Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הטסט לרכב מתקרב. לנסר 2008. אני יודע בוודאות שאחד הבולמים נוזל.

וחשבתי להחליף לפני את כל ה4, ואז עלה לי רעיון, למה בעצם לשלם 150 שח על בדיקה לפני טסט וכל מיני כאלה ולא פשוט לבוא לטסט ואז לקבל פירוט מלא לליקויים?

לתקן לשלם 20 שקל מבחן חוזר ולדעת שטיפלת בהכל.

מה ההשלכות של גישה כזו? למה אנשים משקיעים אלפי שקלים לפני טסט כדי לעבור, ולא פשוט להכשל לקבל פירוט ליקויים ואז לתקן מה שצריך?

:-) just smile
פורסם

כל ההסתכלות שלך מוטעית ושגויה מיסודה. לא מטפלים\מתקנים רכב "בשביל שיעבור טסט". עושים זאת בשביל לשמור על חיי הנוסעים וכדי שיהיה לך במה להתנייד בצורה בטוחה ותקינה. אחרי זה - עוברים טסט.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אני יבהיר דבר אחד, זה הוא רכב שקניתי לא מזמן.

ואני מתקן, זה לא שאלה של לתקן או לא.

זה שאלה של למה לתקן יומיים לפני טסט ולהשקיע מלא כסף על בדיקות כשאפשר לגשת לטסט ולקבל פירוט מדוייק של כשלים שיש לטפל בהם.

כמובן לטפל בהכל ולגשת למבחן חוזר.

אני יודע רק על בולם מה עוזר לי לתקן עכשיו בולמים ובטסט יגלו עוד דברים? מעדיף שימצאו את כל הליקויים ולתקן הכל ביחד.

רואה בזה כמו שירות של בדיקה הרי בשביל זה משלמים 100 שח למבחן לא ככה?

תקנו אותי אם אני טועה.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

כן נשמע הגיוני, אתה חוסך ריצות כפולות למוסכים. אם הטסט קרוב אז כן.

דרך אגב מת על הרכב הזה פשוט יפהיפה.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

קבלת כבר זימון לטסט ? אם כן גש לבצע 

המדיניות שלי היא כזו - אם יש תקלה שידועה לי , אני מתקן כמו שנאמר קודם לא כדי לעבור טסט אלא משיקולי אחזקה ובטיחות .

אם אין תקלה ידועה , ניגש לטסט ועושה מה שאומרים 

יותר מפעם אחת מוסכים הפחידו אותי  "המשולשים / זרועות ההגה לא עוברים טסט" ועברתי .

לא תיקנתי כי המוסך עצמו אמר שאין בעיה בטיחותית וכשיבוא יומו של החלק , נחליפהו

פורסם

בלי קשר לטסט יש לך בולם זעזועים (לפי מה שהבנתי) נוזל וזאת בעיה, הבולם לא אחראי רק על הנוחות של הנסיעה אלא גם על ההצמדה לכביש והאיזון של הרכב בזמן בלימה ובזמן תמרון חירום, בולם נוזל משמעותו בולם חלש וגרוע יותר רכב לא מאוזן. בולם לא תקין מגדיל את מרחק העצירה של הרכב ואת היכולת שלו לשמור על יציבות בתמרון חירום כמו התחמקות ממכשול.

תתקן את הבולם המקולקל בלי קשר לטסט גם אם הם לא ישימו לב אליו וזה בהחלט יכול להיות שיפספסו אותו (פספסו לאשתי בעבר).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה לכולם,

הבולמים יוחלפו ככה או ככה רק שאני יחכה מה עוד יגידו בטסט ואחליף הכל ביחד כבר, 

מישהו יודע כמה זמן נותנים לתיקון הליקויים?

פורסם

על 7 ימים שנותנים לביצוע תיקונים אפשר לקבל הארכה. חוזר למכון רישוי איפה שעשית את הטסט, לא נכנס למסלול אלא ניגש עם הניירת למשרד, אומר לפקידה שלא הספקת לסיים את התיקונים. היא חותמת לך על הטופס ואז יש לך הארכה לעוד 7 ימים.

קרדיט ל@buki

פורסם (נערך)

מהחוויה שלי הטסטים מחפפים בלשון המעטה. 

אם יש לך תקלה, תתפל בה, בלי קשר לשום דבר דבר. לא צריך לחכות לטסט, אתה רוצה רשימה של ליקויים, לך למכונאי שלך שיביא לך אחת כזאת. אתה לא סומך על המכונאי שלך? תמצא מכונאי שאתה כן סומך עליו. 

אני עם אוטו 2008 הלכתי לטסט, בלי לעבור במוסך שלי בכלל כי אני יודע שכל בורג ובורג באוטו תקין. 

ואם משהו לא תקין, אני מתקן במקום איך שנוצר ספק, ולא "מתישהו" 

בולמים, עם כמה שזה נשמע שזה רק עניין של נוחות נסיעה, זה לא, זה גם בטיחות ואחיזה ומרחק בלימה. אל תשחק עם זה. 

עריכה אחרונה על ידי ninickname

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

• תוכן חדש...