Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק/איוניק 2017 - 80k מליסיניג.

Isaac Razabi
שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שני רכבים מתקדמים שחשבתי שאינם בתקציב שלי בכלל (נושק למקסימום 65k) , ולפתע אני רואה באחת מחברות הליסינג את שניהם למכירה בסכום הקרוב לסכום שלי .

הרכבים שימשו לליסינג , כלומר קילומטראז' ממוצע של בערך 23k  לשנה .

מפתה מדי ? שווה לקחת לבדיקה או שסיכויי האכזבה גדולים מדי?

אם לא הובן, 80k זה הקילומטראז' , לא המחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כמה ימים התלוויתי לחברים למגרש של אחת מחברות הליסינג הגדולות כדי לראות בשבילם רכב. (הם התעקשו על ליסינג, מה נעשה)

הסוכן מכירות כמובן הגיע מוכן עם המסמכים, ביניהם בדיקה של הרכב במכון בדיקה שבה ה-כ-ל מסומן בוי.

אני אחסוך את התיאור של כמה צחקתי לו בפרצוף וכמה איקסים היו בבדיקה האמיתית ואגיע לעיקר – אתה חייב לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך.

האם שווה? תלוי ברכב הספציפי אותו אתה בודק. 

לרוב רכבי ליסינג הם רכבים שעוברים חיים לא פשוטים - עוברים הרבה ידיים, מטופלים באיחור ובחומרים וחלפים הכי זולים שאפשר למצוא, מתעללים בהם כי הם לא רכבים פרטיים וזה לא פוגע בכיס האישי וכו׳.

גם סוכני המכירות משקרים ויעשו הכל כדי למכור לך נבלה טרפה.

אם אתה רוצה את דעתי הכנה, התעסקתי עם רכבי ליסינג/השכרה ואישית לא הייתי מתקרב לתחום הזה.

לא שהשוק הפרטי חף מפשע ואולי יש מציאות במגרשי הליסינג, אבל זה סוג של הימור כשהסטטיסטיקה לרעתך.

חשוב לזכור שרכב שנכנס בתדירות גבוהה למוסכים (לא עלינו) עולה לך בזמן, נוחות, אי נעימות וכסף יותר מה20 אלף שכביכול תחסוך ברכישה.

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בניגוד למגיב מעלי אני לא בדעה שרוב רכבי הליסינג עוברים חיים קשים, חלקם הגדול גומע נסועה גבוהה ובמרבית המקרים לשם כך נועד הליסינג...

יכול להגיד לך למשל שב LESS4U רכבי רנו למשל מטופלים במוסכי רנו , ואני עם איוניק מטופל במורשה יונדאי .

ניתן למצוא רכבים טובים גם בליסינג אבל צריך להבין בתחום , לבדוק היטב את הרכב שמעונינים בו, לבקש לראות היסטורית טיפולים מלאה של הרכב ולא לדלג על בדיקה מטעמכם.

מרבית נהגי הליסינג הם אנשים מן הישוב אשר עושים שימוש הרבה יותר מסביר ברכב , בדיוק כמו רכב פרטי, מיעוט המשתוללים ברכב גורמים להכללות מיותרות .

נהגי הליסינג היום מחויבים בהשתתפות עצמית על נזקי גחון מכל סוג שהוא אשר נגרמים לרכב, ויש חברות אשר גובות השתתפות על תאונות שאתה כנהג אשם בהם , ליסינג היום זה בהחלט לא מה שהיה לפני 10 שנים...

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האינויק שאני החזרתי בזמנו הייתה עם קלומטרג' גבוה מאוד (130K בפחות משנתיים) ואחרי 2 תאונות פחחות קלות ופשוטות,
אבל מה נסעה מצויין, במחיר טוב אחלה עסקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר התחלתי היה 74 .  כבר בטלפון הנציגה אומרת לי שאנחנו בתקופת קורונה ושווה לבדוק וימכר בפחות מ-70 . ופתאום אני שואל את עצמי למה לחפש אלנטרה 2017, כשהמרחק די קרוב לאיוניק 17 .

אבל כך או כך , על מה שאני מרוויח במחיר ,אני משלם בסיכון . אין ארוחות חינם.

אגב, איך עובדת נושא האחריות על הסוללה היונדאי ? בטיוטה זה די נוח וברוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...