Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש רכב לאשתי לנסיעות קצרות של 5 ק"מ סה"כ ביום (אין ילדים,עגלות וכו, נוסעת לבדה רוב הזמן),

נדרש רכב קטן וגיר ידני בתקציב עד 14 אלף (אם זה באמת רכב ששווה את הסכום).

על הפרק יונדאי גטס (טוענים שזה הרכב הכי אמין), סוזוקי אלטו 2010 (הכי חדישה אך לא בטיחותית וחלשה), ואופציה נוספת היא דיהטסו סריון 2007( נדיר למצוא בגיר ידני).

המטרה היא לקבל רכב עם יחס עלות תועלת שהכי מתאים לדרישות הפשוטות שציינתי.

על אילו מבין הרכבים האלה הייתם ממליצים יותר או פחות?

האם כדאי להכניס עוד רכבים למשוואה?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הייתי מחפש באמת יונדאי גטס ברמות גימור gli/glx/gls.

פיאט פנדה גם אופציה טובה.

לא הייתי פוסל את האלטו, שכן זה לא רכב חזק אבל לנסיעה כזאת קצרה היא תספק בהחלט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום רב,

מחפש רכב לאשתי לנסיעות קצרות של 5 ק"מ סה"כ ביום (אין ילדים,עגלות וכו, נוסעת לבדה רוב הזמן),

נדרש רכב קטן וגיר ידני בתקציב עד 14 אלף (אם זה באמת רכב ששווה את הסכום).

על הפרק יונדאי גטס (טוענים שזה הרכב הכי אמין), סוזוקי אלטו 2010 (הכי חדישה אך לא בטיחותית וחלשה), ואופציה נוספת היא דיהטסו סריון 2007( נדיר למצוא בגיר ידני).

המטרה היא לקבל רכב עם יחס עלות תועלת שהכי מתאים לדרישות הפשוטות שציינתי.

על אילו מבין הרכבים האלה הייתם ממליצים יותר או פחות?

האם כדאי להכניס עוד רכבים למשוואה?

תודה מראש.

לדעתי אין כלל בארץ סיריון ידני ב2007 . בדגם הקודם של הסיריון היו ידניות אבל עבר זמנו של הדגם הזה

פורסם
לדעתי אין כלל בארץ סיריון ידני ב2007 . בדגם הקודם של הסיריון היו ידניות אבל עבר זמנו של הדגם הזה

ראיתי למכירה ביד 2 ולכן הסקתי שקיים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

השבוע נפתרתי מקליאו 2001,לא חוזרים על אותה טעות פעמיים.:evil:

פורסם

אם מדובר באזור עירוני הייתי שוקל לחיוב מונית.

אני לא סגור על המחירים אבל בהנחה שמדובר בשתי נסיעות של 2.5 ק"מ מדובר לדעתי בפחות מ 40 ש"ח ליום נסיעות.

כך שמדובר +- ב 1000 ש"ח לחודש. בלי שום כאב ראש ולדעתי גם רכב זול בנסועה מועטה עולה בסופו של יום סכום דומה, אם לא גבוה מזה.

אני לא מכיר את כל השיקולים כי זה שונה בעיר ולא בעיר מבחינת זמינות מוניות. יש גם שיקולים של חניה וכד. וגם לעצמאים מוניות זו הוצאה מוכרת בעוד שרכב לא ממש.

בקיצור, שווה לשקול מוניות.

אני שוב שואל, מה היתה הבעיה בקליאו? אם מדובר באמינות אז טוב שסיימת איתה את הרומן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ!

הייתכן שביונדאי גטס 2009 בגרסת GLF אין מערכת ABS?

התחלתי לפזול גם לכיוון הפנדה (2010) שנכנסת בתקציב, ראיתי שיש מספר תתי דגם באותו מנוע אך לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם.

פורסם

נכון, אין לה ויש רק כרית אוויר אחת.

לכן גטס כדאי לחפש ברמות איבזור gli/glx/gls.

הפנדה הגיע עם מהוע אחד בנפח 1.2 סמק ועם 60 כ״ס, ב 2011 המנוע קיבל שידרוג ל 69 כ״ס.

יש רמת איבזור אחת דינמיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...