Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כחדש מהחברה עולה כ-120,000 ש"ח.

ראיתי ביד 2 ש 2016 כבר נסחר בטיפה פחות מ 100,000 ושנתון 2015 נסחר באיזור ה 80.

לעומת זאת,במאזדה 3 ספיריט אין כזו צניחת ערך דרסטית.

אני מתלבט בין שתיהן כי כנראה במהלך השנה הקרובה, אחליף את רכבי שבסמלון לאחת משתי אלו ולכן שואל,האם יש הבדל כזה משמעותי בין המכוניות הללו שמצדיק בערך עוד תשלום של 20,000 לשנתון זהה או לחילופיןם פשרה על השנתון ולרכוש את המאזדה.

הרי במחיר של מיצובישי בת 2 קונים מאזדה משומשת בת 4..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש מה להשוות?

הלנסר עדיין מגיעה עם מנוע 1.8 ותיבה רציפה מלפני עשור. לא נהגתי במתחית פנים הנוכחית אבל ניראה שהיא לא שונה במיוחד מהדור הקודם שנהגתי בו. הרכב מרגיש כבד מאוד וכיאה לרכב עם תיבה רציפה הוא עושה הרבה רעש, אבל לא זז מהמקום. לי הרכב הרגיש איטי יותר מהונדה סיוויק 1.8 כאשר היא הרגישה יותר איטית מהמאזדה 3 ספיריט. לא בחנתי את ההתנהגות של שני הרכבים, אני די בטוח שגם שם ידה של המזדה היא העליונה.

בהקשר אחר, המנועים החדשים של מאזדה, במיוחד בדגם ה-2.0 מציגים תצרוכת דלק עדיפה משמעותית ע"פ הלנסר שלא מבריקה בתחום הזה.

גם בתחום שמירת הערך, הערך של המצובישי מתרסק, וגם בזמנו שחבר שלי קנה אחת, הרכב לא נסחר במשהו שקרוב למחירון. לא חושב שבזמן המכירה אתה תרגיש את ה-20 אלף הבדל, זה יהיה משמעותית פחות מכך, ואם לא זהה.

לדעתי אין מה להתלבט בכלל. לא בין 2 הרכבים הנ"ל בכול אופן.

פורסם

השיקול הוא תקציב ביחס לשנתון- שאיפה לקנות כמה שיותר חדש.

ידוע לי שהמיצובישי עם גיר רציף,שמסרס מעט את המנוע אבל זה רכב עם 140 כ"ס, הרכב לא חזק ?

נטיית הלב- מאזדה 3, נטית הכיס- מיצובישי,כדי לא להיכנס להרפתקה כלכלית ..

אבל,אם יש הבדל כזה גדול לטובת ה 3 אבחר בה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תיסע ב-2 הרכבים ואז תיראה אם יש הבדל גדול בינהם.

ולשאלתך- לא. הרכב לא חזק.בהנחה והרכב בסמלון הוא הנוכחי שלך כרגע והוא עם מנוע 1.6, אז המיצובישי ממש במעט חזקה ממנו. אבל ממש במעט. אבל שוב, כול אחד וההגדרות שלו, תיסע עליה ותיראה.

פורסם

אני דווקא לא מסכים עם הנאמר לגבי הלנסר. היא אכן חלשה מהמאזדה, ובגלל הגיר התחלת הנסיעה מעט הססנית, אבל הרכב בכלל לא איטי, בטח ובטח לא בזמן שהרכב כבר צבר מהירות כלשהיא (החל מ 20 קמ"ש). הייתה לי לנסר כזאת 4 שנים ונהגתי במאזדה חדשה מנוע 2000 בערך כשעתיים. יש פער למאזדה שמרגישה יותר חיה, אבל להגיד שהמיצובישי איטית זה פשוט לא נכון.

לגביה השוואה ליונדאי הזאת: נו באמת, זה פשוט מצחיק. בצע נסיעת מבחן ותראה האם שווה להוסיף עוד כסף למזדה.

מה שכן, אם תחליט ללכת על הלנסר, קח שנתון 15 כי חבל שתפסיד בלי למצמץ 20000 ₪.

פורסם

לקחתי לפני כמה חודשים לנסיעת מבחן את הראב4 ההיברידי עם 200 כ"ס ותאוצה ל100 ב9 שניות. זה היה מטמטם להרגיש עד כמה התיבה הרציפה לקחה את הנתונים היבשים החמודים האלה והפכה אותם למשהו שאפשר לכנות בתור "עגלה" כשגם במצב ספורט אתה מצמיד את הגז לרצפה, המנוע/ים מסתובב/ים במרץ אבל למעט הרבה רעש, כלום לא קורה.

פורסם

אפשר להתמקח בסוכנויות ולקבל הנחות על הלאנסר.

ספיריט רכב מבוקש בשוק יד2 ולכן שומר על שווי שוק גבוה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הלנסר רכב מרווח יותר ,צריכת דלק טובה יותר מהמזדה גם כי היא פחות מעודדת נסיעה מהירה.

הלנסר רכב מאוד אמין

פורסם

מיצובישי לנסר קורסת באופן מסורתי במחירון, תקנה בזול ותמכור מאד בזול, לדעתי תפסיד בסופו של דבר יותר מהמאזדה (גם בירידת ערך באחוזים וגם בשקלים ממש).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אין פה השוואה בכלל. הירידת ערך הגיונית ובטח שמדובר במאזדה 2.0 בעלת שוק חזק, הלנסר המדוברת תוכננה לפני עשור ומאז ועד היום היא נשארה כמו שהיא עם תוספות אבזור.

המאזדה עם פלטפורמה חדשה, מאובזרת יותר, יחידות עברה והנעה מודרניות יותר, חסכונית יותר, שקטה ומהנה לנהיגה הרבה יותר.

פורסם

יש לי לנסר ספורטבק כרגע,שנתון 11 ומנם אך מרוצה ממנה מאוד.

אני לא אגיד שהיא חסכונית אך היא גם לא זוללת.

מבחינת אבזור האבזור ברמה אחרת לגמרי ריפודי עור,חימום במושבים,מערכת רוקפורד לא מאמין שאתה מקבל דברים כאלה בספיריט

• תוכן חדש...