Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סחר פרטי במכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לבמה המכובדת!

ישנה שאלה המנקרת במוחי זמן מה, וברצוני להתייעץ.

אני חובב מכוניות, ומתחשק לי להכיר סוגים וסגנונות שונים.

חשבתי למנף זאת לרווחים קטנים.

אפרט: נניח אני קונה רכב ב 2000 ש"ח ללא טסט, מעביר מסלול ומוכר ב-4.500 (נניח רנו סימבול 2009 יש לי הצעה כזו).

ובינתיים נהנה חודש חדשיים עם הרכב.

האם מבחינה חוקית משרד התחבורה יאפשר להחליף רכב כל כמה חדשים?

או שזה נקרא סוחר וצריך רישיון.

תודה למגיבים.

פורסם

אין הגדרה ל"כמה מכוניות אדם יכול לרכוש בתקופת זמן ולא להחשב סוחר רכב" אבל בהחלט יתכן שמס הכנסה יחליט שמבחינתו אתה סוחר, ולכן חייב במס על הרווחים מהפעילות הזאת.

ובתור אחד שמבין "קצת" אני אוסיף שהסיכויים שלך להפסיד את המכנסיים בסחר במכוניות בערך נמוך - גבוהים מאד.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתן דוגמא: לפני שבוע ראיתי סיטרואן C3 דיזל יד ראשונה ידנית 2013 עם 400,000 ק"מ מחירון 23 נמכרה ב-5 בלבד,

עד ששקלתי אם שוה היא נחטפה תוך יממה !

אם הייתי קונה הייתי מוכר ב 10 בכייף...

פורסם

אין שום בעיה, מותר לך לקנות כמה רכבים שאתה רוצה..

העניין הוא שלסוחר יש תעודה של סוחר וההעברת בעלות על שמו לא נרשמת-ככה הוא לא מוסיף עוד יד על האוטו. במקרה שלך אתה כן מוסיף יד

מיצובישי סופר לנסר גיר רגיל שנת 95 מי צריך יותר מזה?

פורסם (נערך)

lulik אתה בטוח שלא יעלו על זה מהמיסים?

נניח יש מציאה ביד 2, ויש לי אלפייה בצד להשקעה, אני אקנה ואמכור וישתקו לי על זה?

ממש מתאים לי בתקופה קשה זו..

כי אני אוהב את התחום

זה 100 אחוז חוקי?

עריכה אחרונה על ידי CHACHAM
פורסם

אני מכיר אדם שחיפש הרבה זמן הייאס במכרזים של המשטרה

וכל פעם פיספס,

פעם אחת הוא החליט להציע על 7 רכבים בתקווה שהוא יזכה לפחות ב-1.

מרפי נכנס לפעולה והוא זכה בכל ה-7...

מפה לשם הוא לא רצה להפסיד 10% × 6 רכבים,

לקח את כולם ובמשך כמה שבועות מכר אותם עם רווח קטן ונשאר עם 1.

אחרי הרכב החמישי רשות המיסים התקשרו...

הבחור הזה ספציפית לא וויתר להם, ובסופו של דבר שכנע אותם שאין לו כוונת סחר

ובסה"כ הוא ניסה למזער נזקים אחרי הפשלה של זכיה ב-7 רכבים.

• מצחיק 3

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 8 שעות, CHACHAM כתב:

אתן דוגמא: לפני שבוע ראיתי סיטרואן C3 דיזל יד ראשונה ידנית 2013 עם 400,000 ק"מ מחירון 23 נמכרה ב-5 בלבד,

עד ששקלתי אם שוה היא נחטפה תוך יממה !

אם הייתי קונה הייתי מוכר ב 10 בכייף...

אתה טועה. אין לך מושג מהן התקלות שיש ברכב לא בדקת אותו, יש סיבה שהרכב נמכר במחיר הזה.

אף אחד לא יחפש אותך בשביל כמה עסקאות מזדמנות, אבל אם תעשה מס' דו ספרתי של העברות בעלות בשנה, יתכן שיבואו לבדוק מה נסגר איתך.

אני חוזר על אזהרתי שהסיכויים להרוויח בסחר במכוניות בערך נמוך קטנים עד אפסיים ולראיה אביא פוסט ישן של חברי היקר discoTD5, שרכש רנו מגאן ישנה (בתיווך שלי) ב-500 ומכר ב-1000 אחרי עשרה ימים

להלן סיפור המעשה:

בתאריך 6.10.2016 בשעה 17:44, discoTD5 כתב:

ראשית - zvit אשם. הוא אשם בהכל במקרה הזה.

יום אחד היה לילה, והוא שולח לי ווטסאפ, "יש לי מגאן ישנה למכירה אם אתה רוצה". אני כידוע רוצה מגאן לצורך נקמה באוטו. ככה עברו כמה ימים, קיבלתי טלפון של בחור חביב, נפגשנו אי שם, ראיתי שהאוטו הגיע בנסיעה, והלכנו לעשות העברת בעלות.

500 שקלים החליפו ידיים, עוד 216 שקל לדואר ישראל, ויש אוטו.

עד עכשיו עלה 716 שקל.

עברו עוד כמה ימים בהם האוטו נח לו ביהוד, ונסעתי עם shellcase להביא זי רנו.

בדרך שמתי לו דלק. 60 שקל.

עלה כבר 766.

האוטו היה מטונף ברמות היסטריות, אז במקום שסחבק יעבוד כמו חמור - הולכים לניקוי ידני. האמת היא שקיוותי שמישהו בניקוי יקנה אותו. זה כמעט קרה אבל לא התקדם למרות ההצהרות "אחי האוטו שלי". 60 שקל.

822 שקלים על זי רנו.

