Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול עסקה (הזמנה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה החוק אומר על ביטול עסקה שהיא הזמנה?

הזמנתי פריט מחנות רהיטים (סוג של כסא בר) ואמרו לי שההזמנה בוצעה ואני יצטרך לחכות עד ינואר 18, הסכמתי.

אני רוצה עכשיו לבטל את העסקה, מה החוק אומר על הדבר הזה? מותר\אסור\מה העלויות ביטול (אם יש)?

פורסם (נערך)
במידה וזה פריט סטנדרטי (לא מצריך מידות מיוחדות/ הזמנה מיוחדת) - אז ניתן לבטל.

עלויות ביטול : 100 ש"ח או 5% מערך העסקה (הנמוך מביניהם).

http://www.consumers.org.il/category/group-1

מה זה פריט סטנדרטי? זה לא לפי מידות X על Y, זה יותר הזמנה עם פיצרים שמגיעים עם הכיסא

לדוגמא, ביקשתי שהכיסא יהיה מתכוון לגובה + שיהיה אפשרות להטייה קדמית (מה שכיביכול עולה יותר באתר של היצרן) - זה נחשב הזמנה מיוחדת? או הזמנה מיוחדת = מידות X על Y כדי שיתאים לבית שלי?

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם
אם זה פריט שמופיע בקטלוג כמו שהזמנת אותו אז הוא סטנדרטי.

פריט שהוא לא סטנדרטי לדוגמה זה משהו שצריך להכין בשבילי 100%? כלומר במידות מסויימות וכו'? לא משהו בעל קונפגורציות רבות?

• תוכן חדש...