Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה אנחנו מתקרבים לקבלת המפתח.

מדובר בפרויקט שבשלב הראשון מונה כ 230 יחידות דיור ואנחנו הרוכשים מתלבטים בנוגע לחברות בדק בית בצורה מרוכזת.

האם לדעתכם, חובה לקחת חברה כזו שתעבור על הליקויים ותיתן חוות דעת מקצועית או שזו סתם הוצאה מיותרת?.

ואם כן לקחת, איזו חברה מומלצת?.

תודה רבה לכולם.

פורסם

אתה מדבר על בדק לדירה שלך או בדק לבניין ?

בכל מה שקשור לבניין - יש לכם שנה שלמה להתארגן, להשוות, לשאול, לבצע ולהגיש לקבלן את הליקויים. חכה שהבניין יתאכלס, תגבו כסף מהדיירים ותתקדמו הלאה.

בכל מה שקשור לדירה הפרטית שלך - זה עניין סובייקטיבי לגמרי אבל גם אם אתה לא מבין בזה כלום והחלטת לקחת חברת בדק בגלל זה - תדע מראש על איזה מלחמות אתה מוותר מראש ועל איזה מלחמות אתה תהפוך עולמות. לא כל פיספס שרשום בטופס שווה השקעה של זמן, שווה מלחמות שבגינן אין הרבה תועלת או תמורה.

תזכור שבבנייה אין רובוטים, מחשבים וכד'. הכל מעשה יד אדם וזה *לעולם* לא יהיה מושלם או 100%. לא קיים כזה דבר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה בעיקר תלוי איזה בנאדם אתה.

אם עקבת אחרי התקדמות הבניה ולא היו ליקויים מהותיים ובנוסף אתה לא פדנט שעל כל שריטה הכי קטנה בקיר תבקש שיבואו לצבוע כי גם ככה הילדים עוד שבוע יישרו את כל הפינות של הקירות אז זה מיותר.

אני חושב שזה כדאי רק בשביל להציג תמונת מצב של הבית לפני שאתה נכנס אליו.

אם תחליט לתבוע את הקבלן בסוף שנת הבדק אז למסמך הזה יש חשיבות גדולה

הבדיקה לא יקרה ועולה 2500-5000 ש"ח.

האם בוצע כבר פרוטוקול מסירה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אחרי ניסיון מר עם דירה קודמת, שנראתה יפה אבל האינסטלציה החלה להיות בעייתית די מהר, אני הייתי משתמש בשירותי מהנדס או חברה כזו. עדיף לבצע תיקונים גדולים, כאלה שכרוכים בפתיחת קירות ורצפה, לפני הכניסה לדירה.

סה"כ חשוב על הפרופורציה, כמה אלפי ש"ח לדירה ששוויה מיליון ומעלה, ושכל תיקון יעלה כמה אלפים. עדיף שיבוצע מוקדם ותחת פיקוח מקצועי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שזה כדאי רק בשביל להציג תמונת מצב של הבית לפני שאתה נכנס אליו.

אם תחליט לתבוע את הקבלן בסוף שנת הבדק אז למסמך הזה יש חשיבות גדולה

הבדיקה לא יקרה ועולה 2500-5000 ש"ח.

האם בוצע כבר פרוטוקול מסירה?

תודה לכולם על התשובות! עדיין לא בוצע פרוטוקול מסירה, התאריך בחוזה הוא 1.6.17 אבל ככל הנראה תהיה הקדמה כי חלק מהבניינים כבר קיבלו הודעה שבעוד חודש ייקראו להם לעבור על ליקויים בדירה וככל הנראה חודש לאחר מכן מסירת מפתח.

בגדול עקבתי אחרי הבניה ויש לי תיעוד מצולם של כל שלב. ידוע לי שעלולים להיות ליקויים אבל אין לי את הידע להצביע ולומר "כאן יש ליקוי כמו למשל שיפוע לא נכון" וכו'.

פורסם
אני מכיר (לא אישית) את בדק בית של אורן פורת. תריץ עליו חיפוש בגוגל

היתרון הגדול שלו הוא בעיקר מערכת יח"צ משומנת היטב.

לא אומר שהוא רע, אבל לא שווה את האקסטרה מחיר לטעמי. משלמים על "מותג".

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

• תוכן חדש...