Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה, אחת הבעיות הכי "קשות" שאני נתקל בהן פה בפורום היא הבדלי הדעות שנובעים מגיל.

גם אני הייתי בגילך וגם אני עשיתי את השטויות שאתה עושה וגם אני יללתי וכעסתי על כל העולם כשתפסו אותי. ההבדל הוא שבגילי המופלג:-P למדתי דבר אחד שאתה עדיין לא (וזה טיבעי לחלוטין שאתה עוד לא) וזה לקחת אחריות על המעשים שלי.

לדוגמא, אם לי היה קורה מקרה דומה אז סביר להניח שההודעה שלי היתה משהוא בסגנון "איזה באסה, תפסו אותי על מהירות X בשטח עירוני, איזה חמור אני!" כי זאת הייתה החלטה מודעת שלי לעבור על החוק.

בכל מקרה. צר לי מאוד שאתה בבעסה ותנסה לשכנע כל מכר,קרוב,חבר שייקח את הנקודות על עצמו (עדיפות עליונה לבעלי רשיון שאין להם אוטו) כי אם זה "יתגלגל" אליך, אתה בבעיה.

בברכה, יניב

שמע, אין ספק שהצעירים(ביניהם אני) אוהבים לעשות שטויות, וכן כועסים על כל העולם...

אבל אני סך הכל ביקשתי עזרה.. או יותר נכון סתם דעות מה אתם חושבים שאפשר לעשות.

לא ביקשתי שייתקפו אותי ויהרגו אותי, את זה אני מקבל מספיק מעצמי ואני מאוכזב מעצמי

שאני לא מבדיל בין מגרשים ריקים לכביש, אבל ככה אני , אוהב אנדרנלין ושטויות , עדיין צעיר במח ובנפש :roll:

בכל מקרה אני מאוד מאוד מקווה שאמא שלי תיקח את זה עליה, כי אין לה שום עבירה במשך 25 שנה על הכביש... אז נקווה לטוב!!!

וקח הכל ברוח טוב , אם התקפתי אותך יותר מדיי :-)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמע, אין ספק שהצעירים(ביניהם אני) אוהבים לעשות שטויות, וכן כועסים על כל העולם...

אבל אני סך הכל ביקשתי עזרה.. או יותר נכון סתם דעות מה אתם חושבים שאפשר לעשות.

לא ביקשתי שייתקפו אותי ויהרגו אותי, את זה אני מקבל מספיק מעצמי ואני מאוכזב מעצמי

שאני לא מבדיל בין מגרשים ריקים לכביש, אבל ככה אני , אוהב אנדרנלין ושטויות , עדיין צעיר במח ובנפש :roll:

בכל מקרה אני מאוד מאוד מקווה שאמא שלי תיקח את זה עליה, כי אין לה שום עבירה במשך 25 שנה על הכביש... אז נקווה לטוב!!!

וקח הכל ברוח טוב , אם התקפתי אותך יותר מדיי :-)

אף אחד לא רוצה להרוג אותך אלעד, וכולנו היינו במקומך. רק רוצים שתלמד מהניסיון שלנו, זה הכל :wink:

פורסם
הייתי שם לב גם אם היית רושם רק עם סימן שאלה אחד. ומצטער, אני עובר שם הרבה יותר מדי פעמים בשביל "לא להכיר את האיזור".

מספיק גם בשביל לדעת שאנשים חוצים בלי מעברי חציה (אם לא ידעת... יש הולכי רגל שלא חוצים במעבר חציה. תופעה נדירה שכזו...)

לגבי הלפני חצי שנה... כמה נסעת שם, 120?! מה יותר שקול ב-85 קמ"ש?

אני גר שם, בוא נגיד.

נכון לא לחצתי על הבלמים, אבל גם לא התפרעתי עם הגז עד הריצפה, סך הכל טיפה גז

והאוטו בשיפוע ויותר מזה אין מה לעשות...

בקיצור... בהחלט אני צריך ללמוד מהניסיון שלכם

אחרי הכל אני עוד צעיר .. לצערי :D

פורסם

גילוי נאות- לפני חצי שנה בערך צולמתי גם אני באותו מקום עם 75-80 קמ"ש, הדו"ח עדיין לא הגיע אבל הוא יגיע קרוב לודאי.

אני תמיד נוסע במהירות שתנאי הדרך מאפשרים לי. לפעמים זה לאט יותר מהמותר בחוק באותה דרך אבל לרוב זה מהר יותר מהמותר באותה דרך.

