Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם יש סיכוי שלארץ הגיעה אוקטביה שמתוחה רק בחלק הקדמי?

יצא לי לראות אוקטביה חדשה (פרונט חדש), ושמתי לב שהפנסים האחורים לא השתנו כלל, ובתמונות של האוקטביה החדשה שפורסמו לא מזמן שמים לב שהפנס האחורי השתנה.

תמונת של האוקטביה המתוחה:

161027-skoda-octavia-03.jpg

תמונה של האוקטביה שראיתי:

octavia-rear.jpg

מה הולך פה? יש סיכוי שלשוק הישראלי זה מה שמגיע?

תודה.

פורסם

מצטער,אני לא שם לב להבדל.

אולי בשל זווית הצילום.תוכל לפרט מה אתה רואה באופן שונה?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

שים לב לחלק הלבן בפנס. בחדשה יש לו זווית בחלק התחתון, ובישנה הוא סימטרי מלבני.

לא יודע אם לחצת או לא, אבל ניתן ללחוץ על התמונות על מנת להגדילן.

פורסם

תסתכל על החלק הלבן של הפנס, בתמונה הראשונה הוא זוויתי, מן חצי חיוך.

בתמונה השנייה הוא מלבני לגמריי

פורסם

הפנסים שהוצגו הם בשילוב של חבילת הלד המלאה שכוללת פנסי לד גם מלפנים וגם מאחור, שים לב להבדלים בתמונות הבאות:

F6F6J--dLP5RiJOT-bWBT2ozvJDQldOa-CXy5.379w-qT2EIbpdKyja4OMB79uxWl6s-lnc70avsICf.oYSrTOi4d-AToWJM.png

F6F6O--dzPSjI9KOT-4bVT1t0wKCRngMa-Ny5.37_w-qT2EJbpdKyjZ3OMB79uxVk5t-lncj2avs5HCf8oXPqTN4d-ASoWGM.png

פורסם

אותו דבר היה עם יונדאי ix35.

אחרי המתיחת פנים הגיעו דגמים עם פנסים אחוריים שונים מעט, ובמקביל הגיעו דגמים עם הפרונט החדש ואותם פנסים מלפני מתיחת הפנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...