Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת START STOP פג'ו 308SW 2015

Jeka88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,קניתי את הרכב בשבוע שעבר,אני מודע לזה שיש לו את המערכת שבכותרת אבל משום מה יש לי רק כמה הבהובים של ECO בעצירה מלאה והרכב לא נכבה...

הייתי רוצה לשמוע אם לאנשים שיש להם את המערכת הזו ברכב הספציפי הזה נתקלים גם בתופעה הזו שהרכב לא מתכבה אלא רק נורת ECO מהבהבת כמה פעמים וזהו...

לפי הספר רכב הרכב נכבה כשהמנורת דולקת קבוע לכל אורך העצירה,כמובן שבדקתי שכפתור ECO OFF כבוי...

תודה,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעזוב את המערכת. חם לח ומגעיל. מה אתה רוצה ממנה? שהיא תסגור לך את המזגן ?

זה נורמלי לחלוטין. יש המון תנאים בה המערכת S&S לא תדרך . קרא את ספר הרכב היטב.

אל תדאג, בחורף היא תעבוד כמצופה (אם המצבר שלך טרי).

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא פונקציה של טעינת המצבר לדעתי. אם האוטו לא נסע מספיק והמצבר פחות טעון, היא לא תעבוד. אחרת היא עובדת.

בתחילת נסיעה לרוב היא לא עובדת לי (ממש בכמה דקות הראשונות) אחרי זה היא נכנסת לעבודה.

אישית אני נוטה לכבות אותה כי זה מעצבן אותי (וכי מזגן).

אחלה אוטו מעבר לכך (יש לי את אותו דגם)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצבר מתאים למערכת S&S?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,קניתי את הרכב בשבוע שעבר,אני מודע לזה שיש לו את המערכת שבכותרת אבל משום מה יש לי רק כמה הבהובים של ECO בעצירה מלאה והרכב לא נכבה...

הייתי רוצה לשמוע אם לאנשים שיש להם את המערכת הזו ברכב הספציפי הזה נתקלים גם בתופעה הזו שהרכב לא מתכבה אלא רק נורת ECO מהבהבת כמה פעמים וזהו...

לפי הספר רכב הרכב נכבה כשהמנורת דולקת קבוע לכל אורך העצירה,כמובן שבדקתי שכפתור ECO OFF כבוי...

תודה,

זיו.

למצבר מחובר חיישן טעינה, יש מצב שהמצבר חלש ולכן זרם הטעינה לא יורד, מה שלא מכניס את המערכת לפעולה.

ממליץ לבדוק מצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו התחילה התנהגות דומה בסיטרואן פיקאסו 2015.

בבדיקה של המוסך אמרו שהרכיב שמודד את מצב המצבר ומחליט אם להכניס את המערכת לפעולה כנראה מקבל חיווי לא נכון.

ההמלצה שלהם היתה לא לגעת בזה כי הבדיקות הראו שכל השאר תקין (מצב מצב, מתח/זרם טעינה וכו').

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי ב c4 2015 היתה אותה התופעה. נסעתי למוסך, שם ביוזמתם (וכחלק מהאחריות) החליפו לי מצבר והמערכת חזרה לעבוד.

אני דווקא נהנה ממנה, אם המזגן עובד מכבה את האוטו כל עוד יוצא אוויר קר וכשמזהה שהאוויר התחמם, מניעה את האוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...
אצלי ב c4 2015 היתה אותה התופעה. נסעתי למוסך, שם ביוזמתם (וכחלק מהאחריות) החליפו לי מצבר והמערכת חזרה לעבוד.

אני דווקא נהנה ממנה, אם המזגן עובד מכבה את האוטו כל עוד יוצא אוויר קר וכשמזהה שהאוויר התחמם, מניעה את האוטו.

האם האחריות על המצבר במקרה הזה היא שנתיים (מה שהבנתי שנותנים למצברים) או שלוש (למערכת S&S) ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנתיים.

קניתי עכשיו מצבר ל-C3 picasso עם S&S.

עלה לי 1053 באוטו דיפו, 70AH של וראטה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנתיים.

קניתי עכשיו מצבר ל-C3 picasso עם S&S.

עלה לי 1053 באוטו דיפו, 70AH של וראטה.

אתה בטוח? התקשרו אליי עכשיו משירות הלקוחות של לובינסקי (שלחתי להם מייל לגבי וו גרירה). שאלתי על אחריות למצבר ומי שדיברה איתי טענה שלכל מה שיש ברכב, כולל המצבר (שאלתי בפירוש) יש אחריות 3 שנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאצלי התקלקל מצבר אחרי 2 ועשרה חודשים, מכרו לי מצבר חדש ולא החליפו באחריות.

זה גם היה הביקור האחרון במוסך רשת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...