Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אלנטרה דיזל 2006, הבעיה היא שבלחיצת דוושת הגז בערך לאזור חצי מהלך בעליה (תחת עומס) פתאום המנוע כבה ,ניסיתי להניע מיד לא הניע ,הוצאתי מפתח וחיכיתי כמה שניות הרכב הניע רגיל וחזר לנסיעה רגילה, ככה קרה לי פעמיים בהפרש של כמה ימים, מאז דולקת לסירוגין נורת מנוע, יש לציין שבפעמים שנכבה האוטו זה קרה רק בשעות החמות של היום כאילו ניסיתי בערב לאמץ את האוטו בעליות והכול ולא נכבה, אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לפתרון תודה...

פורסם

כמו שרשם לך colauti 9 ,רק סורק תקלות .

ההימור שלי : חיישן קראנק .אם אכן מדובר בחיישן זה ,תוך זמן קצר  ,הרכב לא יניע וזה יכול לקרות תוך כדי עבודה..

אשמח לקבל עדכון .

בברכה

מוטי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ובכן התקלה היא חיישן egr. עם מישהו יודע איפה הוא ממוקם אני אשמח, הבנתי שבדרך כלל ניקוי פותר את הבעיה..תודה

פורסם

באתי להמר על בעיה בEGR, בדרך כלל המחשב מגביל אותך במצבים כאלו וזה מה שגרם לכיבוי.

תעקוב אחרי סעפת היניקה ותמצא את הצינור, אליו מחובר חיישן וצינורות מים לקירור מסביב לצינור הEGR.

פתיחה וניקוי טובים יכולים לעשות הבדל משמעותי אם לא נגעו שם מעולם.

אני מעלה קצת תמונות מהניקוי אצלי (אותו בלוק מנוע כמו אצלך... הEGR עצמו שונה), שאולי יתן לך כיוון.

IMG_20190706_191954.jpg

IMG_20190706_192042.jpg

IMG_20190706_194340.jpg

IMG-20190706-WA0028.jpeg

IMG-20190706-WA0036.jpeg

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Trhtkf כתב:

ש כאן פירוט של העבודה:

https://www.elian.co.il/replace-glow-plug-d4ea-kia-magentis/

מדריך שאני כתבתי, למעשה כמו שציינתי זה אותו בלוק אבל הEGR שונה ,כך שזה לא רלוונטי.

הטוסון יותר מתאימה למדריך שכתבתי, האלנטרה היא עוף מוזר בקטע הזה, יש לה EGR קצת שונה, אבל אפשר להבין את הרעיון.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • תוכן חדש...