Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראיתי היום רכב מיד2, פרטי מ2016, בשווי של כ-50 אלף ש"ח. כמובן ש"הרכב נקי מתאונות" לפי המוכר.

על פניו, הרכב נראה בסדר (עוד לא העברתי במכון בדיקה), אבל השגתי את הדו"ח תביעות של מרכז הסליקה של חברות הביטוח וב"פרטי תביעות" אני רואה 6 תביעות (4 מתוכן השנה במועד ספציפי).

בסוג תביעה יש "צד ג'", "נזק עצמי (מבוטח)" ו"ניזוק כצד ג'".

בסוג נזק, כולם חוץ מהראשון הם "נזק חלקי (תוצאתי)". הראשון (הישן ביותר, לא מהשנה) הוא "ירידת ערך".

אם אני מסכם את "תגמולי ביטוח ברוטו ששולמו" עבור כל השורות, אני מגיע לעשרות אלפי שקלים, בסדר גודל של שווי הרכב...

אני קורא את זה נכון? אם אני מבין נכון הייתה תאונה רצינית והיו תיקונים של עשרות אלפי שקלים?

עריכה אחרונה על ידי מעי דק
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחיל מלעמת את המוכר שאומר ש"הרכב נקי מתאונות" עם הדוח.  ואם בזה הוא לא דייק, אז יש סיכוי טוב שיש עוד דברים שלא דייק בהם.

פורסם

נפוץ מאוד לצערי.

חבר חיפש רכב ומצא אחד שהבעלים טוען "נקי ללא תאונות".

החבר עשה בדיקת עבר ביטוחי וגילה כמה תאונות שמצטברות לירידת ערך של 7%.

בהתחלה המוכר ניסה לצאת מזה אבל היה ברור שידע על מצב הרכב.

גם לאחר מיקוחים רבים לא היה מוכן לרדת במחיר, רצה למכור אותו לפי מחירון של רכב תקין.

הייתי מוותר על הרכב.

They are trying to ban me...

פורסם

שווה לשאול את המוכר, זה עולה לך כסף ? מה איכפת לך לנסות בשביל הספורט כמובן....

קח בחשבון שהתשובה שלו תהיה מתחמקת/ מגמגמת/ עצבנית וכו וכו...

בעקרון אני לא סומך על אנשים שהמילה הראשונה שיוצאת להם מהפה מתגלה כשקר, למה לעשות עסקים עם מישהו שמשקר לך ? זה האוטו היחיד בעולם ?

כשמישהו משקר לי בדבר אחד אני מניח שימשיך לשקר בעוד דברים ואם הסתיר דבר אחד נקודת המוצא שלי הוא שאין לו שום בעיה מצפונית להמשיך באותו הקו, אישית הייתי פוסל עסקה עם אנשים שמתגלים כלא ישרים...

פורסם

ממה שאתה מתאר די ברור שהרכב עבר תאונה אחת לפחות. היה יותר קל אם הייתה מעלה תמונה של הדוח תביעות במקום לתאר בכתב מה רשום שם...

בכל מקרה לא עושים עסקים עם בן אדם שקרן שאי אפשר לסמוך על מה שהוא אומר.

אני אישית הייתי מעמיד את אותו בן אדם במקום וממשיך לרכב הבא.

בהצלחה בהמשך החיפוש.

פורסם

תודה על התגובות! אישית, אני מעדיף להמשיך הלאה ולא להתעמת עם המוכר. מה גם שזה לא יזהיר אותו וישאיר את הפתח לקונה הפוטנציאלי הבא.

מתסכל שזאת הסיטואציה, מכרסם את האמון שיש כלפי אנשים שכן הגונים.

• תוכן חדש...