Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נמעס לי מהטוויטרים של ה 20 שקל שיש לי (למרות שבניתי להם פילטר גבי לגרום להם להשמע יותר טוב) והחלטתי שאני רוצה לקנות טוויטרים נורמליים.

באתרי אינטרנט ובזאפ לא מצאתי מבחר גדול והמבחר הקיים די מצומצם ומורכב ברובו או מהיקרים ממש או מהסיניים העלובים שרק טובים בלהרוס את הסאונד. גם לא יצא לי אף פעם להסתובב בחנויות המתקינות ומתמחות בתחום הסטריאו לרכב כך שאני לא ממש יודע מה טווח המחירים. ולכן, ברצוני לשאול על מחירי הטוויטרים בארצינו.

אני לא מחפש טוויטרים יקרים מסוג - high end אלא טוויטרים סבירים עם עדיפות ל- silk/soft dome

ושלא יצרמו בצורה בלתי נסבלת כמו הזולים ב- 20 שקל.

מחיפוש באתרי אינטרנט בחול מצאתי שניתן לקנות טוויטרים נורמלים וסבירים מסוג soft dome בכ- 30$

לדוגמא lanzar (אני לא מעוניין להזמין מאתרים בחול)

אני מכוכן להשקיע עד 200 שקל, אם אפשר המלצות לטוויטרים בטווח מחירים זה (אם יש בכלל) ומקומות שאפשר לקנות מהם.

המשך יום נעים לכולם.

T h e C a t

פורסם

לדעתי , תחפש מישהו שמוכר ... יש הרבה שמוכרים טווטרים עקב כל מני סיבות (בעיקר מכירת קומפוננט כחלקים)

פורסם

ללאנזר יש כמה דגמים. יש של 100W ויש 150W ויש 200W

אני שמעתי את ה 150 ו200 והם נעימים ולא צווחניים.

ויש גם MBQ וגם הם נעימים.

ויש לך גם של מורל. אותם אני לא מכיר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני לא מחפש טוויטרים חזקים היות ואני לא מתכנן להגביר אותם, 40w יספיקו.

אפשר בבקשה המלצה למקומות שאפשר לקנות בהם באיזור ראשון, תל- אביב (יש משהו במסגר אולי ?), רחובות פתח תקווה ??? (אבל, במידת האפשר, אני מבקש המלצה רק אם ידוע לכם על המחיר והמוצר בחנות מסויימת)

NAKAMICHI, איפה קנית ??

המשך יום טוב !

T h e C a t

פורסם

תיקון קל, עדיפות לראשון ורחובות ( יש אפשרות שבראשון באיזור תעשיה פתוחים במוצאי שבת

?)

המלצות ברמלה ולוד יתקבלו בברכה

:-)

T h e C a t

• תוכן חדש...