Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטענת המוכר, המאזדה 2 המדוברת נקנתה בעסקת 0 ק"מ מחברת אוויס

עם ובלי קשר, מה ניתן ללמוד מרשיון הרכב הבא?

איך אפשר לדעת שזה 01 של ליסינג 0 ק"מ ולא יד פרטית קודמת?

ואיך אוכל להוכיח את זה לקונה עתידי פוטנציאלי?

אשמח כרגיל לעזרתכם המבורכת :)

תודה רבה מראש!

LICENSE.jpg

פורסם (נערך)

בשבילי כקונה מספיק לראות שתאריך הבעלות של המוכר הוא חודש בלבד אחרי מועד עליה לכביש. זה אומר שהרכב היה בבעלות הראשונה ( ליסינג ) חודש. לא רשום ברישיון הרכב לגבי ליסינג, אבל אם תוציא פירוט הבעלים מרשיומט, זה יופיע.

אני מניח שהמוכר שמר על הסכם הרכישה מול חברת ליסינג. אם הוא מוכן לצלם לך את החוזה , יהיה טוב.

תשמור גם את התמונה הזאת אצלך עד למכירה העתידית - יהיה לך יותר קל להסביר.

כמובן, לרכב הזה ישנה הפחתה של 14% מהמחירון הבסיסי בגין ליסינג ממוני. וככה הרכב הזה יהיה מבוטח במקיף - עם הפחתה למקרה של גניבה/ טוטל לוס.

תמיד ניתן להוציא פירוט סוגי הבעלים ברשיומט, שם יהיה כתוב ממתי הרכב היה בבעלות של חברת ליסינג ואצל הבעלים הבאים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נראה לי שמהרישיון עצמו אי אפשר לדעת. הדבר היחיד שיכול לתת רמז זה תאריך הבעלות הרשום על הרישיון (תשווה אותו לשנת הדגם ולתאריך העליה לכביש), אבל זה לא הוכחה מספקת שהוא נקנה עם 0 ק"מ.

תבקש מהמוכר את חוזה הרכש של הרכב. שם תמצא את המידע הנחוץ לך.

פורסם
בשבילי כקונה מספיק לראות שתאריך הבעלות של המוכר הוא חודש בלבד אחרי מועד עליה לכביש. זה אומר שהרכב היה בבעלות הראשונה ( ליסינג ) חודש. לא רשום ברישיון הרכב לגבי ליסינג, אבל אם תוציא פירוט הבעלים מרשיומט, זה יופיע.

אני מניח שהמוכר שמר על הסכם הרכישה מול חברת ליסינג. אם הוא מוכן לצלם לך את החוזה , יהיה טוב.

תשמור גם את התמונה הזאת אצלך עד למכירה העתידית - יהיה לך יותר קל להסביר.

כמובן, לרכב הזה ישנה הפחתה של 14% מהמחירון הבסיסי בגין ליסינג ממוני. וככה הרכב הזה יהיה מבוטח במקיף - עם הפחתה למקרה של גניבה/ טוטל לוס.

תמיד ניתן להוציא פירוט סוגי הבעלים ברשיומט, שם יהיה כתוב ממתי הרכב היה בבעלות של חברת ליסינג ואצל הבעלים הבאים.

לא ככ הבנתי

אני מעוניין לקנות רכב ולנסות לדעת את זה לפני שפוגש המוכר ע"י מבט ברישיון ששלח לי,

אז אם העליה לכביש היא חודשיים שלושה לפני הבעלות מעיד על 0 ק"מ?

פורסם

רישיון הרכב, צירפת את הצילום שלו מעיד על זה שהמוכר קיבל את הרכב חודש לאחר עלייתו לכביש, כאשר הוא כבר יד שניה.

הוא מספר שהרכב נקנה מליסינג 0 קילומטרים - זה הגיוני לפי רישיון הרכב.

אין עדות לליסינג ברישיון, אבל אם המוכר אומר שהרכב נקנה מליסינג, הייתי מקבל זאת - במקרה המדובר יש הפחתה מהמחיר. אילו היה מספר שהרכב נקנה מאדם פרטי, זה היה נראה חשוד.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רישיון הרכב, צירפת את הצילום שלו מעיד על זה שהמוכר קיבל את הרכב חודש לאחר עלייתו לכביש, כאשר הוא כבר יד שניה.

הוא מספר שהרכב נקנה מליסינג 0 קילומטרים - זה הגיוני לפי רישיון הרכב.

אין עדות לליסינג ברישיון, אבל אם המוכר אומר שהרכב נקנה מליסינג, הייתי מקבל זאת - במקרה המדובר יש הפחתה מהמחיר. אילו היה מספר שהרכב נקנה מאדם פרטי, זה היה נראה חשוד.

אז ברכב שבדקתי זה באמת כמו שכתבת, חודשיים אחרי העליה והמוכר לא סיפר ש0 ק"מ (במאת בשגגה) ואני הסברתי לו

בכל אופן כמה מפחיתים על 0 קמ מהמחירון , בלוי יצחק ראיתי 13% זה נכון? מצד שני ביד 2 ראיתי הפחתה קטנה יותר, מה נכון?

פורסם

אתה הקונה, נכון? כמה שיותר גדולה...

אם הרכב מבוקש ובמצב שמור, ואין בכוונתך למכור בקרוב - בפועל זה רכב פרטי יד ראשונה.

תנהל משא ומתן במסגרת מה שיצחק לוי מכתיב - כי ככה הרכב יהיה מבוטח במקיף למקרה של גניבה/ טוטל לוס - זה קלף המיקוח שלך.

• תוכן חדש...