Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FOCUS RS

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי עליה דיי רבות (ואני מניח שגם אתם ולכן אני לא אציג את נתוניה שלדעתי אתם כבר יודעים) ולשמחתי היא הופיעה בתערוכה. הRS כמו רוב המכוניות הספורטיביות הייתה מוקפת בהמון אנשים בוהים, נוגעים ויושבים כך שהיה די קשה להגיע אליה אך התמזל מזלי ולאחר המתנה לא ממושכת במיוחד הצלחתי למצוא את עצמי בתוכה. העיצוב החיצוני מצא חן בעיניי. החלק העליון שלה נראה רגיל וככל שמסתכלים מטה רואים יותר ויותר אגרסיביות ומוטיבים ספורטיביים, ממש כאילו שהאוטו לבש "חמור". האוטו הזה הוא מסוג המכוניות שמי שלא מכיר אותה ויודע מה היא, סביר להניח שלא ישים אליה לב אילו זו הייתה עוברת לידו ברחוב .

פנים הרכב הוא מאד פשוט, מינימליסטי, יחסית איכותי ולא מפנק. (אני לא אוהב את הרגשת הגומי-פלסטיק הזאת שאופיינית בפורדים החדשים) מושבי הספארקו נראים מצוין והמושב תופס אותך כמו שצריך באזור התחתון, באזור הכתפיים אני לא חושב שהאחיזה מספקת ומניח שבנהיגה ובסיבובים אני אישית בטח הייתי מתאכזב מהאחיזה של חלקו העליון של המושב. המושבים האחוריים יפים ולא ממש נראים נוחים (לא ישבתי מאחור) ולדעתי הם שם יותר על תקן "במידה ופעם ב.. יהיה נוסע מאחור" (בגלל רוחב המושבים הקדמיים מי שישב מאחור ירגיש מבודד מהיושבים מקדימה) . ידית ההילוכים היא כסופה ועגולה ונראית טוב, אני אישית הייתי שמח אילו היא הייתה גבוהה במעט . הרגשתי שיש באוטו ניתוק בין החלק התחתון בפנים הרכב לבין ההגה והדשבורד וזה לא מצא חן בעיני (אילו ידית ההילוכים הייתה גבוה יותר כפי שאמרתי לדעתי זה היה ממלא קצת את הרווח וזה גם היה עדיף מבחינת נוחות) כי לא הרגשתי שהרכב עוטף אותי והרגשתי יותר מידי ישוב על האוטו ולא בתוך האוטו (דבר שלי אישית מאד הפריע). הפנים הוא שחור בשילוב עם כחול ובתוספת של מספר חלקים במטאלי (מסביב לדוושות, בלם יד וידית הילוכים לדוגמא) מסביב לידית ההילוכים יש ציפוי קרבון פייבר (לי זה נראה דמוי) שדווקא מצא חן בעיני ועליו כפתור התנעה בצבע ירוק, שדווקא לא השתלב עם יתר הצבעים ונראה מצועצע מידי. לוח המחוונים פשוט ובלי שטויות, מעוצב יפה והכל בו ברור.

זו ההתרשמות המאד קצרה שהייתה לי. הRS לא הייתה מה שציפיתי והיא נראית יותר טוב מאשר התחושה בה , אני אומנם לא ציפיתי מרכב ספורטיבי להיות נוח אבל איפה שהוא הרגשתי שיש יותר תפאורה מתוכן. אולי עם יותר זמן ועם נסיעת מבחן בכביש הייתי מרגיש וחושב אחרת, אבל זה יצטרך לחכות קצת (בן של חברים של אבא שלי הוא בכיר בסוכנות המרכזית של פורד בשוויץ אז ננסה לקמבן משהו). אני חושב שהרכב מספק בדיוק את הרושם שהוא רוצה שאנשים יקבלו ממנו, רק שאני לא האדם שמתאים לה.

פורסם

תודה על ההערות.

קראתי באופן נרחב, שעבור נסיעות ארוכות ו/או עירוניות, הפוקוס RS תגרום לנהג סבל רב.

זאת פשרה.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

• תוכן חדש...