Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 2007 עם חלון בגג שהורכב ככל הנראה בארץ (הוא יוצא כלפי חוץ) כשיש המון גשם אז הגג בחלק הקידמיי באיזור של הידיות של הידיים בשתי הצדדים נרטב.

הבנתי שיתכן והניקוזים סתומים.

מצאתי הסברים איפה למצוא את הניקוזים רק בסאנרוף מקורי. לא הצלחתי להבין איפה אני מוצא את תעלות הניקוז בסאנרוף לא מקורי. מאיפה הניקוזים אמורים להתחיל?? ואיפה הם אמורים להסתיים?? אני לא רואה שבאיזור הציריות של הדלת יש פתחי ניקוז כמו בסאנרוף מקורי.

יש למישהו מושג?? ואם יש תמונות אשמח..

מצ"ב תמונות.

תודה רבה!!!

20181125_200537.jpg

IMG-20181123-WA0057.jpg

IMG-20181123-WA0058.jpg

IMG-20181123-WA0056.jpg

IMG-20181123-WA0055.jpg

20181125_200520.jpg

פורסם

תנסה להסתכל שהסאן-רוף פתוח על המסילות, אמורים להיות בכל פינה חורים לניקוז מים, במידה ואתה מזהה לכלוך תנקה בעדינות, הכי טוב זה עם לחץ אויר, בשום פנים ואופן לא להחדיר משהו קשיח מידיי כי אתה עלול להוציא את הצינורות מהחיבור שלהם ואז הבעיה רק תחמיר ותאלץ פתיחה של כל דיפון הגג.

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם

נסה לאתר את החברה אשר התקינה את הגג - אם אני לא טועה, יש רק חברה אחת בארץ

ושאל אותם היכן פתחי הניקוז.

עוד אפשרות - להצמיד סולם נפתח בזהירות לרכב - ולהביט בגג כאשר הוא פתוח.

ואולי תזהה את נקודות הניקוז.. אפשר כי יש עלים, או ליכלוך החוסם אותן.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין תעלות ניקוז בסאן רוף הזה , יש גומיה מסביב שאוטמת , אולי היא קרועה , תבדוק את העניין .

דבר נוסף שיכול להיות זה שהמסגרת שיש לך מסביב לחלון מודבקת עם סיליקון , ייתכן וסיליקון התתייבש והתפורר .

בכל אופן מי שמטפל בסאן רופים האלה הם כבר לא יושבים בגנות .

הם נמצאים בחנות זגגות כלשהי בפתח תקווה , חפש וובסטו בגוגל ותעזר בהם

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...