חובה צריך? צד ג' צריך? ביחד עלו 1192 + 750 שהם 1942 ש"ח, או כ 161 שח לחודש.

אני מניח שידרשו ממני חודש עגול.

הגענו ל 983 שקל.

פורסם בפישפשוק ב 1700 שקלים, המון פניות, ומהר מאוד היה בחור אחד רציני. 1000 שקל. העברת בעלות עליו.

היום בא לקחת את האוטו. 1000 שקל. עוד ניסה להוריד אותי ל 900 ואח"כ ל 950 לא הצליח.

אז מה היה לנו שם.

ברוטו, רווח של 100% (נקנה ב 500 נמכר ב 1000)

נטו רווח 17 שקל שהם 3.4%. ב 10 ימים.

תודה להוריי שהביאו אותי עד הלום.

היי שלום רנו יקרה. ותודה על כל מה שהיית בחיי.

אגב אני שומר על האוטנטיות של הפוסט ולא מתקן את טעות החישוב שקיימת בו - הרווח האמיתי נטו היה שבעה שקלים חדשים בלבד 😱

שורה תחתונה: עשה לעצמך טובה ורד מזה - כסף לא תראה מזה.

אנחנו אגב, בשביל ה-Fun מוכנים גם להפסיד לפעמים כי אנחנו עושים את זה כסוג של בידור עצמי. אבל ברוב המכריע של המקרים זה נגמר ברווח סימלי אם בכלל.

• מצחיק 4
  • מעניין 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אוי, כמה שזה היה משעשע. 

לשאלה המקורית - אם אני לא טועה מותר לך למכור למטרות פרטיות בשנה קלנדרית עד 3 מכוניות שרשומות על שמך או 5 מכוניות שרשומות על שם אחרים. עברת את זה - אתה סוחר + מעלים מס. 

האם יש בזה רווח - בוודאי. תסתכל כמה עוסקים יש בתחום הזה. 

אבל כדי להרוויח באמת - זה לא לקנות את גרוטאת הרנו סימבול הזו שעלתה בפייסבוק. זה למצאו מכוניות שיש בהן ערך, לקנות אותן בהרבה מתחת לשווי האמיתי שלהן, ולמכור בשווי האמיתי. או לקנות מכוניות גמורות, לתקן אצל החאפר הכי זול שאתה מוצא ולמכור כבונבוניירה מרופא שלא ראה שטח - כלומר להונות אנשים תמימים. 

מציאות - יש לעיתים רחוקות. 

להתפרנס מזה - לא ממש. 

קח בחשבון שגם יהיו לך נבלות. 

אותה רנו סימבול - מאיפה החלטת שתמצא קונה ב 4500 ש"ח? אם יש לך את הקונה ואתה מספר לו שאתה צריך להביא את הרכב מאחותך - זה דבר אחד. אם אין לך קונה, הסימבול הזו, היא אם לומר בעדינות, 'לא הביסלי הכי גריל בשקית'. אתה תמצא את עצמך משלם 2000 שקלים על  הפגר. עוד 219 שקלים על העברת בעלות, טסט והעברת הטסט עוד 500-1000 ש"ח ביטוח חובה עוד 1200 שקל לשנה, (אם לא תעשה צד ג' ותפגע במישהו - זה עלול להיות הרכב הכי יקר שהיה לך בחיים) ביטוח צד ג' עוד 1500 שקל, בחודשיים האלה אתה עלול להזדקק לעוד תיקונים,  ועכשיו לחפש קונה. 

עצה חברית - אלא אם אתה סוחר בנשמה - שכח מזה. לך לעבוד. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

discoTD5 הרנו הזו נמכרת בסביבות ה 9000 ע"פ יד 2, לכן לקחתי ריזיקה ואמרתי 4.500

לגבי ביטוח אני עושה זמני ושם בחניה, ולא לשנה. (מקסימום 500 ש"ח).

שוב אומר, לא עשיתי כלום, תודה על הדעה המלומדת, רק שיש דרכים להפחית עלויות, לכן חשבתי שזה רווחי.

פורסם

אתה טועה ידידי הסימבול אולי מוצעת למכירה ב-9000 ש"ח. מחיר המכירה בפועל נמוך בהרבה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

'בגדול' זה לא מסובך. 

תקנה בזול, תמכור ביוקר. 

חושב שיכול לעשות את זה - בהצלחה! 

רק תהיה ישר עם עצמך לגבי הרווח שתוציא, הסיכון שתיקח וההתעסקות שזה ידרוש ממך.

אם זה שווה לך - לך על זה. 

אגב, תתחיל בקטנה, נניח עם הסימבול הזו, ותראה לאן זה מתפתח. במקסימום - הסיכון שלך הוא מה ששילמת על הנבלה. זה סיכון קטן מאוד בהשוואה לסיכונים שעוד תיקח בחיים. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נתחיל מהבסיס - אתה מנתניה? 
אם כן יש לך סיכוי. אם לא תפתור את העניין הזה ואז תחזור אלינו להמשך הדרכה.

• מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני לא מנתניה, אבל יש לי מקומות עם ביקוש לרכבים כאלו והתכנון (אם יהיה תקציב(:) לשים אותם שם למכירה. בעזרת האל.

פורסם

אם אתה נהנה מהתהליך וההתעסקות, ולא בונה על הרווח בשביל לסגור חודש אלא כסוג של דמי כיס, שווה לנסות להתחיל בקטנה.

אהה... וכמו שאמרו, מוכן להסתכן בלספוג את הנזק.

בהצלחה.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

כל הכבוד! קלעת בול לנבכי נפשי...

ברור שלא זו פרנסתי העיקרית, אבל לעשות "מכה" של 2000 ש"ח מהצד ועל הדרך להנות מאיזו צרפתיה למה לא..(:

• תוכן חדש...