Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: סוזוקי איגניס ספורט שנת 2004. הרכב נקנה לפני חודש עבר בדיקה בהצלחה יחסית לשנתון. ידעתי שיש ברדיאטור מי ברז. כמה ימים אחרי שהרכב אצלי, גיליתי נזילה רצינית מאחד הצינורת של הרדיאטור (צינור אמצעי כלשהו) עקב קרע די גדול שהיה עליו. החלפתי אותו ועל הדרך החלפתי גם תרמוסטט ואת הצינור שמוביל אליו. מיותר לציין, שכנראה עקב שימוש של שנים במי ברז, הכל היה מלא חלודה. לאחר שבוע גיליתי שוב נזילה מינורית מאחד הצינורות והחלטתי לנסוע למוסך על מנת שיוכל לאתר עוד דברים שאני אולי לא מצליח. במוסך הוחלף הצינור, הוחלף צינור נוסף שלא היה נראה משהו ומולאו מים חדשים. לבסוף גם ביצעו בדיקת לחץ הפוך והכל היה תקין. לפני כמה ימים שמתי לב שוב ירידת מפלס המים. הפעם אין שום נזילה, אשר ניראת לעין לפחות. מלאו מים ויצאתי לנסיעה ארוכה יחסית. אחרי בערך שעה עצרתי, פתחתי מכסה מנוע וראיתי שמיכל העודפים מלא עד הסוף (הרבה מעל הקו של המקסימום) ומים נזרקו מהצינור שמעיף את המים. אחרי שהרכב נח כשעתים רוב המים חזרו ממנו לרדיאטור. קבלתי עצות שכנראה מדובר בפקק רדיאטור תקול וגם הוא הוחלף.

דבר אשר אני לא יודע אם קשור ישירות - למזגן לוקח המון זמן לחמם.

כרגע, הרכב עדיין מאבד מים. יש לציין שאין עשן לבן, אין טחינה בשמן מנוע או במים. המים ברדיאטור לא מבעבעים כאשר הפקק פתוח והמנוע עובד. 

יום חמישי אני חוזר למוסך ואבקש בדיקת גזים במים על מנת לשלול אטם ראש בכל מקרה. מה עוד לבקש לבדוק ולאיפה המים יכלים ללכת?

פורסם

איבוד מים - לחזור שוב להתחלה עם בדיקת לחץ, המזגן לא מחמם כי ככל הנראה הרדיאטור חימום סתום. בנוסף בדוק בתוך הרכב את השטיח ברגלי הנוסע והנהג וודא שהוא יבש ואין נזילה מהרדיאטור חימום

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

עדכון:

בבוקר הייתי במוסך. בדקו שוב נזילה פיזית ולא מצאו. נבדקו גזים ברדיאטור ולא נמצאו (נבדק פיזית ע''י הסתכלות ועל ידי המכשיר עם המשאבה והטיובות עם הנזול הכחול) ולא נמצאו. 

אם שוב המים במיכל עודפים מתמלאים ולא חוזרים לרדיאטור, מה לבדוק עוד?

אגב, המים אמורים לחזור לרדיאטור כאשר המנוע כבוי? הרי אין למיכל העודפים משאבה אשר תחזיר אותו. מה אני מפספס?

• תוכן חדש...