Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש רכב חדש ואני מתלבט בין שתי מכוניות. מאזדה 2 והונדה ג'אז קומפורט. בחברה המחיר מעל ל105 אלף שקלים, אהיה במאזדה ביום ראשון לבדוק את המבצע החדש. בליסינג 0 ק'מ מאזדה במחיר 91 אלף שקלים לערך. הבדל עצום במחיר, 14 אלף שקלים לערך. אשמח ליעוץ ועזרה בנידון. ממה להזהר ולמה ההפרש הגבוה. בהונדה ההפרש כ-8 אלפים שקלים.

פורסם

הונדה יותר מרווחת ופרקטית ויותר חסכונית , מאזדה צפופה יותר ועם ביצועים טובים יותר , חסרון זה שדוחפים מובילאיי למרות שלא צריך ברמת גימור דיינאמיק.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון ממה נובע ההפרש בין היבואן ל 0 ק"מ . כנס להיסטורית התגובות שלי , נראה שיש לי כבר עשרות של תגובות שעונות על זה , כבר התעייפתי :evil:

פורסם
נראה לי שהוא התכוון ממה נובע ההפרש בין היבואן ל 0 ק"מ . כנס להיסטורית התגובות שלי , נראה שיש לי כבר עשרות של תגובות שעונות על זה , כבר התעייפתי :evil:

אשמח לקבל עוד פרטים על כך בפרטי

פורסם

רק הכסף מעניין? לדעתי המזדה 2 הרבה יותר אטרקטיבית מהגאז הזו. והפער במחיר רק מחזק לכיוון המזדה. 14 אש"ח זה הרבה דלק. ככה שהחסכון של ההונדה מתגמד לעומת הפער במחיר.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מאזדה 2 בחברה היום מאה אלף וחמש מאות שקלים, הנחה של 4500 שקלים פלוס מיגון וחיישני חנייה כולל. בליסינג מאזדה 2 צורה חדשה לאחר העדכון 93 אלף שקלים עד 94.5 אלף שקלים. הנחה של פחות מ7000 שקלים. אני חושב שהיום בימי המבצע עדיף לרכוש מאזדה 2 בחברה. אני מדבר על מאזדה לאחר עדכון.

פורסם
מאזדה 2 בחברה היום מאה אלף וחמש מאות שקלים, הנחה של 4500 שקלים פלוס מיגון וחיישני חנייה כולל. בליסינג מאזדה 2 צורה חדשה לאחר העדכון 93 אלף שקלים עד 94.5 אלף שקלים. הנחה של פחות מ7000 שקלים. אני חושב שהיום בימי המבצע עדיף לרכוש מאזדה 2 בחברה. אני מדבר על מאזדה לאחר עדכון.

מה הכוונה לאחר עדכון?

פורסם

אצל היבואן קיבלתי היום הצעה מהיבואן 102 אלף ש"ח כולל אגרה (לאחר הנחה של 4500 ש"ח )

באתרים של 0 ק"מ ההצעה היא 90900 ש"ח

הבעיה שאני לא יודעת על אמינות האתרים של 0 ק"מ .

האם באלבר או קל אוטו אוכל גם לקבל הצעה לעסקת 0 ק"מ?

פורסם

אשמח לדבר איתך בפרטי

• תוכן חדש...