Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו שדחקה את חברת שברולט מהודו ואת כולן... פיתחה בעבור השוק ההודי הידוע באהבתו לרכבים אמנים פשוטים חסכני דלק דליי ביצועים אך זריזים וקטנים מספיק לשווקי עולם שלישי צפופים כמו ישראל.

יש בו מזגן הגה כוח וכול הפיצ׳רים שמדברים אל אלו שיודעים לא לרצות יותר ממה שצריך.

ואם תקבל שירות טוב עם אחריות ארוכה אפילו עם השתתפות עצמית במחיר החלק המקורי זיכרו:

חלקו אותה ב4250$. לפי ערך החלקים הרי מדיניות חלפים הוגנת תציל אתכם מהמפולת המתקרבת בכלכלה שכולם פוחדים ממנה.

(אסור לפחד מהפחד אמר תיאודור רוזוולט) מכונית חזו קטנה צריכה לקבל הקלות מס כבדות כרכב להמונים ותקני הזיהום שיהיו בתקן סביר - כי להמונים אין כסף לרכוש את ההיברידיות, ובטח יעשו עם ההודים היברידיות חדשות זה החוט בין המשך הצלחה שנתקעת בתחרות הקשה לדחיפת רעיון חדש הטווינגו לא מספיק זולה...

ועדיין הזכרונות מאלו בשנות התשעים קיימים ... אז צריך רכב של 40k גם ידני ואטומט פשוט.

פורסם

נראה לי שאתה מדבר על רנו קוויד.

אני הייתי מוותר על הרכב הזה בארץ - החסכון גם נובע בפחות אביזרי בטיחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עדיף שלא.

לי מספיק העובדה שחם פה. לא רוצה לגור בהודו. או במדינת עולם שלישי אחרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה המטרה של הפוסט הזה? לשאול מה השם של הדגם? לשאול אם מגיע לארץ? להכריז שהוא מגיע לארץ? להתפלסף על משמעות החיים? למה כל הטקסט הזה ולא לשאול ישירות?

פורסם
(אסור לפחד מהפחד אמר תיאודור רוזוולט)

"הדבר היחיד שעלינו לפחד ממנו הוא הפחד עצמו."

פרנקלין דלאנו רוזוולט

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא שאלה... סתם המלצה להביא את הרכב הזול הזה לארץ או רכבים קטנים במידותיו שישנם כבר והעניק להם הטבות על שטח עירוני שתופסים בכביש שהוא קטן האחרות הסופר מיני עולות ב30-40%יותר...

פורסם

אני בין השאר מתכנן ערים ! וכיום עם ההתקדמות בתחום שטח עירוני בשימוש נייד ,שווה המון לדעתי :רכבים תלת גלגלים וקטנועים קלים ,וצריכים פטור מלא ממיסים ולשקול אפילו פטור מקיף ממע״מ והנחות מע״מ לרכבים לפי ״שטח רכב״, כלומר השטח שהרכב תופס ואז פיאט 500 , טוויגו , אפ,h10 פיקנטו וכו ירדו במחיר בעוד אלפי שקלים רבים

פורסם

העיר שלי בסים סיטי בדיוק פשטה רגל, אז אני לא מאשר את הייבוא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני בין השאר מתכנן ערים ! וכיום עם ההתקדמות בתחום שטח עירוני בשימוש נייד ,שווה המון לדעתי :רכבים תלת גלגלים וקטנועים קלים ,וצריכים פטור מלא ממיסים ולשקול אפילו פטור מקיף ממע״מ והנחות מע״מ לרכבים לפי ״שטח רכב״, כלומר השטח שהרכב תופס ואז פיאט 500 , טוויגו , אפ,h10 פיקנטו וכו ירדו במחיר בעוד אלפי שקלים רבים

אתה מבין שזה רכב שממש מיועד למדינות עולם שלישי נכון?

במפרט באתר ההודי הרכב מתפאר בכרית האוויר היחידה שלו(כמובן רק ברמת הגימור הגבוהה - בנמוכה אין כלום) אין ABS אין ESP ושהאל יעזור לך אם תהיה לא עלינו מעורב בתאונה ברכב הנ"ל - ביחס לריקשה ההודית מדובר ברכב בטוח, בעולם הראשון אין מקום לרכבים שכאלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אם אתה מתכנן ערים, אז בטח אתה יודע שמרחב אורבני בר קיימא דורש תחבורה ציבורית יעילה. למכור פחנועיות בהטבות מס מפליגות זה ההיפך הגמור מתחבורה בר קיימא אלא כאוס תחבורתי, צפיפות, דוחק וזיהום אוויר ורעש, איזו דוגמה טובה יש לי?? מממ אה, הודו!
פורסם

פות"ש - קבל הערה מבלי להיעלב: נורא קשה ומייגע לקרוא את הפוסט שלך. בעיקר, כי נעדרים ממנו סימני פיסוק - בעיקר פסיקים. איך אפשר לקרוא כל כך הרבה טקסט ב"נשימה אחת"?

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אין מצב שיהיה לדבר הזה מנוע בסטנדרט יורו 6, והוא גם לא יהיה מספיק רווחי ליבואן.

אין מצב שיגיע לארץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...