Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים

הייתי רגיל תמיד לטפל כל חיי במורשה עד שהתחלתי לשמוע לעצת חברים וגם פה בפורום וגיליתי כמה כסף אפשר לחסוך שזה מדהים!

לשאלתי, קניתי רצועת מנוע לא מקורית התקינו לי אותה

אחרי ההתקנה התחיל רעש קל טיק טיק טיק טיק מאיזור הרצועה

המכונאי שהתקין לי אמר לי שזה כי הרצועה עבה מידי ולא כמו המקור וזה הסיבה לרעש,אמר לי להביא אחרת, חנות חלקי החילוף אמרה שאין בעיה להביא לי אחרת אבל זה לא יפתור את הבעיה, מי ששמע את הרעש בחנות אמר שזה כנראה תופסן? אני פשוט לא מבין בזה לכן שואל פה

בעל החנות הפנה אותי לעובד שלו שעבד במאזדה שגם לו יש מוסך "פרטי" ואמר להביא את הרכב אליו שצריך להוריד את הרצועה ולשמוע ממה נובע הרעש, עכשיו כמובן הדילמה ללכת אליו? אל המכונאי שלי? מאיפה זה צץ פתאום?

חייב לציין! הרעש התחיל בדיוק אחרי ההחלפה של הרצועה

מה עליי לעשות? עכשיו אני די מסובך פה בין הדברים שכבר חשבתי ללכת למורשה של מאזדה אבל אז כל מה שחסכתי אני אשלם כפול

תודה

פורסם

בס"ד

למה לא להרכיב רצועה מקורית?

דבר שני, תבדוק טוב טוב, מי יתן לך אחריות במצב של כשל ברצועה, לכן עדיף לטפל במוסך מורשה משרד התחבורה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

הומלץ לי ונאמר לי שפחות קריטי לגבי רצועת מנוע לשים מקורי/תחליפי

תושבת גיר תחתון למשל החלפתי למקורי לא מזמן

אשמח להתחייסות לנושא שהבאתי, מקפיץ ,תודה

פורסם

על פניו נמשע כמו בעיה במותחן(תופסן כפי שכתבת), גש למי שהחליף לך את הרצועה זה הדבר הנכון לעשות, אבל אם המכונאי אמר שהבעיה ברצועה שהבאת אז תביא לו אחת אחרת כדי לאמת את זה.

לא חייב להחליף לרצועה מקורית, יש מספיק חליפיות טובות בשוק לעומת תושבת מנוע.

פורסם

מחזק את העניין של רצועה חליפית. חבל על הכסף של מקורי. ולמה אתה בטוח שמורשה יבואן כן ייפתור את הבעיה? חסרים מיקרים שהם מאבדים את עצמם? תחליף לרצועה הנכונה ושאף רצועה לא מולבשת שייבדקו את המותחן ידנית ואת כל הגלגלות.

פורסם

חבל אז שלא לקחתי מהחנות אז הוא הציע לי להחליף ולתת לי חדש עכשיו לא יודע אחרי כמה ימים אם יתן לי....

אם יש בעיה במותחן , זה סיפור יקר? בערך עלויות? פשוט אין לי מושג במחירים

תודה רבה

פורסם
מחזק את העניין של רצועה חליפית. חבל על הכסף של מקורי. ולמה אתה בטוח שמורשה יבואן כן ייפתור את הבעיה? חסרים מיקרים שהם מאבדים את עצמם? תחליף לרצועה הנכונה ושאף רצועה לא מולבשת שייבדקו את המותחן ידנית ואת כל הגלגלות.

לא בטוח בהם פשוט עכשיו אני צריך להחליט האם שוב לגשת לחנות לבקש עוד רצועה ולנסוע אל המכונאי שהתקין

או ללכת למכונאי החדש שקשור לחנות שממנה קניתי את הרצועה ואומר שזה לא רצועה שזה מותחן

הטיעון של החנות זה שבגלל שהרצועה הייתה כה שחוקה לא היה ניתן לשמוע את הרעש ( אין לי מושג מה אני אמור לא לצחוק)

המכונאי שלי אומר שהיא עבה מידי אין לי מושג למי להמאין בגלל זה אמרתי על צד שלישי

פורסם

אתה סתם מגשש באפלה, תעשה טובה, לך למוסך נורמלי (מורשה משרד התחבורה) כבר לפני שיעשו לך עוד נזק.

• תוכן חדש...