Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר 97000 ק"מ,מטופל בהונדה,טיפול אחרון נעשה בתחילת חודש 6/19 ב 85500 ק"מ.

בדיקת שמן,שבוצעה שבוע שעבר,הררתה שהשמן שינה צבע לשחור וכאן התחלתי להיות מעט לחוץ:

בין טיפול 75 לטיפול 90 צבע השמן לא הגיע לשחור ( הרכב עבר כמעט 12000 ק"מ בין הטיפולים) ועכשיו אחרי 12000 נוספים,צבע שמן שחור פחם.

בתקופה הזו,הוספתי פעמיים תוסף דלק (אחד בטיפול ועוד אחד לפני 5000 קמ לערך).

מה גרם לכך,שבין טיפול קודם לנוכחי (שעדיין לא הגיע זמנו לפי תקופה כי לא עברו 15000 או שנה ולכן היבואן סרב לקבוע טיפול ורק לאחר פנימה לשירות נלרוחות הם התרצו) השמן השחיר עד כדי כך ?

האם שימוש בתוספי דלק או סיהה אחרת ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שמן שמשחיר זה סימן טוב! זאת אומרת שיש בו תכונת ניקוי של המנוע, וכך לא תיבצר בוצה עעם הזמן.

אם לא היה משחיר הייתי דואג.

אם השמן לא שרוף אז אין שום בעיה.. אלה ההפך.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

בקשר לצבע השמן- מה שכתב זה שכתב מעליי.

שמן צריך להשחיר, בטח במנוע עם 100 אלף קילומטר. הכל תקין.

עם זאת- לא הצלחתי להבין את זה-

עדיין לא הגיע זמנו לפי תקופה כי לא עברו 15000 או שנה ולכן היבואן סרב לקבוע טיפול ורק לאחר פנימה לשירות נלרוחות הם התרצו

התעקשת עם היבואן (או יותר נכון עם מוסך מורשה) על טיפול?

למה אתה מטפל במוסך מורשה ברכב בן 7? ועוד מתעקש איתם, זאת אומרת שהם כביכול עוד עושים לך טובה שהם מקבלים אותך.

פורסם (נערך)

צבע השמן אינו מדד. רוצה לדעת איכות השמן אחרי 10000 ק"מ: אתה יכול לשלוח דגימה למעבדה בכפר סבא .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
צבע השמן אינו מדד. רוצה לדעת איכות השמן אחרי 10000 ק"מ: אתה יכול לשלוח דגימה למעבדה בכפר סבא .

להבנתי פות"ש לא ביקש לדעת את איכות השמן אלא שאל האם זה תקין שהשמן משחיר.

ואם זה תקין ואין סיבה אחרת לחשוד זה מיותר לשלוח דגימות שמן למעבדות.

פורסם

לכל מי ששאל ,קיבלתי עם הרכב 3 טיפולי חינם לפי מפרט היבואן במוסכי היבואן (75,90,105) וביקשתי להקדים טיפול כי השמן בצבע שחור כהה ואני חושש לנסוע כך עוד 3 חודשים.

אעפי שיש טיפול חינם אחרון כרגע ברור,שאף אחד לא יתן שם אחריות על המנוע ולא היתה ברורה לי סיבת ההתעקשות שלהם לגבי הקדמת הטיפול.לדברי יועצת השירות המהוללת שלהם,לא יהיה נזק בנסיעה של עוד 3000 קמ או 3 חודשים מה שאני ממש לא בטוח בו.

ועוד משהו-בין טיפול 75 לטיפול 90 השמן לא השחיר כל כך בהשוואה למעבר בין טיפול 90 (שנעשה ב 85500 לבין 97000 ק"מ נוכחי).

האם סוג השמן היה שונה או איכותו היתה שונה לדעתכם ?

מזכיר שלמנוע הזה מומלץ 5w40 ובאחד הטיפולים השתמשו בכלל ב 5w30.

פורסם

השמן שחור כי בין היתן הוא מקבל את הפיח שיש במנוע. התוסף דלק שהוספת ניקה עוד וזה מה שגרם לשמן עוד יותר להשחיר (אל תתפוס אותי במילה). זה תקין לחלוטין וזה מעולה.שים לב שאתה ממלא שמן שהוא איכותי ולא משהו שנקנה בתחנת דלק ב50 שקל.

אם השמן הקודם לא השחיר לך כנראה שלא שמת מספיק לב לזה.

פורסם

בטיפול האחרון הוסיפו תוסף דלק ואני הוספתי אחרי 5-6000 ק"מ בגלל שהיתה הרעה בצריכת הדלק.

האם אכן לתוספים הללו יש השפעה לרעה על צבע השמן והוא משחיר מהר יותר,זה מעניין.

לגבי השמן הקודם- אפילו שמדובר על 2013- פעם בשבוע-שבועיים אני מבצע ביקורת שמן- נוזל קירור כדי שאם חלילה יש בעיה,תוקדם התרופה למכה.

פורסם

היום בוצע טיפול 105000 (החלפת שמן ומסנן) +תוסף דלק.

הנסיעה כרגע מעט שקטה יותר ולפי מחשב הרכב,צריכת הדלק הממוצעת ירדה ב 10%.

אמשיך לעקוב.

פורסם

רכב שלי המשני, נוסע רוב הזמן בתוך העיר נסעות קצרות מאוד.

על האגזוז יש "סופית" ניקל מקורית מהחברה.

עם הזמן הניקל השחיר והתמלא בפיח.

מדי שנה, כשבוע לפני הטיפול, אני ממלא חומר ניקוי ושם לב ל 2 תופעות:

1. ניקל חוזר להיות מבריק בחלקו התחתון של "הסופית".

3. שמן נהיה כהה יותר בצורה ניראת לעין תוך שבוע של שימוש בתוסף.

אין סיבה לדאגה, התוסף עושה את שלו.

אני לא מבין למה מרבית האנשים משתמשים בו בטיפול, ולא לפני

כמו שעושים באנפוזיה.

• תוכן חדש...