Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא מזמן עשיתי כיוון פרונט לרכב, לאחר החלפת צמיגים קדמיים והתעסקות עם המון חלקים בפרונט.

למרות הכיוון לרכב יש סטיה ימינה, אך כשחזרתי למכון הוא אמר שהכל תקין, ושאם הוא ישנה משהו תהיה שחיקה לא שווה בצמיגים.

אלה הנתונים שיצאו מהבדיקה החוזרת (בקודמת הייתה תקלה במדפסת):

20191004_135138.jpg

האם הנתונים תקינים? האם סטייה ימינה הגיונית בכלל?

אציין שמעל 4 שנים שיש סטיה שאני לא יכול ממש לסדר.

עשיתי בשני מקומות בהזדמנויות שונות וזה רק עשה בלאגן בפרונט

אח"כ עשיתי באוטוטסט כמו הפעם (לפני 3 שנים בערך), ובהתחלה לא הרגשתי סטיה אבל בהמשך הורגש. מעבר לזה ההיגוי מרגיש תקין.

זאת הסיבה שחזרתי אליהם, אבל מודע יותר לסטיה המינורית והמעצבנת הזו.

לחץ האוויר תקין. הדבר היחיד שמפריע לי הוא הזווית בגלגל האחורי השמאלי, שהיא קצת מעבר לטווח התקין (אולי ממכה שקיבל פעם?) - אולי היא הגורם בכלל?

פורסם

בדקת אם הוחלפו בעבר משולשים קדמיים, ואם הוחלפו האם הוחלף רק אחד או ששניהם?

זה הדבר הראשון שהייתי בודק אם 4 שנים יש את אותה הבעיה.

מרכוז הגה עשו לך בכלל? כאשר ממרכזים את ההגה, מה העיכוב שמופיע בסרן הקדמי? משתנה בצורה כלשהי?

זווית סטיית מרכז הרכב תקינה (עד 0.2 מעלות) אצלך זה 0.04 מעלות.

בקיצור מישהו באיזשהו שלב החליף רק צד אחד של חלקי הפרונט וזה הסיבה שאתה שובר את הראש.

פורסם (נערך)

הוחלפו שני משולשים למקוריים ב 2012 (אצל הבעלים ראשון) ונעשה כיוון פרונט.

באופן מצחיק למדי, בטיפול שאחכ הועלה טענה שהרכב סוטה ימינה, שמתי לב לזה רק עכשיו...

מצד שני בטיפולים שאחכ הדבר לא עלה שוב.

ויזואלית המשולשים נראים תקינים לגמרי, אפילו ללא חלודה. אני די בטוח שהחליפו את שניהם.

עשו מרכוז הגה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • תוכן חדש...