Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

היום ראיתי סוזוקי סוויפט 2012 glx יד ראשונה פרטית עם 20 אלף ק״מ. מחיר מבוקש בסוכנות היה 48 שזה מעל למחירון.

בהתחלה הצעתי מחיר בסביבות 40, אבל אחרי שראיתי את טופס בדיקת רכב (שלטענתם נעשה ע״י המוכר לסוכנות), הסתבר שהרכב עבר תאונה חזיתית והחליפו המון חלקים ועוד שלל בעיות. הסוכנות התעקשה שהמחיר לא ירד בגלל התאונה ושאין ירידת ערך. נראה לי שרכב כזה צריך לעלות סביבות 20 אלף.

זו פעם שניה שאני רואה שמבקשים מחיר מעל למחירון עבור רכב שעבר תאונה חזיתית והחליפו חליקים. מה הקטע? האם לא אמורה להיות ירידת ערך?

בכמה הייתם מעריכים את הערך של הסוויפט מהבדיקה? כדאי בכלל לקנות רכב כזה?

דרך אגב, לטענת הסוכנות אין אפשרות לעשות סיבוב בכביש מהיר. זו פעם ראשונה שנתקלתי בטענה שכזו. איך אמורים לדעת אם הרכב נוסע טוב בכביש מהיר?

תודה

בדיקת רכב.png

עריכה אחרונה על ידי msg
פורסם (נערך)

סוויפט רכב מבוקש כי הוא פשוט, אמין.

כל מוסכניק יכול לטפל בו ואין הרבה דברים שיתקלקלו בו, ואם משהו מתקלקל זה מאוד זול יחסית לתיקון.

בשוק היד 2 אמינות ומוניטין הם מעל הכל - והמחירים בהתאם.

לגבי הרכב שראית, תעלה את טופס הבדיקה אפשר יהיה לשפוט טוב יותר אם מדובר בנבלה על 4 או סתם מכות חניה.

לגבי הסוכנות - אם היחס אלייך ככה עוד לפני שאתה רוכש תדמיין מה יהיה אם יתגלו הפתעות לאחר הרכישה, שבעל הסוכנות יהנה מהסוויפט, אתה תמצא לך אחת אחרת.

לא חסר, ממש לא חסר.

עריכה: ראיתי שהעלת טופס בדיקה- בגלל שלא אתה עשית אותו - הוא לא שווה כלום.

אם אתה מעוניין ברכב - תעשה בדיקה מטעמך.

לא מן הנמנע שתראה שמה שאצלם כתוב כ"משמעות נמוכה" יהיה אצלך כ"משמעות גבוהה". מה שיהפוך את העסקה ללא רלוונטית בכלל.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
סוויפט רכב מבוקש כי הוא פשוט, אמין.

כל מוסכניק יכול לטפל בו ואין הרבה דברים שיתקלקלו בו, ואם משהו מתקלקל זה מאוד זול יחסית לתיקון.

בשוק היד 2 אמינות ומוניטין הם מעל הכל - והמחירים בהתאם.

לגבי הרכב שראית, תעלה את טופס הבדיקה אפשר יהיה לשפוט טוב יותר אם מדובר בנבלהאו סתם מכות חניה.

לגבי הסוכנות - היחס אלייך ככה עוד לפני שאתה רוכש - תדמיין מה יהיה אם יתגלו הפתעות לאחר הרכישה.

היי,

העלתי את הטופס.

תודה

פורסם

לי זה מרגיש כמו בזבוז של כסף.

קודם כל - יש היום רכבים חדשים לגמרי שעולים 69 אלף ש"ח. פלוס מינוס באותו גודל כמו הסוויפט 2012 שלך, שכבר נמצאת 6 שנים על הכביש.

עם כל הכבוד ל-20 אלף ק"מ, 6 שנים לא הולך ברגל.

שנית - אתה לא קונה פה רכב מושלם, אתה קונה פה רכב שעבר פיצוץ רציני משני הצדדים ואני מניח שבדיקה מטעמך תגלה תוצאות גרועות יותר ממה שנרשם בבדיקה המלטפת של הסוכנות.

ההמלצה שלי - שים ביד 2 חיפוש על רכבים נפוצים כמו פיקנטו\I10\ספארק - משנתון 2017-2016, ותוסיף יד 2 - ככה תקבל רק רכבים שהיו בעברם רכב ליסינג 0 ק"מ.

אתה מקבל במיידי הנחה מכובדת שקיבל הבעלים הקודם (בערך 15%) ועל זה אתה יכול לבקש עוד 15% בלי להתבייש.

זה יביא אותך למחירים נמוכים למדי עבור רכבים כמעט חדשים - וזה בלי לרכוש רכב אחרי תאונה שנמצא 6 שנים על הכביש.

פורסם

לא בטוח.

הוחלף גם פגוש אחורי, ומה שיותר מדאיג - הוחלפה השמשה הקדמית, ואם אין הוכחה שמדובר בארוע נפרד וממוקד בשמשה (קבלה על החלפת השמשה במועד שאינו קשור לתאונה) - לותר על הרכב כיון שיש חשד שהטופס הזה מיופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא בטוח.

הוחלף גם פגוש אחורי, ומה שיותר מדאיג - הוחלפה השמשה הקדמית, ואם אין הוכחה שמדובר בארוע נפרד וממוקד בשמשה (קבלה על החלפת השמשה במועד שאינו קשור לתאונה) - לותר על הרכב כיון שיש חשד שהטופס הזה מיופה.

רציתי גם לכתוב את זה,שמאוד חשוד שהרכב עבר החלפת שמשה קדמית אלא אם אכל פיצוץ רציני ואכזרי מקדימה וזה ממש לא משמעות נמוכה,אלא ניסיון לדחוף לך רכב משוקם/אובדן להלכה.

סתם מעניין,מי המוכר ,סוכנות סוזוקי (קשה לי להאמין שיתעסקו בכלל עם הנבלה) או סוחר מדרכה או אדם פרטי שמתחזה לפרטי והוא סוחר ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
רציתי גם לכתוב את זה,שמאוד חשוד שהרכב עבר החלפת שמשה קדמית אלא אם אכל פיצוץ רציני ואכזרי מקדימה וזה ממש לא משמעות נמוכה,אלא ניסיון לדחוף לך רכב משוקם/אובדן להלכה.

סתם מעניין,מי המוכר ,סוכנות סוזוקי (קשה לי להאמין שיתעסקו בכלל עם הנבלה) או סוחר מדרכה או אדם פרטי שמתחזה לפרטי והוא סוחר ?

כן, גם לי זה היה נראה שהטופס נראה יפה מדי. סוכנות סוזוקי טרייד

ויתרתי על הרכב, נראה לי שהרכב עבר תאונה רצינית מדי, ופשוט לא הבנתי איך מנסים לקבל עליו מחיר מלא.

תודה על העזרה לכולם

פורסם

הוחלפה שמשה קדמית = נפתחו כריות האוויר. פתיחת כריות האוויר הקדמיות כמעט תמיד גורמת להתנפצות השמשה הקדמית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פות"ש כתב "סוכנות" ולא "סוכנות סוזוקי".

אני סקרן איזה "סוכנות" של יבואן מוכנה להתעסק עם הנבלה הזו.

יודעים מה? אני גם לא מאמין שלרכב 20,000 ק"מ. לא סביר לרכב בן 6, כין שזה נותן נסועה של 3000 ק"מ בשנה. פשוט לא אמין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...