Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עמדתי ברמזור בעוד אאודי מהנתיב הנגדי רכב עבר במהירות גבוהה תוך כדי שהוא מעיף על החלון הקדמי שלי אבנים מהאספלט (העסק מקורצף) ; התוצאה - משהו כמו 8-9 dents ברורים ע"ג החלון הקדמי שכמובן לא יורדים לאחר שטיפת האיזור/שפשוף עם מיקרופייבר. יש פתרון קסם למועקה הזו או שצריך לפרגן במיטב האיחולים לכך שישפוך את ה DSG שלו מחר על הבוקר ולחיות עם זה?

פורסם

אם יש לך ביטוח גרירה ושמשות בדוק מולם אם העניין הזה מכוסה ייתכן וכן. אין לך מה לאחל רע לאף אחד הוא בטוח לא עשה זאת בכוונה ומצב שכזה יכול לקרות גם מצד הרכב שלך לרכב אחר.

פורסם

תודה מאור, הביטוח מכסה את זה בוודאות - השאלה עד כמה בא לי להכנס להרפתקה של החלפת כל החלון הקדמי, גם במחיר של השתתפות עצמית, כשאיכות העבודה מוטלת בספק ואין סדקים אלא שקעים בלבד (יתכן שיתפתחו בהמשך ואז לא תהיה ברירה מלבד להחליף).

באשר לאיחולים - החבוב לחץ וטס במהירות שהיא כפולה מזו שמותרת, בהערכה שלי (אולי אצליח לחלץ סרטון מהדאשקאם, בו ניתן לשמוע את ההאצה של החבוב ואת מפל האבנים שמלטף אותי ברגע שלאחר מכן).

זהו, הלכתי לשתות מים ולהרגע.

פורסם
אני עמדתי ברמזור בעוד אאודי מהנתיב הנגדי רכב עבר במהירות גבוהה תוך כדי שהוא מעיף על החלון הקדמי שלי אבנים מהאספלט (העסק מקורצף) ; התוצאה - משהו כמו 8-9 dents ברורים ע"ג החלון הקדמי שכמובן לא יורדים לאחר שטיפת האיזור/שפשוף עם מיקרופייבר. יש פתרון קסם למועקה הזו או שצריך לפרגן במיטב האיחולים לכך שישפוך את ה DSG שלו מחר על הבוקר ולחיות עם זה?

הוא ישפוך את DSG גם בלי האיחולים שלך..

פורסם (נערך)

למה האאודי אשם?

אולי הקבלן? אולי העירייה?

האם הקבלן שמבצע את העבודות הציב שם שלטים של הגבלת מהירות?

האם הוא דאג לשלטי אזהרה?

דומה למקרה שנהרג מישהו ממוט ברזל שהיה על הכביש...

הרכב שלפניו עלה על המוט והעיף את מוט הברזל ישירות לחלון

שלו... המוט חדר והרג אותו במקום..

פה יש סרטון של זה שניצל מאותו מקרה

https://www.mako.co.il/news-israel/local-q1_2019/Article-254ee600cf1c861004.htm

וזה שלא היה לו מזל

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5456104,00.html

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם

בוא לא ניתמם, אולי האשמה אינה 100 אחוזים אך עדיין מדובר בדרך עירונית. אילו היה נוסע 50 קמ"ש, הכל היה טוב. ניתן לשמוע את הכל די בבירור מאחר והייתי עם חלון פתוח, אילו הייתי חוטף את החצץ לפרצוף (מה שבהחלט יכל לקרות), סביר מאוד להניח שגם העיריה היתה מעורבת.

Sent from my Galaxy Note 9

פורסם

גם אם עבר את המהירות המותרות עדיין לדעתי אינו אשם. תאשים את המשאית שעברה שם קודם ושפכה חצץ או את העיריה שלא מנקה את הכביש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...