Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אתמול רכב, יד 2, שלפני שנתיים וחצי הוחלף לו המנוע.

לפי הבעלים, הוא עלה על המדרכה וגרם לנזילת שמן, שרק כשהיה מאוחר מידי הוא שם לב אליה.

הייתי שמח לדעת אילו דברים שווה לבדוק בהקשר הזה,

האם זה רכב שכדאי להתרחק ממנו או שזה דווקא לא כזה נורא(ואולי עדיף, בהתחשב בכך שהחליפו למנוע של שנתון חדש יותר מהרכב עצמו).

תודה :)

פורסם

יותר חשובה השאלה האם הוחלף במנוע חדש או משומש (מפירוק) וגם מי בצע את ההצקנה. ככלל , הבדיקה של רכב שהוחלף בו מנוע לא שונה מכל רכב אחר ואין מניעה לרכוש כזה רכב אם הכל תקין .

פורסם

חשוב גם מדוע הוחלף המנוע. אם מדובר בפגם מולד מוכר של הדגם זה פחות מטריד מאשר מנוע שהוחלף בגלל הזנחה של הבעלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא רשם למה הבעלים החליף מנוע, הוא נסע לתוך מדרכה פגע באגן השמן גרם לנזילה והמשיך לנהוג ככה - במילים אחרות זה לא רק הזנחה זה חוסר אכפתיות כללי לרכב.

ללא ספק רכב שלא הייתי רוצה לקנות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

החלפת המנוע הייתה לפני כ שנתיים וחצי, והאם מאז הכל בסדר?

בקש היסטורית טיפולים ותיקונים, במידה והכל בסדר עם המנוע שנתיים וחצי - אומר הכל בסדר.

אם אין היסטורית טיפולים.. הייתי קצת חושש.

לפעמים - עדיף להחליף מנוע ולא לתקן , כנ"ל לגבי החלפת כנף עם ברגים ברכב.. ולא תיקון.

לאחר בדיקת היסטורית טיפולים במוסך והבנה כי המנוע בסדר.

להמשיך לבדיקה במכון לדעת את כלל מצב הרכב.

במידה והבדיקה סבירה, אפשר להסתדר קצת על המחיר, ולמצוא פשרה באמצע.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...