Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית בתקציב של 35-40 אש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש לקנות משפחתית שתהיה רכב שני במשפחה.

לא מתוכננת נסועה גדולה אז צריכת דלק של 1:10 זה משהו שאני חי איתו בסבבה.

חשוב לי אמינות ושמחירי החלקים לא יהיו בשמיים(מטפל בעצמי אז מוסך פחות רלוונטי אבל שהחלקים עצמם יהיו במחירים נוחים).

בתקציב שלי ראיתי כמה אופציות הייתי שמח לשמוע את דעתכם עליהם ולקבל אולי אופציות נוספות.

1. טויוטה אוונסיס 2012 יד שניה פרטית עם 146,000 קמ- מצד אחד זה הרכב הכי יש ברשימה מצד שני זה טויוטה והאמינות שלה מוכחת.

2. קיה פורטה שנת 2013-14 ראיתי כמה רכבים עם 80-120 אלף קמ כולן יד שניה פרטיות- חולקת המון במשותף עם היונדאי איי 35 שיש לאמא שלי ככה שאני מכיר את עלות האחזקה טוב מאוד.

3. אופציה שעלתה ממש לאחרונה, אופל אסטרה 2015 ראיתי כמה עם 100,000~ קמ יד שניה גם כן- היתרון פה זה שנתון יותר מתקדם אבל חוץ מזה אין לי מושג לגבי אמינות הרכב ומחירי החלקים.

מבחינת צריכת הדלק מאמין ששלושתן +/- דיי זהות.

תודה לעוזרים

פורסם

ממליץ על הפורטה, הרכב משמש אצלי כרכב שני, תחזוקה זולה, אמין מאוד, צריכת דלק כ1/11.5, מרווח,

פתחי מיזוג לנוסעים מאחור. בגדול רכב מאוד צפוי אין יותר מדיי טכנולוגיה כך שאין הפתעות וזה ההיתרון למי שמחפש ראש שקט. 

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

עוד רכב שראיתי במתיחה קלה של התקציב זה פורד פוקוס מ2016 עם הגיר הפלנטרי ומנוע 1.5 טורבו.

יש חוות דעת לגבי הרכב? התגברו על כל הבעיות שהיה עם הדור הקודם?

• תוכן חדש...