Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני מחפש רכב וצמצמתי את הרשימה לכמה דגמים לאחר סיבוב בחברות הליסינג-

א. יונדאי i30 פרימיום, 2014, 112 אלף קמ, יד 1 פרטית. עלות 60,500 שח.

ב. יונדאי i30cw אינספייר, 2014, 73 אלף קמ, יד 1 ליסינג נהג יחיד. עלות 53,000 שח.

ג. קיה פורטה LX, שנת 2016, 45 אלף קמ, יד 1 ליסינג נהג יחיד (קנה עם 0 קמ). סביב 64 אלף שח.

יש עוד דגם 2015, 109 אלף קמ, יד 1 ליסינג פרטי, 56 אלף שח.

ד. יונדאי i35 אינספייר, 2015, 104 אלף קמ, יד 1 מליסינג נהג יחיד. סביב 67 אלף שח.

יש עוד דגם 2015 דגם מפואר של 110 אלף קמ, יד 1 ליסינג מימוני (לא נרשם השכרה), 64.5 אלף שח.

כל הרכבים נקיים מבעיות מנוע, גיר ושלדה בבדיקה שלהם. יש רק שפשופים רגילים וכסטחים. כולם עם אחריות לפחות לשנה וכולם עם היסטוריית טיפולים מלאה לכל טיפול שנעשה. כמובן שתעשה בדיקה חיצונית בלתי תלויה שלנו במכון שנבחר לפני רכישה.

הדגמים שבחרתי טובים? מה צריך להתמקד בבדיקה של הדגמים האלה? על מה הייתם הולכים?

תודה ושבת שלום :)

פורסם (נערך)

שלום,

יש ברשימה שלך גם האצ'בק, גם סטיישן וגם סדן.

מה הצרכים שלך מהרכב? יש עגלות תינוק ? תקנה i30cw.

רכב לצעיר? תקנה i30 האצ'בק.

מעדיף סדן? תקנה i35.

הדבר היחיד שאני לא מחבב בקיה סיד זה גיר רובוטי כפול מצמדים, שלתווך ארוך יכול להיות פחות אמין ויזדקק לשיפוץ / תיקון החלפת מצמדים/ מח גיר.

נהג יחיד מליסינג - פתאום כל הרכב הפכו ל "נהג יחיד" לצורך המכירה.

הבדיקות של המגרשים - אל תסמוך עליהן יותר מדי. אגב, מאיפה כל הרכבים האלה? מגרשים של חברות ליסינג גדולות? טרייד מוביל / כלמוביל? מגרשים פרטיים?

אני אישית הייתי קונה i35 הכי מאובזרת, רצוי מליסינג ממוני ( רק חוזה רכישה מבחינתי מוכיח דבר כזה ).

או, אם יש עגלה, i30cw.

אבל בכל הרשימה שלך היתרון הגדול מבחינת הנתונים לקיה 2016.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלה כולן ממגרשים של החברות הגדולות.

אנחנו זוג עם אופציה להתרחבות, כך שכולם יתאימו לי לפחות בשלב ראשון.

כמובן שאקח לבדיקה פרטית שלי, ובכל מקרה, כמעט לכל חברה יש את החברה שעשתה בו שימוש ואת הנהג.

אין ברשימה שנתתי קיה סיד בדיוק בגלל הסיבה שציינת.

פורסם

תקנה את הפורטה 2016 עם 45 אלף קילומטרים ( במידה והבדיקה שלך יוצאת טובה ואין כוונה למכור בקרוב ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חיפשת ביד2 רכבים פרטיים?

אני בטוח שבתקציב הזה ניתן לרכוש רכבים טובים ומטופלים בלי הקומבינות וההזנחה של הליסינג.

מהרשימה שלך רק הפורטה שווה בדיקה. בתנאי שמוצגת בפניך היסטוריית טיפולים שנתיים במוסך קיה בלבד!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כן חיפשתי אבל היו הרבה דגמים יד 2-3, ללא היסטוריית טיפולים או רכבים עם קמ גבוה, רכבים שעברו תאונות. בכלל אנשים הזויים לפעמים היו במודעות, באמת שניסיתי את כל הדגמים.

מה אעשה? לא מצאתי משהו מתאים.

• תוכן חדש...