Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר חיפושים רבים, מצאתי את הרכב הנ"ל ורכשתי אותו. בגדול -- מרוצה עד הגג. הרכב נוח ומאוד פרקטי. עשה סה"כ 60K ק"מ. עשיתי לו טיפול והחלפת שמן גיר יזומה כי לא הייתי בטוח איזה שמן וכמה שמו בפעם הקודמת כאשר החליפו שסתום EVM במסגרת אחריות יצרן. התלונה היחידה שלי היא כאשר הרכב קר, מעבר מהילוך 1 ל-2 מתבצע במכה/דחיפה מעצבנת. הרכב נבדק במוסך מורשה, חובר למחשב ולא אותרו שום תקלות. התשובה של מנהל שירות כי "אין מה לעשות, זאת התנהגות הגיר הזה" לא מתאימה לי כי במגאן 2008 שהייתה לי (אותו גיר) לא הייתה תופעה כזאת. יש לי חשד שיש עדיין בעיה עם שסתומי לחץ שמן. מה דעתכם?

תודה!

פורסם

ככה זה בגיר הזה של רנו זאת כנראה התשובה הנכונה

יכול להיות שבגלל שקר עכשיו מאוד אז לוקח זמן לשמן בגיר להתחמם ואז המכה יותר מורגשת

פורסם

נהגתי לא מזמן ברנו קנגו 2016 חדשה לגמרי עם כמה אלפי ק"מ. אותו גיר אוטומטי.

גם שם, בחלק מההחלפות הרגשתי את הקפיצה הזו. לא משהו מאוד משמעותי, אבל הקפיצה קיימת, מתברר, גם במצב חדש.

פורסם

לא, הוחלף רק שסתום EVM. אני שוקל להחליף את שני השסתומים ולנקות את הידרו-טרנספורמאטור. שם בדרך כלל מצטבר לכלוך. אשמח להמלצה על מוסך במרכז.

• תוכן חדש...