Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בקיץ בעיקר הייתי כל הזמן מנקה את הרכב החדש שלי מבחוץ בלי שטיפה במים אלה במגבת רטובה ויבשה.

האם השיטה הזאת גורמת נזק כלשהו לצבע?

האם ממליצים עליה או אסור בהחלט?

תודה

פורסם

אתה שורט את הצבע כך,

אני שוטף את הרכב במים תמיד, אך לפעמים בלי סבון,

בלי מים אתה ללא ספק תשרוט את הצבע, חבל, כי בעזרת המים אתה קודם כל שוטף את האבק והחלקיקים הקטנים שנדבקו לך על הרכב מהכביש, חול או what ever.

פורסם
אתה שורט את הצבע כך,

אני שוטף את הרכב במים תמיד, אך לפעמים בלי סבון,

בלי מים אתה ללא ספק תשרוט את הצבע, חבל, כי בעזרת המים אתה קודם כל שוטף את האבק והחלקיקים הקטנים שנדבקו לך על הרכב מהכביש, חול או what ever.

אז אסור לחלוטין לנקות את האבק במגבת רטובה ויבשה?

תמיד עדיף לשטוף במים עם או בלי סבון?

פורסם
אז אסור לחלוטין לנקות את האבק במגבת רטובה ויבשה?

תמיד עדיף לשטוף במים עם או בלי סבון?

עם מים וסבון כלים. למה לא לשים מים וסבון ?.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

לפני הרבה שנים הייתי יורד לרכב כל יום כמעט - ומעביר ניגוב מהיר, כי לא יכולתי לסבול אבק מעל הרכב.

אבל אז גם לא ידעתי מה זה סוורילים, ושאר מושגים/נזקים.

בכל אופן, ניגוב רכב על "יבש" גורר את החול/אבק מעל פני הלכה ויוצר סווירלים עדינים לאורך זמן. (חיכוך)

בקיצור, יש שיטות אחרות לשמור על רכב נקי ללא נזקים.

פורסם

השיטה היחידה לנקות ללא מים, זה עם מוצרים שהם Waterless כמו ONR וכו',

עשו כאן מדריך די מפורט ומאוד ממולץ על השיטה הזאת עם ONR.

• תוכן חדש...