Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשתי כנראה לא תוכל להצטרף לטיול בסוף אוגוסט, ונראה שהכיוון הוא שאטוס לבד עם הבנות - גילאים 3 ו- 5.

האם לצורך כך נדרש להצטייד באישור מיוחד ?

ארץ היעד היא רומניה למקרה שזה משנה.

תודה.

פורסם

צ'מע, אני הייתי גרוש ולגרושתי לא היה מעמד מוסדר בארץ, ולאף אחד לא היה איכפת כשהיא טסה עם הילדה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטרף לשאלה, אך במקרה שלי, בת הזוג ואני לא רשומים כנשואים במשרד הפנים.

הילד כמובן רשום בתעודות הזהות של שנינו.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מומלץ לפנות לשגרירות רומניה ולברר זאת.

ישנן מדינות בהן סף החשד מפני חטיפת ילדים מאוד גבוה (גם ע"י ההורים, בעיקר במקרים של פרידה), ולכן הן דורשות אישור כי הילדים נמצאות עימך באישור של ההורה השני.

אישור כזה יכול להיות אישור נוטריוני או אישור של נציג קונסולרי - תלוי בדרישת המדינה (רומניה) - במידה והיא אכן דורשת זאת.

פורסם

לא יודע כמה זה מקובל חוקית, אבל כשאחד מאיתנו נוסע עם ילד/ים בלי ההורה השני, מצלמים את ההורה השני בוידאו מחזיק את הילד ומאשר להורה הנוסע לקחת את הילד איתו. בצירוף צילום של הדרכון של ההורה שלא נסע זה צריך לתת מספיק עדויות לצוות מעבר הגבול להבין שהכל בסדר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
צריך אישור רק אם ההורים גרושים.
כאמור. בחיים לא ביקשו מאיתנו, ולגרושתי אין בכלל דרכון ישראלי (לילדה יש).

לא ממליץ על דרך פעולה, רקומר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היי,

אשתי כנראה לא תוכל להצטרף לטיול בסוף אוגוסט, ונראה שהכיוון הוא שאטוס לבד עם הבנות - גילאים 3 ו- 5.

האם לצורך כך נדרש להצטייד באישור מיוחד ?

ארץ היעד היא רומניה למקרה שזה משנה.

תודה.

במידה וההורים נשואים אין שום צורך באישור ממשרד הפנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
צריך אישור רק אם ההורים גרושים.

+1.

או מזוג הורים הרשומים במשרד הפנים כידועים בציבור.

התהליך מאוד פשוט. מגיעים למשרד הפנים הקרוב לביתך ומאשרים את יציאת ההורה השני עם הילדים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...