Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

אולי למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה הבאה?

בפריוס פלוס 2015 שלי, לא משנה איזה מטען אני מחבר לשקע מצת (ניסיתי גם 2.1A ואפילו 3.1A), הסלולרי שלי נטען ממש לאט, לפעמים אפילו אחוזי הסוללה יורדים. המצב לא משתפר אם אני מחבר ישר לשקע usb המובנה ברכב.

יש לי גם פריוס (רגילה) 2010 והיא מטעינה סבבה, גם עם אותם המטענים בדיוק. הסלולרי עצמו גם לא משנה, אותו דבר גם עם הגלקסי s6 שלי וגם עם הוואן פלוס x של אשתי.

רעיונות?

בני

פורסם

הרעיון הראשון שעולה לי לראש "תחליף אוטו" אבל זה רק בדיחה, כנראה יש לך בעיה עם המצת ברכב והמטענים לא יושבים טוב ולא מקבלים מגע וכך המטענים לא רק שלא מטענים הם גם מבזבזים לך סוללה, בד"כ USB של המכוניות שווה ליצרן סיני ג'ינרי שלא ממש מתממשק עם הטלפון ויודע לתת את כל הזרם אבפילו עם הוא מוגדר 2A.

בקשר לפתרון - תנסה "לשחק" עם המטען במצת ותראה עם יש שינוי, במקרה ואתה רוצה דברים יותר מקצועיים יש אפליקציות לטלפון שמראות את זרם הטעינה וגם בודק מתח/זרם הנצרך משקע USB.

פורסם

ממליץ על Anker גם במטענים וגם בכבלים.

מטענים מצויינים (ואמינים אם זה חשוב לך - אצלי כבר כמעט 4 שנים ומטעין כמו ביומו הראשון).

מחובר אצלי קבוע למצת.

• תוכן חדש...