Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

מישהו מכיר / מתנדב מקרוב בעמותה שיש לה כלי רכב משלהם?

במידה וכן שיפנה אליי בפרטי.

שבת שלום .

פורסם

האמת שלא הצלחתי להבין את הקשר בין הכותרת לתוכן האשכול.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
האמת שלא הצלחתי להבין את הקשר בין הכותרת לתוכן האשכול.

למיטב זכרוני, מקס עובד בתחום התפעול לצי ליסינג של חברה מסויימת בפארק המדע. כנראה שהוא מחפש לרתום את הכישורים הרלוונטיים לטובת טיפול בהתנדבות בכלי רכב של עמותה כלשהי שעושה 'דברים חיוביים'. יוזמה ברוכה.

הייתי מציע למקס להעיף מבט באתר מידות ולחפש עמותות העוסקות באיסוף עודפי מזון וחלוקתם לנזקקים. הייתי מתחיל את החיפוש מהמטבח של המעסיק שלו, שבסבירות גבוהה מעביר את שאריות ארוחת הצהריים לעמותה בסגנון הזה.

פורסם (נערך)

Derish,

אתה טועה לגבי תחום העיסוק .

ואין צורך גם לעלות אסוציאציות לגבי מה אני רוצה לתרום אם בכלל, שאלתי שאלה פשוטה בכוונה טובה - לא צריך לנפח את זה .

המעסיק שלי הוא אותו מעסיק שלך - אתה תלך למטבח ותעשה דבר כזה?

או שאתה רק מעלה לי רעיונות ליישום? ביצוע?

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
אתה טועה לגבי תחום העיסוק .

המעסיק שלי הוא אותו מעסיק שלך - אתה תלך למטבח ותעשה דבר כזה?

אתה אישיות מסתורית מקס, ואנו יכולים רק לתהות ולהעלות השערות לגבי המקצוע שלך.

ע"מ להימנע מאי-הבנות דומות בהמשך, הייתי ממליץ לכתוב בצורה יותר קוהרנטית תו"כ שמירה על רצף הגיוני בין הכותרת לגוף הפוסט. כרגע זה נראה כמו משהו שנכתב בחמש בבוקר תחת השפעת חומרים משכרים.

לשאלתך - כן, אני בקשר די טוב עם עובדי המטבח והתחזוקה שלנו, מכיר את רובם בשמם הפרטי ועוזר להם מדי פעם עם המלגזה כשיש משלוחים כבדים. הם בתורם מכירים את רוב עובדי המפעל, זוכרים מי אוהב לאכול מה, ובאופן כללי שומרים איתנו על יחסים ידידותיים ביותר.

אם המצב אצלכם שונה - אולי זה משום שאנחנו חברה קטנה יחסית של כמה מאות אנשים, ואולי זה בגלל שאתם סנובים.

פורסם (נערך)

אני אישיות מסתורית?

נו, לך תעלה בפניהם את הרעיון של לתרום אוכל?

שאלו שאלה פשוטה- סמוך עליי שיש כאלו שהבינו, ויש כאלו שלא רצו להבין רק כדי לשמוע מה עומד מאחוריי זה .

אתה לא מכיר אותי, ואתה קופץ להסביר מה רציתי, איפה אני עובד ובכלל הסבר מפורט .

מי זה אתם? למי ההפנייה?

איזה גבר אתה, אתה גבר גובה העיניים...

כבר ראיתי את ההגדרות שלך לאוהדי כדורגל - כדי להבין שאתה ההפך המוחלט .

אנשים לא סנובים -לא יעזו בחיים לקרוא למישהו אחר "נמוך מצח" .

לגבי אישיות מסתורית -חפש במייל, תראה גם עם תמונה .

בכלליות - אם תמנע משרשורים שלי,מבטיח להחזיר לך באותו מטבע.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
נו, לך תעלה בפניהם את הרעיון של לתרום אוכל?

בכלליות - אם תמנע משרשורים שלי,מבטיח להחזיר לך באותו מטבע.

לא סתם המלצתי לך לדבר איתם. במטבח שלנו אכן תורמים את כל מה שנשאר מדי יום, ולכן הנחתי שגם אצלכם זה המצב. בהתאם לכמות העודפים, המזון נאסף ע"י עמותה כלשהי (עם פיאט דוקאטו ממותגת) או ע"י המשטרה העירונית, ומועבר הלאה למי שצריך אותו.

לגבי הצעתך הדיפלומטית - תודה, אבל פורומים באינטרנט הפתוח לא עובדים ככה.

פורסם
לא סתם המלצתי לך לדבר איתם. במטבח שלנו אכן תורמים את כל מה שנשאר מדי יום, ולכן הנחתי שגם אצלכם זה המצב.

בהתאם לכמות העודפים, המזון נאסף ע"י עמותה כלשהי (עם פיאט דוקאטו ממותגת), או ע"י המשטרה העירונית.

לגבי הצעתך הדיפלומטית - תודה, אבל פורומים באינטרנט הפתוח לא עובדים ככה.

אותו קונספט אצלינו, רק שאני לא יכול להשפיע שם .

אני מעדיף להתמקד במה שאני יכול לוודא הצלחה בו .

לגבי הצעתי הדיפלומטית -כאשר רוצים לתרום עושים זאת בצנעה ,ללא יותר מדי רעש וצלצולים סביב זה .

גם אם זה ברשת , בטח ללא פרסום של מעסיקים ומקומות עבודה .

• אחראי פורום
פורסם

אתם מתווכחים כאילו יש בינכם מטענים אישיים.

גם לי לא היה ברור נוסח הכותרת לתוכן, אולי כדאי לבאר

כדי שיועלו אופציות מדוייקות יותר.

כל תרומה ישירה (אוכל ובגדים, לא כסף שעובר כמה ידיים)

היא מבורכת בעיניי וכל הכבוד למקום העבודה שלכם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא מטען אישי, פשוט לא רלוונטי מקום העבודה שלי - למשהו שרוצים לעשות בסתר .

כבר פנו אליי מספר אנשים -הרעיון איתי הוא שפשוט זה יהיה כמה שיותר מוצנע .

לעלות אסוציאציות על מי מה מוכן לתרום זה מוזר לפני הכל .

ברגע שיפנה מישהו ויגיד " אחי/ אשתי/ אנוכי מתנדב בעמותה כך וכך ..." נוכל להתקדם הלאה .

הפורום הוא פשוט פלטפורמה נוחה - להגיע לאנשים .

פורסם
אתם מתווכחים כאילו יש בינכם מטענים אישיים.

זה בעיקר מתח מיני. אני חושק במקס מאז שקראתי את העצות שהוא נתן לאושריקו בשרשור השכן. :wink:

פורסם
זה בעיקר מתח מיני. אני חושק במקס מאז שקראתי את העצות שהוא נתן לאושריקו בשרשור השכן. :wink:

עם יד על הלב? עצות טובות או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...