Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אציין תחילה שאני בעל נסיון מפרוייקטים אישיים על רכבים שהיו ברשותי, בעיקר עם צבעים כהים(כחול , אפור עכבר ..) ולעולם לא היתה לי בעיה לראות את הסווירלים תוך כדי הפוליש ,

כעת על צבע לבן מטאלי של סיאט, לבן נבאדה, קשה לראות את הסווירלים באור יום , בלילה ותאורת רחוב הם נחשפים במלוא הדרם, כנל בשמש חזקה,

אני מבצע את הפוליש בחניה פרטית שאור יום נכנס אליה, ולכן קשה לראות את הסווירלים במהלך הפוליש,

רכשתי פנס לד חזק שגם לא עושה את העבודה למרות עוצמתו, חפרתי את האינטרנט אך ללא הועיל,

חשבתי להשתמש בפרוזקטור צהוב לביצוע הפוליש אך זה מסורבל ולפני רכישה מיותרת אשמח להמלצה לפנס או משהו נייד לשימוש וחשיפה של סווירלים בתנאים הנל.

ממה שחקרתי על צבע לבן אשר הינו ללא פיגמנט , אור צהוב עוזר בבעיה,

כיצד ניגשים לבחירת התאורה הזו?

השימוש הינו ככל הנראה חד פעמי (עד לעוד כמה שנים) שכן יבוצע ציפוי נאנו מעל .

תמונה להמחשה כיצד הצבע נראה בחניה סגורה אך בשמש או תחת תאורת רחוב הפגמים נחשפים.

.

IMG_5870.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

אתה צריך לד פרוג׳קטור 20 וואט בצבע חם (צהוב). בכנות זה יעזור לך על כל צבע שיש. גם כהה וגם בהיר. לצבעים קרים כמו כחול, ירוק, תכלת וכו תוכל לשלב גם פרוג׳קטור אור לבן 50 וואט ואז כל העבודה שלך תהיה easy peasy.

אני יודע שזה עלות אבל זה מחזיר את ההשקעה בעבודה הראשונה וגם בנוחות שלך.

בנוסף, פנס ראש (דייגים) בצבע חם יעזור לך למצוא את הבעיות עם הזווית שתעשה עם הראש.

נאמר מנסיון על אודי לבנה כמו סיד. נראה אותך מוצא זווית לראות את השריטות על הצבע הזה. העבודה הכי unrewarding שהיתה לי בחיים אפילו שהיה ברק מטורף בסוף.

עריכה אחרונה על ידי nfsmw31
  • תוכן חדש...