Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי I35 ליסניג לשעבר סה"כ 3 שנים על הכביש הבחור הגיע במקריות כי היו לו נקודות צבע על הרכב כתוצאה משיפוץ בניין

ברגע שהכנסו אותו לעור חשכו עיניך....

שריטות עדינות,כתמי אבנית,חריטות,נקודות צבע כתוצאה מבניין שמשפצים ברחוב,כתמי צריבה ,לכה דהויה ככה נראה הרכב בלי שהבחור בכלל שם לב.

הרכב טיפול של פלסטילנה

פוליש דו שלבי

חידוש פלסטיקה חיצונית

ולאחר מכן חיטוי של הרכב בעזרת אלכוהל ואח"כ

שכבה של מנזרנה PL ושכבת של TOP COAT

לא הצלחתי לעלות לתמונות כי הם באיכות גבוה מדי מצטרף קישור-

http://www.nanocar.co.il/category/hyundai-elantra-i35

IMG_20171212_100203.jpg

IMG_20171212_100227.jpg

IMG_7409.jpg

פורסם

לא אמיתי המצב הזה:crazyeyes:crazyeyes:crazyeyes איך אנשים לא שמים לב וזה עוד צבע שחור :S

בכל אופן כרגיל עבודה מעולה, תותח על!!

מחכה שיגיע לי הפריימר ונקפוץ אלייך לעשות לעשות כמה שידרוגים קוסמטיים:wink:

פורסם

ואוו עבודה מעולה שינוי מטורף!!!

האם תוכל להסתכל על האשכול שפתחתי הוא ממש בהתחלה בפורום זה ותגיד לי אם יש סיכוי שתוכל לעשות משהו?

פורסם
ואוו עבודה מעולה שינוי מטורף!!!

האם תוכל להסתכל על האשכול שפתחתי הוא ממש בהתחלה בפורום זה ותגיד לי אם יש סיכוי שתוכל לעשות משהו?

כן אפשרי לא אמור להיות בעיה

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• תוכן חדש...