Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השארתי פרטים לבאדג׳ט והם אמורים לחזור אליי עם הפרטים של הגיר,הגיר שישימו הוא גיר מפירוק בוודאות,קשה לי להאמין שהם יסכימו שאקח את הרכב לכל מוסך שארצה והם ישלמו על העסקה כי הם עובדים עם מוסכים מסויימים שכנראה נותנים להם מחירים מוזלים,אחריות היצרן נגמרה במרץ 2014.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הם יכולים לספר סיפורים השאלה מה כתב האחריות שלהם אומר. תתעקש על שיפוץ הגיר הנוכחי, ולדעתי תתפטר מהרכב כמה שיותר מהר, קיבלת שיעור בחיים למה לא לקנות רכבים, לפעמים עדיף לשלם עוד שלושת אלפים שקלים ולקנות יד ראשונה מפרטי, מאשר ליסינג שטופל במוסכי חברת ההחכר, ואתה לא יודע כמה נהגים עברו עליו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

היי חברים,

עשינו לרכב בדיקה לפני שקנינו אותו במבדק הרצליה כאשר לא עלו על שום בעייה בגיר,למען האמת הבדיקה יצאה יותר מידי נקייה..האם יש מה לעשות עם זה?

אני מצרף את הבדיקהIMG-20170810-WA0002.jpg

פורסם

גיר מפירוק שלא עבר שיפוץ זה לפעמים עדיף תבקש מהמוסך למצוא גיר עם קילומטר נמוך ראיתי משפצי גירים שעושים עבודות שבקושי מחזיקות שנה

אחרי זה תסע על הרכב יש לך 9 חודש לראות עם הגיר עומד להתפגר

תבקש שיחליפו שמן ואם קיים גם פילטר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,אני מעדכן..

באדג׳ט החליפו גיר מפירוק ונתנו לנו את הרכב,הגיר לפעמים עובד טוב ולפעמים הסל״ד עולה אבל הרכב לא מחליף הילוך..התקשרנו לבאדג׳ט ושוב פעם הרכב נכנס למוסך להחלפת גיר מפירוק,המוסכניק אמר שהגיר שישימו הפעם הוא הרבה יותר טוב מהקודם(לפי מה שהמוסכניק אמר לא נסעו הרבה על הגיר הזה) בנתיים באדג׳ט הביאו לנו רכב חלופי,אספתי את הרכב ביום שני בבוקר ולמרות ששמו גיר שני מפירוק הרכב עדיין עם אותה הבעיה,התקשרנו למוסכניק והוא אמר לנו לנסוע יומיים עם הרכב כי אולי הגיר צריך ״להתרגל״ לרכב ולהתאים את עצמו אליו,זה לא קרה והיום(שלושה ימים אחרי שלקחנו את הרכב) הבעיה עדיין מופיעה,נכניס את הרכב ביום ראשון שוב פעם למוסך...לא יודע מה לעשות כבר....

פורסם

אם בשני הגירים שהביאו יש את אותה תקלה יכול להיות שהבעיה באה ממקום אחר(מחשב גיר,חיישן מהירות) אם אתה מוצא מורשה יונדאי איכותי באזור שלך אולי כדי לתת להם לעשות בדיקה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי,חוזר עם עדכון...

היום הרכב נכנס למוסך שוב בגלל אותה התקלה,המוסכניק אמר שהוא הוסיף איזה תוסף לגיר שאולי יפתור את הבעיה ואח״כ הוא ביקש ממני רשות לנסוע על הרכב הביתה ולראות מה קורה,הוא אמר לי שבגדול אין לו מושג מה יכולה להיות הבעיה(אם אין לו מושג מה הביעה אז למה הוא החליף פעמיים את הגיר?!?),נמאס לי כבר לבזבז זמן על זה ולמרות שהרכב באחריות היא לא כלכך שווה משהו כי הם לא יודעים איך לפתור את התקלה,האם לפי דעתכם ומנסיונכם יש אופציה לבטל את כל העסקה??

פורסם

כשיתקינו גיר חדש מהניילון, יהיה למר מכונאי מושג והוא לא יצטרך לקחת את הרכב הביתה.

תתעד ותשמור את השתלשלות הארועים ותעמוד על זכותך לקחת רכב אחר ותקין שלא מצריך החלפת גיר, או מכללי מנוע אחרים בדמי ימיו. יש אלפי מכוניות כאלה, תקינות לחלוטין, אין שום סיבה שתסתפק בלימון. אני מלכתחילה הייתי נלחם על רכב אחר לחלוטין.

היי,חוזר עם עדכון...

היום הרכב נכנס למוסך שוב בגלל אותה התקלה,המוסכניק אמר שהוא הוסיף איזה תוסף לגיר שאולי יפתור את הבעיה ואח״כ הוא ביקש ממני רשות לנסוע על הרכב הביתה ולראות מה קורה,הוא אמר לי שבגדול אין לו מושג מה יכולה להיות הבעיה(אם אין לו מושג מה הביעה אז למה הוא החליף פעמיים את הגיר?!?),נמאס לי כבר לבזבז זמן על זה ולמרות שהרכב באחריות היא לא כלכך שווה משהו כי הם לא יודעים איך לפתור את התקלה,האם לפי דעתכם ומנסיונכם יש אופציה לבטל את כל העסקה??

• תוכן חדש...