כמו שאני לא רואה שום בעיה בלנהוג על 140 קמ"ש +- על כביש 5 (כפר הירוק- ראש העין) בשעות הלילה (21+) כך לא הרגשתי שום סכנה מיוחדת בלנהוג 75/80 באותה דרך על דרך ז'בוטינסקי שהיתה אז כ-3 נתיבי נסיעה פנויים לגמרי ונתיב נוסף שבד"כ חסום ע"י מכוניות חונות בצד אך היה ריק יחסית בערב שישי (שעה 19 בערך).

באותה דרך יש גם אי תנועה בנוי לכל אורך הכביש ואין רמזורים באותו קטע, הולכי רגל יש שם מעט מאוד שחוצים את הכביש.

אז מה אני בא להגיד? שלבחון הכל לפי הנתונים היבשים זה נחמד ויפה אבל קצת מתחסד. כל מי שיעבור שם ינהג על יותר מאותם 50 קמ"ש שהחוק מותיר.

אם תעשו נסוי ותשארו שם על 50 קמ"ש, תראו שכולם פשוט עוקפים אותכם די מהר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני תמיד נוסע במהירות שתנאי הדרך מאפשרים לי. לפעמים זה לאט יותר מהמותר בחוק באותה דרך אבל לרוב זה מהר יותר מהמותר באותה דרך...שלבחון הכל לפי הנתונים היבשים זה נחמד ויפה אבל קצת מתחסד..

1. לצערי ולצערך, החוק היבש לא ניתן לפרשנות. אתה צריך לנסוע כמה שכתוב.

2. אתה , אני וחצי עם ישראל נוסעים מעל המהירות המותרת אבל

א. 35 קמ"ש מעל בתוך העיר זה לא פרשנות אישית, זה פשוט מסוכן.

ב. כשאתה במודע מחליט לעבור על החוק ונתפס. קבל את זה כמו גבר, כי אף אחד לא אשם חוץ ממך.

ג. טעות בידך, אתה יכול לבחון את זה איך שאתה רוצה אבל משטרת ישראל ובתי המשפט בוחנים את הכל אך ורק עפ"י הנתינים היבשים, כל נתון אחר לא רלוונטי (אלא אם אשתך יולדת במושב האחורי).

3. אלדד. קח את זה בקלות ידידי, אם תצליח לשכנע את אמא, סבבה (תסביר לה איזה הוצאה כספית אדירה יהיו שעורי הנהייגה והתאוריה והטסט אם תקבל שלילה). אם לא, זה חלק מהדברים שעוברים עליינו בחיים וכבר שנו חז"לינו ואמרו: מה שלא הורג-מחשל.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ב. כשאתה במודע מחליט לעבור על החוק ונתפס. קבל את זה כמו גבר, כי אף אחד לא אשם חוץ ממך.

ג. טעות בידך, אתה יכול לבחון את זה איך שאתה רוצה אבל משטרת ישראל ובתי המשפט בוחנים את הכל אך ורק עפ"י הנתינים היבשים, כל נתון אחר לא רלוונטי (אלא אם אשתך יולדת במושב האחורי).

3. אלדד. קח את זה בקלות ידידי, אם תצליח לשכנע את אמא, סבבה (תסביר לה איזה הוצאה כספית אדירה יהיו שעורי הנהייגה והתאוריה והטסט אם תקבל שלילה). אם לא, זה חלק מהדברים שעוברים עליינו בחיים וכבר שנו חז"לינו ואמרו: מה שלא הורג-מחשל.

בברכה,יניב

חוץ מסעיף 2 א' אני מסכים איתך בהכל. כשהדו"ח יגיע אני אשלם אותו כמו "גבר" כי עברתי על החוק, פשוטו כמשמעו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בברכה,יניב

אלעד* :wink:

ואכן אתה צודק, מה שלא הורג מחשל, והיא לא מסתכלת על ההיבט הכספי.

היא תהיה שמחה שאני אקבל שלילה וגם אבא שלי... ככה הם יוכלו לישון בלילה לטענתם :?

פורסם

אם הייתי אחד ההורים שלך וידעתי שאתה בחור אחראי, הייתי לוקח בשבילך את האחריות, אבל לא נותן לך את הרכב חודשיים.

ואחרי החודשיים קונה לך חיפושית של 1,500 שקל. ברכב של הבית אתה לא נוגע.

דעתי האישית.

-ארז-

פורסם

אם אני לא טועה

שמעתי שאם שוטר לא תופס אותך במקום אלה רק מצלמה אז זה לא שלילה זה רק קנס לבעל הרכב ,

כי אחרי הכל הם לא יכולים להוכיח מי נהג ,

מקווה שאני צודק

בהצלחה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אלעד* :wink:

ואכן אתה צודק, מה שלא הורג מחשל, והיא לא מסתכלת על ההיבט הכספי.

