Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לרכישה מליסינג סביר להניח. הדרישות הן:

תחזוקה זולה, אמינות, צריכת דלק סבירה (נניח 1-10,13) ושיראה טוב לבחור צעיר.

מבחינת גודל, כרגע אני נוהג על מיצובשי לנסר 2011 ולמרות שהיא יפה לאללה, היא ענקית וקשה מאוד להרגיש אותה מבפנים.

תודה חברים :-)

פורסם

אתה מחפש מיני או סופר מיני?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם מיני הייתי בודק פיגו 108 ידנית, קטנה אבל עם מנוע 1.2 צריכה להרגיש זריזה.

אם סופר מיני הייתי מחפש רנו קליאו ידנית עם מנוע 0.9 ליטר, סיאט איביזה ידנית גם אופציה זריזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם מיני הייתי בודק פיגו 108 ידנית, קטנה אבל עם מנוע 1.2 צריכה להרגיש זריזה.

אם סופר מיני הייתי מחפש רנו קליאו ידנית עם מנוע 0.9 ליטר, סיאט איביזה ידנית גם אופציה זריזה.

האיביזה נשמעת נחמדה.

על איזה שנתון/נפח מנוע אפשר ללכת בתקציב שלי?

פורסם
מבדיקה ביד 2 עולה שתוכל למצוא את גרסת ה-רפרנס הידנית בשנתונים 2013-2014. המנוע הוא 1.2 TSI.

תודה איש.

איך היא מבחינת עלויות תחזוקה ואמינות?

האם הגרסא האוטומטית גם כן מומלצת?

פורסם

הייתה ברשותי אוטומטית כשנתיים מליסינג.

לקראת הסוף הוחלף מכטרוניקס והגיר החל לרעוד ולהרעיש באופן מוחשי במעבר בהילוכים נמוכים אך לא הוחלפו קלאטצ'ים בקדנציה שלי, כך שנושא ה-DSG עדיין מוטל בספק.

לגבי ידני אין לי מושג אבל אמור להיות לא בעייתי כלל, הדבר הבולט יותר שלא אהבתי ברכב הוא אופן שיכוך תוואי הכביש.

הרכב פשוט מתרסק על כל בור ומהמורה באופן דרסטי והמושבים מעניקים תמיכה בינונית, אבל עליך לבצע נסיעת מבחן כדי להיווכח בעצמך.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...