Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנסה לתמצת ככל האפשר;

אני מתחיל עבודה חדשה בחודש-חודשיים הקרובים באיזור נתבג, אני גר ברחובות וכיוצא מכך חייב רכב.

התקציב הוא 20-25K, נסועה ממוצעת 60 קמ ביום בינעירוני שישה ימים בשבוע+נסיעות קטנות פה ושם בעיר.

שתי נקודות חשובות הן

א. אמינות

ב. צריכת דלק

אילו שהן הצעות לרכבים שאפשר למצוא במצב טוב (קמ סביר אחרי טיפול וטסט לא צריך לשפוך עוד אלפייה שתיים אחרי שבוע) במחירים האלה? לא אכפת גם רכב ידני.

פורסם

האם גודל הרכב חשוב לך ?

אם אתה מסתפק ברכב מיני, אז פיאט פנדה מהווה אופציה טובה. הרכב אמין למדי למרות המוניטין של פיאט (הודות למכלולים פשוטים ), הוא גם חסכוני ובעל גיר ידני.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
האם גודל הרכב חשוב לך ?

אם אתה מסתפק ברכב מיני, אז פיאט פנדה מהווה אופציה טובה. הרכב אמין למדי למרות המוניטין של פיאט (הודות למכלולים פשוטים ), הוא גם חסכוני ובעל גיר ידני.

גודל הרכב לא ממש משנה, אני בן 23 ולא מתכנן לעשות ילדים בעשור הקרוב. מה שכן אני נוטה יותר לכיוון הסופר מיני, קטן אבל לא פצפון.

השאלה איך הפנדה בכביש מהיר? אני נוטה יותר לסופר מיני אך ורק בגלל התנהגות בכביש, אם כבר להוציא את הכסף אז שהרכב יקח 100-120 בלי לרעוד או לשרוק או כל שאר התחלואות של רכבי מיני (משווה לאלטו וספארק של חברים שיצא לי לנהוג עליהן תגיד לי אם זה לא רלוונטי לפנדה)

פורסם

פיאסטה ידנית תענה על מה שאתה מחפש, כולל כבישים מהירים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...