היא תהיה שמחה שאני אקבל שלילה וגם אבא שלי... ככה הם יוכלו לישון בלילה לטענתם :?

גם ההורים שלי ככה אבל תפעל קצת על הרגשות שלהם תוריד דמעה או שתיים והם יקחו את זה, אני בטוח שההורים שלך אוהבים אותך ויהיו מוכנים לקחת את זה בשבילך למרות שהם יודעים שעשית טעות, זה התפקיד של הורים, לי זה גם קרה עם הרכב שהרסתי להורים פשוט קניתי חדש.

האוטו רשום על שמך? אם לא עדיין לא הבנתי למה הקנס בא עלייך, הוא אמור לבוא ישירות על האדם שעל שמו רשום הרכב וככה אתה ניצלת כי לא נראה לי שההורים שלך יעשו לך בעיות כדי שתחתום על טופס שאתה מודה שאתה נהגת.

גם אני נהג חדש ואתה צודק שאתה אומר שגם אני הייתי נוסע שם על 80+- אבל אחרי מה שקרה לי היום התחלתי להיזהר יותר בתוך העיר, עד שלא קורה לך משהו אתה לא מבין את המשמעות האמיתית של הדברים שאנחנו עושים. רק מטעויות לומדים!

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
גם ההורים שלי ככה אבל תפעל קצת על הרגשות שלהם תוריד דמעה או שתיים והם יקחו את זה, אני בטוח שההורים שלך אוהבים אותך ויהיו מוכנים לקחת את זה בשבילך למרות שהם יודעים שעשית טעות, זה התפקיד של הורים, לי זה גם קרה עם הרכב שהרסתי להורים פשוט קניתי חדש.

האוטו רשום על שמך? אם לא עדיין לא הבנתי למה הקנס בא עלייך, הוא אמור לבוא ישירות על האדם שעל שמו רשום הרכב וככה אתה ניצלת כי לא נראה לי שההורים שלך יעשו לך בעיות כדי שתחתום על טופס שאתה מודה שאתה נהגת.

גם אני נהג חדש ואתה צודק שאתה אומר שגם אני הייתי נוסע שם על 80+- אבל אחרי מה שקרה לי היום התחלתי להיזהר יותר בתוך העיר, עד שלא קורה לך משהו אתה לא מבין את המשמעות האמיתית של הדברים שאנחנו עושים. רק מטעויות לומדים!

כמה שאתה צודק...

והאוטו אכן רשום על שמי , אבל התחלתי במסע המצפון להורים

שייקחו את האשמה, אני מקווה שזה יילך...

בכל מקרה כמו שאמרת , רק מטעויות לומדים :)

פורסם
אם הייתי אחד ההורים שלך וידעתי שאתה בחור אחראי, הייתי לוקח בשבילך את האחריות, אבל לא נותן לך את הרכב חודשיים.

ואחרי החודשיים קונה לך חיפושית של 1,500 שקל. ברכב של הבית אתה לא נוגע.

דעתי האישית.

-ארז-

ברכב של הבית אני באמת לא נוגע (מה שבחתימה) :roll:

אבל יש לי אוטו פרטי שלי... אז למה שישביתו לי אותו , בגלל טעות של ילד מתבגר עם רישיון של שנה וקצת על הכביש.

כיום אני יותר אחראי, בתק' של לפני חצי שנה + הייתי ממש אבל ממש נוהג כמו מטומטם.

אבל רק שתדע לך כשאני אהיה הורה, תהיה לי חשיבה כמו שלך.

פורסם
לגבי הלפני חצי שנה... כמה נסעת שם, 120?! מה יותר שקול ב-85 קמ"ש?

לא..

לפני חצי שנה הוא נסע שם 85 קמ"ש.. הרי לקח לדו"ח להגיע חצי שנה - זוכר? :wink:

רועי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב קבלו תיקון...

הדוח שהגיע היום , היה מכביש בדרום שנסעתי בדרך לאילת

נתפסתי על 115 במקום 90

קנס של 250 שקל בלי נקודות .

עוד קמש אחד ואז הייתי מקבל 8 נקודות ו 750 שקל קנס :roll:

עכשיו נחכה לדוח מז'בוטניסקי :?

פורסם

בתור אחד שגר באיזור ונוסע יום יום על הכביש, אז מהירות של 85-80 בלילה (כי ביום גם ככה פקוק) זה מאוד סביר לכביש הזה.

חבר'ה- לכל הצדיקים שבנינו לא חסר כבישים בארץ ש-50 זה לא המהירות הסבירה להם, ועוד המשטרה בשיא חוצפתה עוד מעיזה לשים שם מצלמות.

Honda hornet 600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...