Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

כביש לא רחוק מהבית שלי עבר קרצוף והרבדה מחדש של האספלט בחודש האחרון +-

סימתי את הכביש באדום בתמונה

מאז חווית הנסיעה בו פשוט עלובה 

לאורך כמעט כל הנתיבים כל MANHOLE מוגבהה בצורה מוגזמת ככה שכל אחד כזה נותן לך זפטה ומרים לך את האוטו למעלה,  עבודה ממש עלובה של הקבלנים 

קשה לי להאמין שדבר כזה נעשה ברשלנות - זה פשוט ממש ממש גרוע ולא בטיחותי .

מה שהוביל אותי למסקנה שאולי הם עשו את זה בכוונה? למרות שזה כבר רשלנות ופגיעה מוכוונת ברכבים שנוסעים בדרך (וזה דרך מרכזית מאוד באיזור עסקים ושכונות) 

*למי שלא מכיר או לא מהאיזור מדובר בדרך עירונית מהירה (עד 70 אאלט) והקטע שבגלל שהיא הייתה סלולה כל כך טוב, ויחסית קטע ארוך אז בלילות היא הייתה משמשת לתחרויות מהירות 

כמובן שהמהירות שאתה יכול להגיע אלייה בכללי אם יש רצף רמזורים זה 100+ 

yhhhh.JPG

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

יש טענה שעבודות בתחומים עירוניים הן לרוב באיכות נמוכה בגלל היעדר תקציב.

אבל מה שאתה מתאר קרה לי בכביש בינעירוני צר אך עמוס בצפון. 

הקטע קורצף ונסללה שכבה אחת של אספלט באיכות מזעזעת. והוא נצבע והכל כך שחשבתי שעם זה צריך להתמודד.

כשבועיים אחרי זה נסללה עוד שכבה או שתיים שהפכה את הכביש לשטוח לגמרי, סלילה מצויינת גם בקנ"מ של כביש מהיר, אז אולי יש לך עוד תקווה.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

שכבות אספלט מוגבלות לכ-7 ס"מ ולרוב נאות בין 4-5 ס"מ.
במידה והכביש היה במצב רע, יתכן שקירצפו יותר, או לחילופין - העיריה החליטה לסלול אספלט זול יותר ליישור 'ראשוני' ואספלט איכותי יותר (גודל גרגיר צפוף יותר\הרכב חומרים שקט יותר (גומי ממוחזר לרוב)) בשכבה העליונה. כתבת שמדובר בדרך עורקית - במידה ויש שם תנועת רכב כבד, מבנה האספלט יהיה יחסית עבה ויהיה מורכב ממספר שכבות (בכבישים מהירים למשל עובי האספלט יכול להגיע לכ40 ס"מ, בנתב"ג יש כמעט מטר של אספלט במסלולי ההמראה). למרות הכתוב לעיל - נדיר שב'קרצוף-ריבוד' סטנדרטי מורידים יותר משכבה אחת.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה בפתח תקווה. 

הכביש היה סלול טוב מידי אז היו צריכים להתאים אותו לסטנדרט שהם רגילים אליו מייתר כבישי העיר... זו הסיבה שהזיקו לו במזיד. 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בוא, פ"ת, תראה איזו עבודה איכותית עשתה "המחלקה להגבהת מכסי ביוב" של עיריית ת"א, שבמשך תקופה מאוד ארוכה שיגרה רכבים לאטמוספירה ביגאל אלון, דווקא בחלקים שנסללו מחדש.

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רצו לעשות ניסויים כדי להבין אם צריך את SpaceX כדי לשגר לווינים או שמספיק לשים אותם על משאית פתוחה ולעבור על מכסי ביוב

• מצחיק 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 16.9.2020 בשעה 07:59, איציק נ. כתב:

זה בפתח תקווה. 

הכביש היה סלול טוב מידי אז היו צריכים להתאים אותו לסטנדרט שהם רגילים אליו מייתר כבישי העיר... זו הסיבה שהזיקו לו במזיד. 

תשמע הכביש היה ברמה מטורפת

אני לא מבין בכלל למה הם "תיקנו" אותו , לפעמים העיריה פשוט מחליטה ל"תקן" דברים טובים וגורמת יותר נזק מתועלת

• תוכן חדש...