Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי מאזדה 3 ספיריט דגם ה5 דלתות, שנתון 2007.

בארץ פנסי הערפל נמכרים סביב ה650 שקלים כולל צמת חוטים.

באיביי ראיתי סביב ה200 שקלים ומטה(יש גם ב150), רק שאין לי מושג מה הדברים הנלווים שאני צריך לדאוג להם.

האם זה עובר בכלל במכס או שאני אצטרף להתעסק בניירת ואישורים מול גורמים כאלה ואחרים?

ובמידה ואכן רכשתי פנסי ערפל עם צמת חוטים,מה העלויות הנוספות כמו כפתור הדלקה או התקנה במוסך שמתעסק בחשמל?

תודה,

שבת שלום.

פורסם

היי

אני בזמנו הזמנתי והתקנתי פנסי ערפל במאזדה 3 2008 האצ'באק.

עבר חלק בדואר בלי בעיה.

אין לך צורך בצמת חוטים, יש כבר הכנה להכל.

צריך רק את הפנסים ווינקר הדלקת אורות עם אופציה של פנסי ערפל וזהו, סוג של plug&play, אתה יכול להתקין לבד אם יש לך אפילו טיפה חוש טכני.

רק שים לב שמה שאתה מזמין מתאים לדגם שלך בדיוק.

פורסם

היי

אני בזמנו הזמנתי והתקנתי פנסי ערפל במאזדה 3 2008 האצ'באק.

עבר חלק בדואר בלי בעיה.

אין לך צורך בצמת חוטים, יש כבר הכנה להכל.

צריך רק את הפנסים ווינקר הדלקת אורות עם אופציה של פנסי ערפל וזהו, סוג של plug&play, אתה יכול להתקין לבד אם יש לך אפילו טיפה חוש טכני.

רק שים לב שמה שאתה מזמין מתאים לדגם שלך בדיוק.

היי, מה זה אומר שיש הכנה כבר להכל?

אתה מתכוון שפשוט צריך להוריד את הפלסטיק שהפנס ערפל אמור לשבת עליו ולחבר אליו וזהו?

ואין לי חוש טכני לצערי, כמה יעלה להרכיב את זה במוסך לדעתך?

ובחיפוש באיביי מצאתי הרבה דגמים לשנים 07-09 דור ראשון אבל אין לי מושג באמת אם הם מתאימים לרכב שלי, אנסה לשאול כמה מוכרים שם.

פורסם (נערך)

זאת אומרת שיש חיווט באוטו כבר מוכן, רק להוציא את הכיסויים ולחבר את הפנסים, כמובן צריך וינקר עם אופציה להפעיל.

אם יש לך את הדגם אחרי מתיחת פנים 5 דלתות האצ'בק 07-09 אז אתה צריך לחפש רק באיביי גרמניה או אנגליה, שאר המקומות לרוב הטמבונים שונים והפנסים שונים.

זה מה שאתה צריך בעיקרון:

R0iHO7u.jpg1043844_10200512797922518_1295445953_n.jpg04ab_3.jpg

R0iHO7u.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tair
פורסם
זאת אומרת שיש חיווט באוטו כבר מוכן, רק להוציא את הכיסויים ולחבר את הפנסים, כמובן צריך וינקר עם אופציה להפעיל.

אם יש לך את הדגם אחרי מתיחת פנים 5 דלתות האצ'בק 07-09 אז אתה צריך לחפש רק באיביי גרמניה או אנגליה, שאר המקומות לרוב הטמבונים שונים והפנסים שונים.

זה מה שאתה צריך בעיקרון:

[ATTACH=CONFIG]480099[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]480097[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]480098[/ATTACH]

איך אני יודע אם הדגם שברשותי היא לפני המתיחת פנים?

לוח השעונים שלי שחור ולא לבן אז אני משער שזה הדגם לפני המתיחת פנים, זה אומר שגם פנסי ערפל של 04-07 יתאימו לי?

יש הבדל מבחינת התאמה בין פנסי הערפל של הסדאן לדגם האצ'באק?

• תוכן חדש...