Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש המלצה לרכב (שני למשפחה) לנסיעות בינעירוניות (ללא פקקים) לאדם אחד, היקף נסיעה שנתי 25,000 ק"מ, אוטומטי.

מהקטנות מצאתי את יונדאי i10, חדשה אפס ק"מ (מנוע 1.25, לא רציתי פחות) עולה כ 67 ש"ח, אך שבדקתי את שגרת הטיפולים מצאתי טיפול ראשון 15 ק"מ והבאים בתור 20 ק"מ, מה שאומר ביקורים מטרידים במוסך בתקופה קצרה יחסית.

פיקנטו במחיר דומה אך אחזקה כל 15 ק"מ (עוד פחות אטרקטיבי), ספארק מנוע 1.4 עולה 61 ש"ח שזה אכן פחות אך טיפול מטריד כל 15 ק"מ

מעדיף גם מנוע 4 בוכנות, כי אני לא סובל את טרטור המנוע של 3 בוכנות.

אשמח לשמוע דעות

תודה

פורסם

המקסימום זה 20 אלף או שנה לפחות בקטגוריה הזאת.

יש את הספייס סטאר שעושה שיגרה כזאת וגם תהיה חיסכונית מאוד בבין עירוני.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

טיפול כל 20 ק"מ? אתה מחליף שמן בתדירות יותר גבוהה מקניית דלק?

מעבר לדיוק בניסוח, לא ציינת מה תקציבך.

הנסועה הצפויה גבוהה, אם התקציב מאפשר עדיף רכב יותר מרווח ונוח, ולאור אופי הנסיעות דגש על דירוג בטיחות (של NCAP, לא הדירוג הישראלי ההזוי). דווקא עניין תדירות הטיפולים נראה לי משני לגמרי, זה יהיה טיפול אחד נוסף בשנתיים בערך, העלות בטלה בששים יחסית לשאר ההוצאות, וגם הזמן הנדרש זניח.

תתחיל בסיור בסוכנויות, בחר 2-4 מועמדות עיקריות, בצע בהן נסיעת מבחן ואז חזור לכאן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור אחד שיוצא לו בתקופה האחרונה לנהוג ברכבים הקטנים הללו הרבה נסיעות ארוכות-לא ממליץ.

הרכבים יכולים לעשות את זה ללא שום בעיה,אבל לך בתור נהג יהיה לא נח,רועש ובאופן כללי מאוד לא כיף.

סייג אחד לגבי הקטנים,שברולט ספארק,בהחלט רמה אחת מעל לכל הקטנות בנושא בידוד רעשים,נוחות,מנוע וצריכת דלק וזהו הרכב היחיד שעוד כן הייתי מוכן לשקול.

בכל מקרה אם רכישה מליסינג 0 ק"מ עומדת על הפרק הייתי לוקח ללא היסוס פג'ו 208,אתה תקבל רכב שהוא "הרבה" יותר מוצלח ומתאים בכל מובן.

פורסם

דווקא מבחינת צריכת דלק הספארק לא החיסכונית שיש.

אבל היא בהחלט מיני מעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
דווקא מבחינת צריכת דלק הספארק לא החיסכונית שיש.

אבל היא בהחלט מיני מעולה.

השבוע אני עם ספארק 1.4 שכורה, 150 ק"מ ליום,כולל עליות לירושלים וצריכת דלק על רגל אחת כ-1/15.5-16 עם רגל לא הכי עדינה וכשהכביש פתוח אז גם משייט על 120-130 קמ"ש.

זאת צריכה עדיפה משמעותית ממה שהייתי מקבל מ-I10 /פיקנטו (1.0/1.25) ואני בכלל לא מזכיר את הנוחות/בידוד רעשים וכוח מנוע שטובים בכל פרמטר.

אני מתאר לעצמי שמבחינת סחירות עתידית היא תהיה פחות טובה מצד הקוריאניות,אבל בהינתן וזה היה הכסף שלי,הייתי מוכן "להפסיד" קצת במכירה תמורת רכב פשוט טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי bv12
פורסם

אני קיבלתי בבין עירוני כ 1/16.5 גם לא בנסיעה הכי רגועה, אבל היא פחות חיסכונית מאשר הספייס למשל או האחיות הרובוטיות.

פורסם
אני קיבלתי בבין עירוני כ 1/16.5 גם לא בנסיעה הכי רגועה, אבל היא פחות חיסכונית מאשר הספייס למשל או האחיות הרובוטיות.

לגבי הספייס אני מסכים לחלוטין,אבל בשאר הפרמטרים היא נופלת חזק לדעתי.

פורסם

מבחינת תא מטען ומרווח מאחור הספייס עדיפה.

מנוע,מושבים,בידוד והתנהגות כביש הספארק עדיפה.

• תוכן חדש...