Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חווית הנהיגה הראשונה (והיחידה עד כה) היתה לפני כ-6 שנים באירלנד.

כמה שאתה מתכונן מראש, כשאתה עולה על הרכב ומתחיל לנסוע, שום דבר לא מכין אותך להלם.

קיבלתי טויוטה אוריס דיזל (ידנית), עם העברת ההילוכים לא היתה שום בעיה (למעט שבירת ראש של כמה דקות איך מכניסים לרוורס), אבל לקח לי יום-יומיים להתרגל לכל הקונספנט של נהיגה בצד שמאל/הגה בצד ימים וסביבת נהג הפוכה. למזלי כשיצאנו כבר מדבלין והמשכנו לרחבי אירלנד כבר התרגלתי, כי בדרכים הפתוחות אין באירלנד שוליים של ממש והשול הוא בעצם הר/סלע/שבכת עצים. בסה"כ לא נרשמו בעיות מיוחדות ומהר מאוד נהגתי כרגיל ובלי בעיות.

הדבר שלי אישית היה הכי קשה זה להתרגל לסובב את הראש אחורה לצד שמאל ברוורס - באפן אינסטינקטיבי הייתי מסובב לימין ואז - בום! מקבל את השמשה של החלון לתוך הראש. עד שהתרגלתי וחזרתי ארצה, בשעות הראשונות קרה לי בדיוק אותו דבר, כי המוח הרי התרגל לסובב את הראש לצד הנגדי.

IMG_2719.jpgPicture 445.jpg

IMG_2716.jpg

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
היום זה אחיד בכל המדינות אבל פעם לאופנועים בריטיים היה ברקס ברגל שמאל, הילוכים ברגל ימין.

כך גם באופנועי האנפילד של המטיילים בהודו.

כיוון שבהודו חלק מהמטיילים רוכבים ללא רשיון, נוצר מצב שלמי שיש רישיון אופנוע קשה להתרגל, אם בכלל, ולמי שאין- אין שום בעיה :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הדבר שלי אישית היה הכי קשה זה להתרגל לסובב את הראש אחורה לצד שמאל ברוורס - באפן אינסטינקטיבי הייתי מסובב לימין ואז - בום! מקבל את השמשה של החלון לתוך הראש. עד שהתרגלתי וחזרתי ארצה, בשעות הראשונות קרה לי בדיוק אותו דבר, כי המוח הרי התרגל לסובב את הראש לצד הנגדי.

/QUOTE]

עכשיו אני נזכר,

קרה לי גם כמה פעמים ברוורס,

עוד דבר מעניין קרה לי אחרי שבוע שהייתי שם וכבר התרגלתי, יצאתי בוקר אחד ב 4 וחצי מהבית,

הכל היה שומם ללא רכבים ואני חצי בהכרה מרוב עייפות ורק לפני רגע קמתי, נוהג בדיוק כמו בארץ,

זה היה באיזור כפרי נסעתי כעשר דקות ! הפוך לחלוטין, כל הרחובות כיכרות פניות וכו' כאילו אני בארץ,

עד שבא רכב מולי חזיתי,

ברגע הראשון רץ לי בראש מחשבה של איזה מטומטם בא מולי, נוסע נגד כיוון התנועה,

עד שקלטתי שזה אני.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...