Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייח ב2000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוב הרשיונות ל-Windows הנמכרים באיביי ב10-30 ש"ח הם רישיונות VL שמפסיקים לעבוד אחרי חצי שנה. נמצא בתחום האפור. מיקרוסופט אף פעם לא אכפה את עניין הרשיונות בשוק הפרטי. עסק שיתפס עם רשיונות כאלה, יקבל צינור.

מי שהעיר פה שלמוסדות אקדמיים יש מחירונים שלהם, צודק, וכדאי לבדוק את האופציה עם המוסד האקדמי בו אמך מועסקת.

רכשתי מספר רישיונות של ווינדוס 10 למספר מחשבים. כולם, בלי יוצא מן הכלל עובדים טוב עד עצם היום הזה. רישיון אחד עובד לפחות שנה שלמה (אולי אפילו שנתיים).
פורסם

התקשרתי למיקרוסופט ישראל כדי לקבל עזרה בעניין מסוים. דבר ראשון הם ביקשו ממני את המספר הסיראלי, הם בדקו אותו ואמרו לי חד משמעית שאצלם במערכות מופיע שזה ווינדוס מקורי.

פורסם

אתה מסרב להקשיב.

לא מזייפים מספרים, כל המספרים שתמצא הם מקוריים, אך לא חוקיים !

אין לך מדבקה ? לא חוקי.

עובד ? בהחלט, יכול לתת לך ערמות של מספרים שעובדים בחינם. האם זה חוקי? לא.

פורסם

יש מקומות אמינים יותר מאיביי וגם אז זה לא נטול מבעיות.

כתבה בנושא מהשבוע, מסתבר שאפשר לא לאקטב, כל דרך והחסורונות שלה

https://www.tomshardware.com/reviews/get-windows-10-free-or-cheap,5717.html

2 מי שעונה על 1 מהתנאים האלה יכול להזמין רשיון חוקי ב60

https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423&nomedia=1

אני מועסק/מועסקת /הועסקתי במוסד חינוכי שסמלו:

אני מועסק/מועסקת במשרד החינוך ביחידה/ מחוז:

אני מועסק/מועסקת במינהל חינוך ברשות מקומית:

אני מועסק/מועסקת במינהל חינוך בבעלות חינוך:

פורסם

רישיונות לחינוך עובדים רק על מחשבים שיש להם רישיון Windows צרוב ב-BIOS והם רישיונות לשדרוג בלבד, ותקפים רק למחשבים שנרכשו עם Windows 10/8/7 Home

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שייק, בשרשור הזה אנחנו רוצים להיות יותר קתולים מהאפיפיור, אז שים לב לתנאים של משרד החינוך:

חלונות 10 היא גרסת שדרוג - לפי התנאים חייבת להיות מותקנת על המחשב גרסה חוקית קודמת של "חלונות".

אופיס מיועד לצרכים חינוכיים בלבד - אסור לך, למשל, להשתמש בו לכתיבת מכתב למפנ"א.

אז פרקטית כמובן שה-BSA לא יקיש על דלתך אם תעשה שימוש בתוכנה - זה יקר ולא מצטייר טוב בקהל - אבל אם להיות דייקנים, אז עד הסוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רישיונות לחינוך עובדים רק על מחשבים שיש להם רישיון Windows צרוב ב-BIOS והם רישיונות לשדרוג בלבד, ותקפים רק למחשבים שנרכשו עם Windows 10/8/7 Home

רשיון צרוב רלוונטי רק ליצרני מחשבים ולא דרוש לגרסאות בחותם.

אפשר לשדרג מכול גרסא של ווינדוס ואפשר לקנות רשיון לגרסא ישנה ולשדרג משם.

שייק, בשרשור הזה אנחנו רוצים להיות יותר קתולים מהאפיפיור, אז שים לב לתנאים של משרד החינוך:

חלונות 10 היא גרסת שדרוג - לפי התנאים חייבת להיות מותקנת על המחשב גרסה חוקית קודמת של "חלונות".

אופיס מיועד לצרכים חינוכיים בלבד - אסור לך, למשל, להשתמש בו לכתיבת מכתב למפנ"א.

אז פרקטית כמובן שה-BSA לא יקיש על דלתך אם תעשה שימוש בתוכנה - זה יקר ולא מצטייר טוב בקהל - אבל אם להיות דייקנים, אז עד הסוף.

דיברתי על ווינדוס, אופיס 365 זמין לכול משתמשי יונת דואר במשרד החינוך.

• תוכן חדש...