Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

IMG_5160.jpgIMG_5157.jpg

בשנה האחרונה אני מנדנד לג'ינג'י שיחפש לי 4 צמיגים חדשים.

"בשביל מה אתה צריך? הצמיגים בסדר, אתה לא נוסע הרבה והמכונית חונה בחניון תת קרקעי, חבל על הכסף שלך". הוא ענה ושכנע אותי.

השבוע הלך צמיג. התקשרתי לג'ינג'י (03-5335037) ושאלתי מה יש בארץ? אחרי כמה דקות הוא הודיע לי שהזמין 4 צמיגים.

בשנה האחרונה סרקתי את כל אתרי הרכב בארה"ב וקבלתי הצעות מחיר של 250-350 $ בארה"ב לפני הובלה, לפני מכס ומע"מ.

לפני חודש דברתי עם חבר מועדון שהבטיח להביא לי 4 צמיגים עם פס לבן ב 1,700 ש"ח כל אחד פלוס אולי מע"מ...

הג'ינג'י התקשר אלי ואמר שהוא לוקח אחריות על הצמיגים הסינים ושהיבואן נותן אחריות לכמה שנים ושאגיע כבר עם הציפור להחלפה.

באתי, החלפתי, איזנתי והציפור משייטת כמו אוניה על ים שקט. תתעקשו שעומר יהיה מי שיטפל בכם כי הוא משוגע על ענתיקות. הצמיגים עם הפס הלבן יותר יפים מאלו שהיו על הציפור במקור. עלה פחות ממה שדימיינתי.

אל תגידו שלא סיפרתי לכם שבאור יהודה יש מי שיטפל לכם בצמיגים, יחס מיוחד לחברי מועדון החמש וגם מחירים ללא תחרות. תגידו לג'ינג'י (050-8361381) שתתנו לו סיבוב ותראו ילד קטן שקיבל צעצוע.

עריכה אחרונה על ידי רזי לבנת
פורסם

"בשביל מה אתה צריך? הצמיגים בסדר, אתה לא נוסע הרבה והמכונית חונה בחניון תת קרקעי, חבל על הכסף שלך". הוא ענה ושכנע אותי.

.

מפתיע לשמוע משפט כזה מהג'ינג'י.

ככל שאני מכיר אותו, כשנכנסים אליו עם פנצ'ר יחיד, הוא ישתדל מאד שתצא עם 4 צמיגים חדשים...

אותי, כלקוח, הוא איבד...

עודד

• תוכן חדש...