאוד בבחירת הדגם.

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול לייעץ רק בנושא המאזדה 3 שהיא די נוחה לנהיגה, צריכת דלק קצת גבוהה בעיקר בנסיעה עירונית ועלות טיפולים ממוצעת לגמרי.

באופן כללי אחלה של רכב במיוחד עם המנוע 2000.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתן את דעתי על מאזדה 3 וקיה פורטה.

ה3 רכב מצוין, מהנה לנהיגה מאוד ואמין מאוד במידה וטופל נכון ובזמן.
צריכת דלק לא טובה, 1 ל10 וחצי משולב, בתוך העיר הצריכה צונחת אפילו ל 7.5 קמ לליטר.
במנוע 2000 המצב כמעט זהה מבחינת צריכת דלק, אבל הרכב משמעותית טוב יותר, מאובזר יותר, חזק יותר וללא ספק שווה את התוספת במחיר.

לגבי קיה פורטה ב2012 זה כבר דגם עם 6 הילוכים, סך הכל אחלה של רכב, גם מפגין אמינות לא רעה, חסכוני יותר מהמאזדה, לאורך 100 קמ בנסיעות משולבות לא ירד מ1-12 אצלנו.

אם תשאל במשפחה ימליצו פה אחד על המאזדה.
וגם אני חושב ככה, יצא לי פעם לדבר על זה ומישהי מבוגרת אמרה לי על ה3 ספיריט שהיא לא יודעת להסביר למה אבל היא מרגישה מחוברת לרכב הזה ולכן נוסעת בביטחון ומהר יותר משאר המכוניות במשפחה (מהר, מדובר באישה שחא עוברת את ה100 קמ"ש, אבל עם הרגשה לא מתווכחים)
בהצלחה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיר את שלושת הרכבים מקרוב: 

צריכת דלק- הסיוויק הכי חסכונית 1/12.5 במשולב, פורטה 1/11.5 והמאזדה סביב ה1/10 קמ לליטר. 

נוחות- נוחות זה עניין אינדיבידואלי, לי באופן מפתיע הפורטה הייתה הכי נוחה, הסיוויק גם די נוחה, המאזדה צפופה ונוחות ממש לא הצד החזק שלה.

אמינות ועלויות- שלושת הרכבים אמינים מאוד בבסיסם, בסיוויק יש צורך להחליף שמן גיר כל 60-75 אלף קמ מייקר מעט את הטיפולים ובכלל הטיפולים במורשה יקרים מהמתחרים וגם הביטוח הכי יקר מבין השלושה. 

בפורטה החלקים זולים והביטוח זול, מחלות נפוצות הם קופלונג הגה וסליל כרית אוויר, לא מאוד נורא. 

במאזדה לפי הוראות יצרן יש להחליף משאבת דלק באופן יזום- יקר, חוץ מזה אמינות מאוד גבוהה.  

באופן אישי במאמץ קטן הייתי בוחר בפורטה מהצורה החדשה (מ-13) רכב מאוד מומלץ. 

נוח, אמין, זול לאחזקה וצריכת דלק טוב

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ הונדה סיוויק האצ'בק 16'

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / קיה פורטה 15'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...