Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Buki

קודם כל תודה

לצידי 110 יותר מדי וזו דעתי

ממש לא נכון ואתה סתם מטעה את קוראי הפורום. דעתך האישית לא חשובה במקרה הזה מכיוון שקיימים מנועים המתוכננים לעבוד בטמפ' של 95-110 מעלות צלזיוס בפתיחה חלקית של המצערת בכדי לשפר את ביצועי המנוע ולהפחית את פליטת המזהמים לסביבה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני כבר רץ:lol:

לי זה עולה את הכסף

P.S

עם כל הכבוד כמובן:lol:

בדיוק מה שחשבתי.

עמדת בהצלחה בציפיות .

עם כל הכבוד כמובן.

פורסם
ממש לא נכון ואתה סתם מטעה את קוראי הפורום. דעתך האישית לא חשובה במקרה הזה מכיוון שקיימים מנועים המתוכננים לעבוד בטמפ' של 95-110 מעלות צלזיוס בפתיחה חלקית של המצערת בכדי לשפר את ביצועי המנוע ולהפחית את פליטת המזהמים לסביבה.

אם צמיגות שמן לא ירידה מתחת לנורמה

אם נוזל קירור לא מרתיח

אם אטם ראש עמדת בזה

וכו '

למה לא

p.s

שוב-כתבתי כללי ללא דגם ספציפי

למרות שהדגמים שאני מתקן לא אוהבים טמפרטורה 110

פורסם
יש דבר אחד שאני לא מבין פה...

השמן לדוגמה 5w40 לא נשרף במפרטורות 130/140?? כמו שציינו פה?

אני מחליף שמן כל 7000-8000 קמ תלוי אילו נסיעות אני עושה בקילומטרים האלה

וכל 2 החלפות שמן אני שולח דגימת שמן ל BLACKSTONE LABS רק כדי להיות בעניינים בנוגע למה שקורה אצלי במנוע :)

[מודה, שלחתי 2 עד כה, אבל זה מספיק לי בינתיים]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הסרתי פרטים אישיים ומידע לא חיוני

z0QioSd.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אם צמיגות שמן לא ירידה מתחת לנורמה

אם נוזל קירור לא מרתיח

אם אטם ראש עמדת בזה

וכו '

למה לא

p.s

שוב-כתבתי כללי ללא דגם ספציפי

למרות שהדגמים שאני מתקן לא אוהבים טמפרטורה 110

לא ממש הבנתי את התשובה...

איזה כייף לי :)

פורסם

בתור התחלה כל הפוסט הזה לא ברור, מה המטרה שלו? מה אתה רוצה להראות? ענית לשאלה של מישהו? סתם זרקת מידע?

מילא היית נותן נתונים יותר מדויקים אבל נתת טווח שהוא לא נכון ולא ברור למה.

אצלי באיביזה הרכב בשיוט נמצא על 86 מעלות בכלל.

אחר כך דיברת על זה שעבדת ב VW שגם לא ברור איך זה מתקשר לטמפרטורות של רכבים ואז גם שולל תגובות של משתמשים אחרים שהרכבים שלהם לא עובדים לפי הטמפרטורות שקבעת שהן הנורמה של כל הרכבים.

אז כמו שאמרתי - כל הפוסט הזה ומטרתו לא ברורה.

פורסם
בתור התחלה כל הפוסט הזה לא ברור, מה המטרה שלו? מה אתה רוצה להראות? ענית לשאלה של מישהו? סתם זרקת מידע?

מילא היית נותן נתונים יותר מדויקים אבל נתת טווח שהוא לא נכון ולא ברור למה.

אצלי באיביזה הרכב בשיוט נמצא על 86 מעלות בכלל.

אחר כך דיברת על זה שעבדת ב VW שגם לא ברור איך זה מתקשר לטמפרטורות של רכבים ואז גם שולל תגובות של משתמשים אחרים שהרכבים שלהם לא עובדים לפי הטמפרטורות שקבעת שהן הנורמה של כל הרכבים.

אז כמו שאמרתי - כל הפוסט הזה ומטרתו לא ברורה.

מה לא נכון?שלרוב מנועים בעולם 106+לא טוב?שטמפרטורת נורמלית עד 98?

מתי פעם האחרונה עשית מנוע אחרי התחממות יתר ?

פורסם
גרשון,

אולי תעשה עם הפורום היכרות רשמית .

ספר מתי אתה עשית בפעם האחרונה מנוע אחרי התחממות יתר .

ניסן דיזל ZD30 בשבוע שעבר

פורסם

הייתה לי BMW עם מנוע אטמוספרי רגיל, מודל 2000, שאף היא תוכננה לעבוד בטמפרטורה של 105 מעלות.

נקודה חשובה, גם במנועים שתוכננו לעבוד בטמפרטורה נמוכה יותר, אם יש תקלה במערכת הקירור והגעת ל110 מעלות לא יקרה נזק למנוע בתנאי שהשתמשת בנוזל קירור איכותי, זיהית את ההתחממות ועצרת בזמן.

הנזק מתחיל כשהנוזל קירור מתחיל לרתוח, מה שקורה ב125-130 מעלות וצפונה בנוזל קירור איכותי. אז נוצרות בועות אוויר והקירור כבר לא יעיל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...