Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באוטו משפחתי, רצוי שיהיה כמה שיותר מרווח, השיקול העיקרי הוא ללא ספק אחזקה זולה, אמינות וחיסכון בדלק עד כמה שאפשר, ניתן להתפשר על גודל הרכב אבל כלי רכב קטנים לא באים בחשבון.

בנתיים חשבתי בכיוון של-

דייהטסו אפלאוז

פיאט פונטו

מיצבושי סופר לנסר

יש עוד כלי רכב בתקציב של עד 30,000 ומתאים פלוס מינוס לדרישות שלי,

הודה לכם אם תמצאו חיה כזאת :)

פורסם

הייתי מנסה את הסובארו אימפרזה/לגאסי בשנתונים הישנים (90-94)

הייתי גם ממליץ לחפש מאזדה 323 E/F מאותם שנתונים.

שני הרכבים יספקו אמינות טובה וצריכת דלק סבירה מאוד.. (ולא חסר אקזמפלרים שמורים)

פורסם

אם אתה רוצה צריכת דלק נמוכה אז תוריד מהרשימה שלך את מיצובישי לנסר, האוטו אוהב לשתות.

חוץ מזה בסכום של עד 30 אלף והדרישות שלך הייתי ממליץ לך על טויוטה קורולה מהשנתונים המוקדמים.

האוטו אמין מאוד, צריכת דלק סבירה + האוטו לא הכי מרווח אבל הוא מספיק למשפחה רגילה.

הגיר האוטומטי קצת כבד על האוטו אבל מהניסיון שלי איתו נהג לא מנוסה לא ירגיש את זה ואם תמצא אחד במצב טוב תיקנה ואתה לא תתחרט.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
הייתי מנסה את הסובארו אימפרזה/לגאסי בשנתונים הישנים (90-94)

הייתי גם ממליץ לחפש מאזדה 323 E/F מאותם שנתונים.

שני הרכבים יספקו אמינות טובה וצריכת דלק סבירה מאוד.. (ולא חסר אקזמפלרים שמורים)

תשכח מהלגאסי בתור חסכונית , או אמינה בשנים 90-94.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

במחיר הזה אתה יכול למצוא יונדאי לנטרה שעונה על כל הדרישות שלך(מודל 98 ידנית נכנסת בתקציב ו97 אוטומטית),מה גם שהיא תהיה משנתון מתקדם בניגוד ליפניות שתאלץ לרדת בשנים,אתה יכול לחשוב גם בכיוון של סוזוקי בלנו.

קח בחשבון שבטיחות היא לא הצד החזק של השניים,אבל מצד שני אין הבדל גדול בין היפניות הישנות יותר(חלק ללא ABS ואפילו ללא כריות אוויר-דגמים שונים של האימפרזה)

לפי דעתי עדיף לך ללכת על אקזמפלר מתקדם מאשר סובארו וטויוטה שכבר 10 שנים על הכביש.

פורסם

מחזק את המלצת חלק מהחברים פה לגבי הטויוטה קורולה .אוטו מעולה גם ב10 שנים הקודמות..

אפשר גם להוסיף למשוואה ולקחת בחשבון את היונדאי אקסנט מאותן שנים בערך.. אוטו מעולה !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

רציתי לשמוע את דעתכם על דייהטסו אפלאוז?

בכל מקרה, לנטרה זה אוטו יחסית קטן וכולל האקסנט,

חשבתי ללכת בכיוון בלנו אבל אבא שלי אמר שהאוטו מבפנים קטן מאוד,

סובארו היה לנו שתיים קודמות שלא נחלו הצלחה, המכוניות היו צורכות דלק 8\1 בעיר וקצת יותר מחוץ לעיר, בקשר לקורולה אני מהתחלה חשבתי ללכת בכיוון של הקורולה אבל זה אוטו יקר יחסית,

בכל מקרה אני יחפש קורולה שנת 94-95 שתתאים לתקציב שלי למרות שאני ממש לא מחבב את הצורה של האוטו במודלים האלה,

בקשר למאזדה אני ידוע שהוא זללן בדלק בשנים האלה, אולי אני טועה.

פורסם

הלנטרה קטנה?! היא דווקא מרווחת יחסית,לפי דעתי גם יותר מהאפלאוז.

אין הבדל כל כך בגודל של כל הרכבים הנ"ל.

מאזדה לאנטיס יש החל מ95 ורק בדגם 1.8(95-96),והיא אכן לא חוסכת בתחום הדלק כמו גם ה323(גם ה1.6).

האפלאוז היא מיושנת(הפנים שלה מאוד דל ו"מרובע")

לפי דעתי כל הרכבים שהוצעו יהיו יותר טובים מהאפלאוז.

(עיצוב הפנים בלנטרה די נחמד אבל איכות החומרים על הפנים.)

פורסם

האוטו מצויין כשהוא לא מתקלקל - אבל כשזה קורה, צריך לשדוד בנק.

הבלוק של המנוע של האפלוז נוטה להירקב למוות - ממש לא מומלץ.

וכמו שקודמיי אמרו לנטרה משנת-96 ומעלה יכולה להיות אופציה הגיונית מאוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן מיושנת, השיווק בארץ התחיל ב91, אבל המחירון הוא בהתאם - זול יותר מהיפניות האחרות מאמצע שנות ה90.

פנים הרכב סביר (לדעתי) ומבחינת נוחות - לא נופלת מיפניות אחרות, הרבה יותר נוחה מסופר לנסר, לדעתי.

לגבי עלות אחזקה - יש רגישות במנוע (אלומיניום), ואם השתמשו במי ברז במערכת קירור הדבר יקצר משמעותית את חייו. להחליף מנוע באפלאוז זה עסק מאוד יקר. מחיר שאר החלפים (למרות שלא יצא לי להחליף הרבה) סביר לגמרי.

אם תמצא אחת מיד נמוכה ומטופלת, הרכב יכול לשרת אותך בנאמנות רבה.

פורסם

תודה לכולם על התשובות המצוינות, עזרתם לי מאוד.

אני ינסה למצוא אפלאוז בעיר עם ק"מ נמוך אבל אם לא אני ילך על אוטו אחר, שמעתי על הבעיות שיש לו במנוע ועכשיו רק חיזקתם אותי,

אני עכשיו ניזכר שלחבר שלי היה לנטרה שזה היה אוטו מפנים גודל יחסית כנראה התבלבלת בין מכוכנית אחרת, עכשיו הלנטרה גם אופציה.

בכל מקרה אני יעשה סיבוב מדי ערב בעיר והחפש מכוניות למכירה, הבנתי שזאת השיטה הטובה ביותר למצוא אוטו טוב.

שוב תודה לכולם על העזרה, עזרתם לי מאוד :)

• תוכן חדש...