Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הגעתי ל-52,500 ק"מ בסיאט איביזה 2014 ובטיפול הקודם 40 אלף עשיתי טיפול גדול כי לפני כן שהאוטו היה בבעלים הקודם הוא לא עשה טיפול גדול.

בטיפול הגדול עשיתי במוסך :

-שמן

-פילטר שמן

-פילטר אוויר

-פקק ריקון

-ברקסים

-פלאגים

ואולי עוד כמה דברים ששכחתי שעושים בטיפול גדול.

על זה במוסך שהרבה המליצו עליו בפורום בשנה שעברה לקחו לי 2200 ש"ח.

לא הייתי מרוצה מהשירות שם ולכן אני רוצה לעשות את הטיפול במוסך המורשה לפחות להיות בראש שקט.

מחר יש לי תור במוסך המורשה של צ'מפיון ואני צריך לעשות טיפול קטן.

בטיפול הקטן זה :

-שמן - קסטרול איכותי (לפי מה שהיועץ בצ'מפיון טען).

-פילטר שמו

-פקק ריקון

כל זה בטיפול הקטן כולל עבודה 670 ש"ח.

האם אני צריך לעשות טיפול קטן? אני כבר מסובך מכל המידע הזה.

האם צריך לעשות עוד משהו? לפי מה שהבנתי עשיתי טיפול גדול בקילומטר מתי שהיה צריך לעשות טיפול קטן. עבדו עליי במוסך שהלכתי אליו בשנה שעברה? שוב אני מזכיר, זה מוסך שהרבה המליצו מהפורום הזה.

תודה רבה.

פורסם

כשקונים רכב ולא יודעים מתי נעשה הטיפול האחרון עושים יישור קו, המליצו לך לעשות טיפול גדול כדי שתהיה עם ראש שקט, בקשר למחיר תעלה חשבונית עם פירוט שנוכל להבין במה מדובר.

טיפול לאוטו עושים כל שנה או 15 אלף ק"מ, המוקדם מבינהם (יש גם כאלה שמקדימים ועושים כל 10 אלף), פעם טיפול קטן ופעם טיפול גדול.

פורסם

למה אתה חושב שעבדו עליך? בטיפול גדול + ברקסים המחיר יכול להגיע למחיר שציינת, תלוי מה החליפו בברקסים.

שירות גרוע, זה משהו אחר. רק שמוסך צ'מפיון יקח ממך הרבה יותר כסף בטיפולים הגדולים, ובטיפולים קטנים ההבדל הוא לא גדול, בעצם כמו כל מוסך חברה של מותג אחר. לצורך הדוגמא, היו פה אנשים שהחלפה של ברקס קדמי(צלחות+רפידות) ביונדאי I10 והמחיר יותר מ-1200 שקל רק על זה במוסך חברה.

חשבון פשוט, קאסטרול אדג' עולה 180 שקל, פילטר 80 שקל, פקק עולה 10 שקל, +10 דקות עבודה.

מחיר הוגן לטיפול כזה גג 500 שקל. מוסך חברה לוקח לך 670 שקל.

לגבי הטיפול התפספס, פשוט תתחיל לספור מ40 אלף ק"מ. ז"א את הגדול הבא, תעשה ב70 אלף ק"מ(במקום ב60 אלף ק"מ.)

עד אז יש לך רק טיפול קטן ב55 אלף ק"מ.

פורסם

אוקיי.

תבינו, לא התלוננתי על מחיר גבוה רק רציתי להיות בטוח.

פלאגים או מצתים איך שנקרא לזה זה אותו הדבר עשיתי ב-40 אלף קילומטר בטיפול הגדול אז אני אעשה פלאגים ב-70 אלף ק"מ שוב.

אני עברתי שנה ולא את ה-15 אלף ק"מ אז אני על 52,500 ושנה אז אני עושה טיפול קטן.

בד"כ בטיפול קטן מהו הטיפול מה צריך לעשות שם ? כמו שרשמתי? שמן , שמן ברקס ופקק ריקון?

פורסם

עדיף לך לנסוע עד 55 אלף ק"מ ואז לעשות טיפול, כדי לא לבלגן את הטיפולים.

טיפול קטן כולל החלפת שמן מנוע סטנדרטי (שמן, פילטר שמן, פקק אגן).

פורסם

פקק אגן זה הריקון שאמרו לי עליו?

וטיפול גדול מה כולל?

אני רוצה לעשות לי סדר חד פעמי בראש מה כל טיפול שאדע לגשת למוסך עם הדברים שאני בדיוק צריך ושלא ידחפו לי סתם דברים שיגידו שאני צריך ואני בכלל לא צריך.

בנוסף שכחתי לציין שהחליפו לי גם במוסך בשנה שעברה פילטר דלק בטיפול 40 אלף

פורסם

טיפול גדול זה כל מה שטיפול הקטן כולל ובנוסף פילטר אוויר, פלאגים, החלפת נוזל ברקס.

בנוסף יכולים להגיד שצריך להחליף פילטר תא נוסעים, וברקסים מחליפים לפי רמת השחיקה.

יכולים להגיד עוד דברים שאתה צריך, אולי תקלה שצריך לתקן, אין באמת דרך לדעת אלא רק לסמוך על המוסך.

בצ'מפיון מבחינת טיפולים הכל די סטנדרטי, חוץ מזה הם אלה שמחליטים לכל ישראל מה צריך להיות בטיפולים של הרכבים שלהם, אז קצת קשה להתווכח עם זה.

• תוכן חדש...