Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

חברה שלי קנתה יונדאי i10 אוטומט 1250 סמ״ק שנת 2014 עם 99 אלף ק״מ מחברת ליסינג לפני 3 חודשים ונתנו לה אחריות לשנה על כמה מכלולים כאשר הגיר הוא אחד מהם,לפני חודש התחיל מצב שבין ההילוך הראשון לשני יש כמו מן דפיקה כזו ובנוסף בזמן עמידה ברמזור התחילו להיות לה רעידות כאלה,היא לקחה את הרכב למוסך שחברת הליסינג הכווינה אותה אליו ובמוסך אמרו שיחליפו לה את הגיר,השאלה היא כזאת..האם כדאי למכור את הרכב אחרי שיחליפו לה את הגיר או להישאר איתו??

זו החלפה של מכלול די גדול ברכב ואני לא יודע איך זה ישפיע בעתיד על הרכב...

תודה,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אני גם לא רואה סיבה למה לא להמשיך.

שיפוץ גיר זה לא סוף העולם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב 2014 עם 100K קילומטראז (!) והתחילו בעיות בגיר.

(למה קנתה בכלל?)

הייתי מנסה להחליף את האוטו בחברת הליסינג.

אני לא הייתי מחזיק ברכב ומחפש דרך להחליף אותו.

פורסם (נערך)

(למה קנתה בכלל?)

למה לא לקנות? לכל דבר יש מחיר.

הנה דוגמא טובה לקנייה מחברת ליסינג שעומדת מאחורי האחריות ומחליפה במסגרת אחריותה מכלול יקר מאוד ללא עלות.

מי חברת הליסינג?

הוחלף לגיר חדש מהניילון?

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם

עוד לא הוחלף,אני מאמין שביום שלישי או רביעי זה יוחלף.

חברת הליסינג היא באדג׳ט,ראוי לציין שהם לא ניסו לעשות שום בעיות וכשהתקשרתי אליהם הם ישר הםנו אותי למוסך ובמוסך אמרו שכל הטיפול הוא במסגרת האחריות...מקווה שהכול באמת יהיה כמו שצריך.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

(למה קנתה בכלל?)

אז במקום רכב שהיא יודעת שתוקן, אתה מציע לה להחליף בחתול בשק אחר.

כמו שאמרו, גיר חדש ועבודה איכותית זו החלטה טובה. השאלה מה מציעים. בכל מקרה שתתעקש על אחריות שנה על הגיר!

פורסם
היי,

במוסך ישימו גיר מפירוק,איזה שאלות אני צריך לשאול לפני שהם ימשימו אותו??

אתה משער או יודע?

בכל מקרה שידאגו להחליף את הפילטר הגיר.

פורסם

בדוק מה היא אחריות היצרן לגיר ולמנוע, אם ישנה אחריות של יצרן הרכב בדוק אופציה לממש אותה באחד ממוסכי הרשת המורשים. לגבי החברה ממנה קנית את הרכב, הצע להם לשפץ את הגיר שברכבך במוסך שאתה בחרת כדוגמת ספי שיפוץ גירים בסגולה פ"ת שהנו חבר הפורום. הרכבת גיר מפירוק דינו כחתול בשק אינך יודע מאיזה רכב פורק ואיזה חיים הוא עבר לפני שהרכב הגיע לפירוקיה.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...